Halil Mavi
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 434
- 41
- 1.298
pardon yanlış yere yazdım
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nations League nedir len
Içimizdeki irlandalılar ve satılık medyaya duyurulurbafe açıklama yapmış ve kapakları yollamış dileyen takar.
Nations League nedir len
Baska bisey elde etmiyormusun?takımların klasmanını belirleyen mini lig gibi birşey 3lü veya 4lü gruplar oluyor lider olursan atıyorum c klasmanındasın b ye yükseliyorsun. Yani avrupa ş ve dünya kupası elemelerinde katılacağın torbayı belirliyorsun bu müsabakalar ile. Yanlışsa düzeltebilir arkadaşlar.
Baska bisey elde etmiyormusun?
Hani sacma sapan hazirlik maclarindan iyidirde ben sey duydum yanlis mi bilmiyorum avrupa kupasina on eleme turu felan duydum.
gereksiz bir lig olmus biraz ama neyse, rusya ve isveci ezemezsekde kapatalim artik su milli takimini ya.valla detay bilmiyorum. Eksik bilgi vermişte olabilirim. ben fm de gördüm bu usulü. Sinan ve uğura sormak lazım.
gereksiz bir lig olmus biraz ama neyse, rusya ve isveci ezemezsekde kapatalim artik su milli takimini ya.
Rusya ve Isveç bizi ezmese kapatsın bence milli takımı. Şu an mental olarak rezil bir milli takım var .gereksiz bir lig olmus biraz ama neyse, rusya ve isveci ezemezsekde kapatalim artik su milli takimini ya.
kufurbirde 2-3 hafta da bir liglere ekstra aralar gelecekmiş bu lig yüzünden.
[FONT="]Hamza Hamzaoğlu: "[/FONT][/COLOR][B]Eto'o[/B][COLOR=#14171A][FONT="]'yu [/FONT]Galatasaray[FONT="]'a da istemiştim, o zaman sakat olduğu için alamamıştık." [/FONT]
QPR'da harikaydi ben cok begeniyordum, sonra Swansea'e gitti gercegi ben 1 senedir adamin isimini gormedim ama Swansea'dede cok iyidi.Leroy fer nasıl topcu
Gomis in yakın kankasi, Fernando ile falan da arkadaş
Kulübünü ikna edersek kendisi gelir bence