Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciçarito ne alaka yahu? Adam hem maliyeti fazla, hem de Gomis gibi bir isim var takımda. Yedek kalmak istese WestHam'da kalır. Hatta WestHam'da daha çok oynar.

Kim çıkartdıysa bir yerinden uydurmuş. Biraz mantık süzgeçinden geçirin.

Yeni TD oynatmayınca sözleşmesini uzattıklarına pişman olmuşlar, yaşı da geçkin, belli ki fellik fellik kulüp arıyorlar kendisine. Opsiyon filan hikaye, kiralık alınır, beğenilirse kalır, bonservis bedeli de ödenmez. Holebas beğendiğim, çok yönlü bir oyuncu; scout ekibinin bulduğu bulacağı ucuz G. Amerikalı gibi bir kumarın sırası değil. Genç oyuncu transferi yaz dönemine bırakılmalı...

Kanat-forvet için ilk tercihim Ayew olurdu, zor tabi...Emre Çolak' ın kiralık gelmesini çok isterim, 8 numara olarak düşünüyorum; eskisi kadar cılız değil ve tecrübe kazandı, zaten yetenekli adam...
Ben guney amerikadan alinacak bir oyuncuya karsi çikmam. Telles transferindeki basariyi örnek alarak hatta boyle bir transfer politikasini tercih ederim. 32+ yasit son kontratini yapmaya gelen bir oyuncudan çok daha akillica bir hamle olur.

Ama sonuçta Holebas EPLden gelecek olmasida bir avantaj olarak görülebilir.

chikarito hayelleriniz kusura bakmayın amaa saçma,imkanı yok almanın.

Ciçarito ne alaka yahu? Adam hem maliyeti fazla, hem de Gomis gibi bir isim var takımda. Yedek kalmak istese WestHam'da kalır. Hatta WestHam'da daha çok oynar.

Kim çıkartdıysa bir yerinden uydurmuş. Biraz mantık süzgeçinden geçirin.
orda kalma konusu mantıklı ama buraya gelirse belhanda kesilir 4-4-2 online

ben ahmed musa'yi istiyorum. kendini kanitlamak isteyecektir + hızı falan çok iyi

Chico tam Terimlik topçu. Maasini karsilayabilirsek ben bu transferi Ayew ve Musa transferinden daha olasi görüyorum.

@GSG_SCOUT

Ali Naci Küçük:"Fatih Terim, Leicester City'de oynayan Ahmed Musa transferine onay verdi. Galatasaray, satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor."

Ben guney amerikadan alinacak bir oyuncuya karsi çikmam. Telles transferindeki basariyi örnek alarak hatta boyle bir transfer politikasini tercih ederim. 32+ yasit son kontratini yapmaya gelen bir oyuncudan çok daha akillica bir hamle olur.

Ama sonuçta Holebas EPLden gelecek olmasida bir avantaj olarak görülebilir.

Şu an Telles için ödenene yakın bonservis verebilecek durum olsa çoktan bir solbek alınmış olurdu. Dikkat edersen ''Scout ekibinin bulacağı ucuz oyuncu'' vurgusu yapmıştım...

@futbolarena

ÖZEL - Fatih Terim, Lionel Carole'un ara transfer döneminde geri dönmesine onay vermedi. Terim'e göre Carole, sol bekteki tüm sorunları çözecek düzeyde bir futbolcu değil.

Şu şu futbolcularla eski yönetim anlaştı, top şimdiki yeni yönetimde tarzı yapılan haberlerin yeni yönetimi ateşe atmak için hazırlanmış bir kurgu olduğunu buradan kimsenin anlamaması çok tuhaf. Adamlar bariz olarak yeni yönetime, gelir gelmez beceriksiz damgası vurmak için haber üretiyor bizim forum ahaliside hemen inanıyor. Hemde kime? Düne kadar Dursun'un yancısı dedikleri Nevzat Dindar'a!
İlginçsiniz valla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Joao Mario WHU'ya gidiyorsada şimdi Ayew mantıklı gelmeye başladı :asd22:

orda kalma konusu mantıklı ama buraya gelirse belhanda kesilir 4-4-2 online

olmaz imkanı yok. Dediğim eğer Ağustos ayı falan olsa anlayabilirim ligin en kritik yerinde kampı bile geçirdikten sonra sistem mi değişecek? Saçma. Boşuna ümit bağlamayın. Mali olarak bu kadar külfetli oyuncuyu yedek de oturtamayız. Eğer forvet gelecekse kanatta oynayabilen hızlı bir oyuncu gelir. Ahmed Musa gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt