Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nations League nedir len

takımların klasmanını belirleyen mini lig gibi birşey 3lü veya 4lü gruplar oluyor lider olursan atıyorum c klasmanındasın b ye yükseliyorsun. Yani avrupa ş ve dünya kupası elemelerinde katılacağın torbayı belirliyorsun bu müsabakalar ile. Yanlışsa düzeltebilir arkadaşlar.

bafe açıklama yapmış ve kapakları yollamış dileyen takar.

takımların klasmanını belirleyen mini lig gibi birşey 3lü veya 4lü gruplar oluyor lider olursan atıyorum c klasmanındasın b ye yükseliyorsun. Yani avrupa ş ve dünya kupası elemelerinde katılacağın torbayı belirliyorsun bu müsabakalar ile. Yanlışsa düzeltebilir arkadaşlar.
Baska bisey elde etmiyormusun?
Hani sacma sapan hazirlik maclarindan iyidirde ben sey duydum yanlis mi bilmiyorum avrupa kupasina on eleme turu felan duydum.

Baska bisey elde etmiyormusun?
Hani sacma sapan hazirlik maclarindan iyidirde ben sey duydum yanlis mi bilmiyorum avrupa kupasina on eleme turu felan duydum.

valla detay bilmiyorum. Eksik bilgi vermişte olabilirim. ben fm de gördüm bu usulü. Sinan ve uğura sormak lazım.

Evra, Tavares ve Holebas arasından seçim yapmak gerekirse 1.5 senelik Holebas o mevkiyi uçurur ama sözleşmesi süresi daha fazla olmamalı zaten sene sonunda bir şekilde Asamoah'ın da geleceğini düşünürsek rahatlıkla sol bek rotasyonu çok daha iyi olacaktır. Bazı maçlarda Holebas sol bek oynarken Asamoah'ı da orta 3'lü de görev verebiliriz. Bu yüzden Asamoah'la fiyat olarak şimdiden tamamen anlaşıp Holebas'ı da bitirirsek önümüzdeki sene güzel bir rotasyon olur

[FONT=&quot]Hamza Hamzaoğlu: "[/FONT]Eto'o[FONT=&quot]'yu [/FONT]Galatasaray[FONT=&quot]'a da istemiştim, o zaman sakat olduğu için alamamıştık." [/FONT]

Leroy fer nasıl topcu

Gomis in yakın kankasi, Fernando ile falan da arkadaş
Kulübünü ikna edersek kendisi gelir bence. Ndiaye gidecek olursa

Leroy fer nasıl topcu

Gomis in yakın kankasi, Fernando ile falan da arkadaş
Kulübünü ikna edersek kendisi gelir bence
QPR'da harikaydi ben cok begeniyordum, sonra Swansea'e gitti gercegi ben 1 senedir adamin isimini gormedim ama Swansea'dede cok iyidi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt