Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda bir alacak problemi olsa bunu ilk sorun eden Gomis olmaz emin olduğum tek konu bu. Adam yokluk görmüş, aile bağlarına önem veriyor, neyin nereye gidebileceğini kestiriyor tamam profesyonel illa parasını ister tabii hakkı da şu an yaratacağı krizin kendi kazancına etkisini de düşünür zaten bir profesyonel.

Ya 3-0 lık kupa maçının rövanşında bile son dakikaya kadar köpek gibi basan adamın , böyle bir sebeple Kayseri'ye gitmeyeceğine inanan var mı gerçekten* Storyler'de bile Galatasaray'la yatıp kalkan biri.

Haberi ayyuka çıkaranların referansı belli , Dursun kaybetti herkes kaybetsin.

Forumda Gomis'e bu haber üzerinden sürekli sallamaya çalışanların da çoğu karakterinin olmadığını düşündüğüm kolpa hesaplar.

Mesela Mehmet Kara denen şahıs

Son düzenleme:
demekki gomis olayı doğru. gomis profosyonel onu suçlamıyorum ama gereğinden fazlada sevmenin manası yok artık bu saatten sonra. taraftarda profosyenelce sevmeli bundan sonra. hatta yönetimde profosyonelce davranıp sene sonu iyi bir teklif veren varsa satmalı

şunu banlayın ya , fişfitçi herif.

Erhan Telli@erhantelli78 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Dursun Özbek döneminde futbolculara ve personele zamanında ödenmeyen maaşları yaz(a)mayanlar (!), son 48 saat içinde 2,5 yılda yazamadıkları herşeyi bir anda yazmaya başlamışlar.Demek ki daha önce biz yazarken ‘futbolcularımıza borcumuz yoktur’ açıklamaları ve haberleri yalanmış

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Erhan Telli@erhantelli78 14 sa.14 saat önceDaha fazla

Dursun Özbek’in 22 gündür beklettiği personelin maaşını 23. gün cebinden ödeyerek jest yaptığını söyleyenler, bu paranın karşılığında kulüpten ne alındığını da bir zahmet araştırsınlar bakalım... Alın terinin karşılığını 23 gün sonra ödemek, ne zamandan beri jestten sayılıyor ?

Netice itibarıyla ben burada jest mest göremiyorum... Jest dediğin, aylardır maaşlarını gecikmeli ödediğin çalışanlarına bir maaş ekstra ikramiye, prim falandır... Giderayak kahramanlık hikayesi çıkarmaya çalışmayın.

Eski başkanın, alacaklarına karşılık olarak 19 Milyon Euroluk hisse blokajı olayı da doğru...Şimdi sorulması gereken soru şu;Madem kulübü bu kadar iyi yönettiğinizi söylüyordunuz, o halde Florya-Riva anlaşmalarına rağmen, nasıl Galatasaray’ı kendinize bu kadar borçlandırdınız ?

ahmed musa henüz rusyaya gitmemişken,ayewi kimse satın almamışken bastıralımmmmm.olmadı yine aday cok.doumbia,sandro ramiez,ısaac succes...

Abdulrrahim albayrak ,konuşuyor da gomis'in parasını bire bir yazan köstebekler var dedi . Kısaca gomis haberi doğru gibi. Sakatlık olayını bilemiyorum ama eğer doğru olan para konusu için oynamıyorsa boşuna adama çok değer vermişiz. Eğer doğruysa diyorum sakın doğrudur dediğim anlaşılmasın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

parasi verilmemis ama sakatligi dogru

Erhan Telli@erhantelli78 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Dursun Özbek döneminde futbolculara ve personele zamanında ödenmeyen maaşları yaz(a)mayanlar (!), son 48 saat içinde 2,5 yılda yazamadıkları herşeyi bir anda yazmaya başlamışlar.Demek ki daha önce biz yazarken ‘futbolcularımıza borcumuz yoktur’ açıklamaları ve haberleri yalanmış

Dursun Özbek’in 22 gündür beklettiği personelin maaşını 23. gün cebinden ödeyerek jest yaptığını söyleyenler, bu paranın karşılığında kulüpten ne alındığını da bir zahmet araştırsınlar bakalım... Alın terinin karşılığını 23 gün sonra ödemek, ne zamandan beri jestten sayılıyor ?

Netice itibarıyla ben burada jest mest göremiyorum... Jest dediğin, aylardır maaşlarını gecikmeli ödediğin çalışanlarına bir maaş ekstra ikramiye, prim falandır... Giderayak kahramanlık hikayesi çıkarmaya çalışmayın.

Eski başkanın, alacaklarına karşılık olarak 19 Milyon Euroluk hisse blokajı olayı da doğru...Şimdi sorulması gereken soru şu;Madem kulübü bu kadar iyi yönettiğinizi söylüyordunuz, o halde Florya-Riva anlaşmalarına rağmen, nasıl Galatasaray’ı kendinize bu kadar borçlandırdınız ?

Konuş ulan.

Erhan Telli yi ilk defa takdir ettim.

Bugün çöpler den kurtulma günü.

Kargalar tolgay'in sözleşmesini uzatmış.
Dursun nerdeyse yıllık 2.5 milyon + 5 milyon bonservis ile alacaktı.
Ucuz kurtulduk.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Bugün çöpler den kurtulma günü.

Kargalar tolgay'in sözleşmesini uzatmış.
Dursun nerdeyse yıllık 2.5 milyon + 5 milyon bonservis ile alacaktı.
Ucuz kurtulduk.

Sana göre bütün yerliler çöp zaten. Tolgay dediğin adam ligdeki şu an en iyi yerli orta saha olabilir. Gayet kaliteli bir oyuncu.

Can BÜYÜK
Abi izninle

26158237_1619437454769538_706193082747453440_n.jpg

Sana göre bütün yerliler çöp zaten. Tolgay dediğin adam ligdeki şu an en iyi yerli orta saha olabilir. Gayet kaliteli bir oyuncu.

Can BÜYÜK
Abi izninle

26158237_1619437454769538_706193082747453440_n.jpg
Peki senin bir 11 kurma şansın olsa?

Ortasahaya ndiaye'yi mi alırsın yoksa tolgay'i mı?

Yabancı sınırı olmadığını unutmadan cevapla.

Ve doğru bana kalırsa yerlilerin hemen hemen hepsi çöp ve spor ahlaklari yok.

Çalışıp kendilerini geliştirmek yerine konuşup arkadan iş çeviriyorlar.

Söylediklerinde haklı olsa da Erhan Telli'nin de yaptığı haberleri hatırlıyoruz. Şimdi günah çıkarmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt