Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun da 2 senedir kulübü yiyenleri açıklayacak hesapta

bir halt açıklayamazsınız

Bizim Belhanda'dan iyi oyuncu net...
ab57e3c2bac8d7c11ce3221a4e3842ad.gif

Olmadı ....

Gomis it gibi çalışınca iyi golleri atınca iyi parasını isteyince kötü
Bırakın romantizmi kimse bedavaya oynamaz çalıştığın işyerin bir ay vermesin parayı ne oluyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru mu o haber yaw.

Başkan yalanlamıştı

demekki gomis olayı doğru. gomis profosyonel onu suçlamıyorum ama gereğinden fazlada sevmenin manası yok artık bu saatten sonra. taraftarda profosyenelce sevmeli bundan sonra. hatta yönetimde profosyonelce davranıp sene sonu iyi bir teklif veren varsa satmalı

demekki gomis olayı doğru. gomis profosyonel onu suçlamıyorum ama gereğinden fazlada sevmenin manası yok artık bu saatten sonra. taraftarda profosyenelce sevmeli bundan sonra. hatta yönetimde profosyonelce davranıp sene sonu iyi bir teklif veren varsa satmalı
Albayrak yalanladı

Abdurrahim Albayrak: "Transfer konusunu başkanla ve hocayla konuştuk. Daha 5 gün var. Son günlerde bombayı patlatırız Allah'ın izniyle. Merak etmeyin."

ho

Apdulrahim kuruşu kuruşuna haber sızdıranlar var dedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdurrahim Albayrak: "Gomis'in parasına kadar yazan bunu içeriden almış, o haini bulacağız. Başka Galatasaray yok, bu Galatasaray'a yakışmaz."

hm?

Abdurrahim Albayrak: "Transfer konusunu başkanla ve hocayla konuştuk. Daha 5 gün var. Son günlerde bombayı patlatırız Allah'ın izniyle. Merak etmeyin."

ho

bence kesin bir tane yerli transferi yaptıracak Albayrak.

Abdurrahim Albayrak: "Lütfen emin olmadığınız haberleri yazmayın. Milyonlarca taraftarı olan bir Galatasaray var ve başka Galatasaray yok."

Gomis olayinin aslini cok merak ediyorum acikcasi. Gomis'ten böyle bir hareket düsünemiyorum karakterine Uygun degil. Ayrica Gomis yokluktan geldi buralara.

Gomis dışında ne bileyim Belhanda, Feghuli falan da almıyordur parasını . Bu adamlara karaktersiz diyorduk sabah akşam ama Gomis harika karakter diyorduk ki hala iyi bir karakteri var Gomis'in . Demeye çalıştığım mantık hatası var bu olayda , neyse aman çıkar zaten işin kokusu

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberlerde yapılacak değişiklikleri açıklıyorum :

Gomis'ten 1m euro Jest !

Albayrak Terim ile bir araya geldi.

Yav baskan dün kendi yalanlamadi mi birinci agizdan.

Ulan santrafora adam arıyoruz yana döne adamlar gomisi yollayalım diyorlar akıl sağlığınız yerinizde mi sizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt