Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şunu banlayın ya , fişfitçi herif.

kardeşim ayıp oluyor ama fişfit falan. edebinle takıl kimseyede böyle ithamlarda bulunma. gomisi en çok sevenlerden biriyimdir, ama olayın doğru olmamasını umuyorum sadece. eğer doğruysa gerekeni zaten taraftarda , hocada yapar.

Arkadaşım, sürekli sakat olan birisine yıllık 2.5 verecek kadar enayi değilim.
Topçuluğu da vasattan öteye gitmez.

Çok beğenmiyorum maliyetini de çok eleştirdim.
Ancak güncel bir örnek olsun diye verdim.
Malum arkadaş türkiye ligi dışında başka bir vizyona sahip olmaz diye.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
@Can BÜYÜK abi 2 defa aynı şeyi yazmayim diye etiketliyorum.

Yahu gidip de 5-6M bonservis verelim diyen yok. Adamlar zamanında 500K'ya aldılar. F/P'ın dibine vurdular bu transferle. Almaya kalksan kargalar 15M'dan aşağıya fiyat çekmez. Sakatlık sorunu olmasa zaten şu anda çok farklı bi seviyedeydi bu herif. Senin boktan liginde ne işi olurdu?
Sakatlık sorunu olan bi oyuncuya elbette yatırım yapılmaz bonservisle. Beleşe gelecek olsa hayır denmez.Senin cigerini biliyoruz biz.

''Malum arkadaş türkiye ligi dışında başka bir vizyona sahip olmaz diye.''

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursunun karaktersiz olduğunu biliyorduk da ağır geri zekalıymış herif... başkan değişeli 1 hafta olmamış utanmadan Galatasaryın geleceğini iyi görmüyorum diyor.. Ulan beyinsiz herif bu takımı 2 senedir ben mi idare ediyorum demek ki kulübün içine sen sıçmışsın ...Fındık kadar beyniyle Mustafa başkanı peşinen suçlu ilan etme peşinde..

Yahu gidip de 5-6M bonservis verelim diyen yok. Adamlar zamanında 500K'ya aldılar. F/P'ın dibine vurdular bu transferle. Almaya kalksan kargalar 15M'dan aşağıya fiyat çekmez. Sakatlık sorunu olmasa zaten şu anda çok farklı bi seviyedeydi bu herif. Senin boktan liginde ne işi olurdu?
Sakatlık sorunu olan bi oyuncuya elbette yatırım yapılmaz bonservisle. Beleşe gelecek olsa hayır denmez. Ama sen bu herife çöp muamelesi yapacak kadar azılı yerli düşmanı ruh hastasının önde gidenisin. Senin cigerini biliyoruz biz.

senin yasin kac? nebicim konusuyorsun sen arkadas

Cidden anlam veremiyorum abi, riva dan falan dünya para gelmedi mi? niye her yerde para yok acil para lazım yazıyor. Nedir bu fakir edebiyatı birisi açıklasın allah aşkına ya

Samuel Eto'o -> Galatasaray
Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Koray Günter (K), Endoğan Adili (K), 1 milyon Euro -> Antalyaspor

Sportif başarıyı geçtim, maddi olarak kar ederiz.

Kavga var dediler geldik.

Tolgay iyi oyuncu. Keşke 4-3-3 taktiğinde ortasahamız Fernando-Tolgay-Ndiaye olsaydı da ön tarafa Belhanda yerine o paraya daha kaliteli bir kanat forvet koyabilseydik.

senin yasin kac? nebicim konusuyorsun sen arkadas
Seni ne ilgilendiriyor bu durum? Çok hoşuna gitmeyen bi durum varsa engelle veya raporla gereğini yapsınlar.
Adamına göre muamele denen bir şey var.
Ahmed Arif Kesen gibi hayata geliş amacı önyargı olan insanlarla nasıl konuşulması gerekiyorsa öyle konuşuyorum. Benim kimseyse sorunum yok. Geçmişte gereksiz tartışmalara girip olay yaratıp kalbini kırdığım insanlar vardı. Özür diledim, kapandı o konu.
O yüzden boş yapma.

Son düzenleme:
Nevzat’a bak. Tam bir paralı kalem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Can YaycılıOnaylanmış hesap @ac_yaycili 6 dk.

SON DAKİKA (ÖZEL):

Galatasaray yöneticileri bu akşam, Samuel Eto'o ve menajeri Wilfried De Happi ile görüşecek. Eto'o, Galatasaray'ın teklifine çok sıcak bakıyor.

Bir aksilik olmazsa Galatasaray'ın yeni forveti SAMUEL ETO'O olacak...

Kavga var dediler geldik.

Tolgay iyi oyuncu. Keşke 4-3-3 taktiğinde ortasahamız Fernando-Tolgay-Ndiaye olsaydı da ön tarafa Belhanda yerine o paraya daha kaliteli bir kanat forvet koyabilseydik.
Yalnız, o benim de aklıma geldi. Dehşet olurdu. Yani orta saha mühendisliği açısından kusursuz olurdu.

Fernando >>> Ayağı temiz, müdaheleleri temiz, üst düzey DOS
Ndiaye >>> Dribbling yeteneği üst düzey, enerjisi tükenmeyen, delici 8-10 karışımı oyuncu
Tolgay >>> Bileklerine hakim, pas yeteneği yüksek, beyniyle oynayan 8 numara.

Mesela şu anki Ndiaye-Belhanda-Fernando orta sahasında net bi şekilde, pasör eksikliğini hissediyoruz. Belhanda pas özürlüsü, Ndiaye de bu konuda onun kadar kötü olmasa da 8 numaranın gerektirdiği ölçüde bi pas yeteneği yok. Fernando da malum 6 numara. Yapabilecekleri sınırlı yine pas konusunda.

Yalnız bu maaş sıkıntısı işi doğruysa transfer yapacağımıza adamları ödeyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Aklınızda olsun.

Dursun Özbek: "Her zaman desteğe hazırız."

Mustafa Cengiz: "Beraber kaldıracağız inşallah kupayı."

DUTl6sZW4AIzIuq.jpg

Sakatlık sorunu olan bi oyuncuya elbette yatırım yapılmaz bonservisle. Beleşe gelecek olsa hayır denmez. Senin cigerini biliyoruz biz.

Öncelikle terbiyesizlik yapma sonra konuş.
Ciddiye alıp cevap yazıyorsak eğer sende adam gibi cevap verirsin yada susarsin.

Yerli oyuncuların faydasin dan kat ve kat zarar görünce insan haliyle yerli oyuncu düşmanı oluyor.

Hoca arkasından iş çevirmeler.
Yatarak para kazanmalar.
Torpille transfer olmalar.
Grupculuk yapmaları.
Kendilerini geliştirmemeleri.
Futbol dan çok Magazin ekranların da yer almaları.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt