Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaitan hala bir takimla anlasmadi, kiralanabilir...

Feghouli - Belhanda - Gaitan
Gomis​

d1dcc2f7317c84fef1365f43c8c3f952.png

Bizde iş yapmazmiydi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bitmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ırkçı hamza temizliyor yine bu adamın kalite düşmanlığına, kafasizligina hayranim ya, bir insan anca bu kadar olabilir

Emre mor'un gelmesini cok isterdim aslinda ama belli ki cift forvet oynayacagiz,forvet almak daha mantikli olur

ayew tam aradığımız adam sol kanat olmasına rağmen skor gücü çok yüksek bi santrafor kadar gol atabilir sezon boyunca, 2.forvet olarak da oynar çok rahat

Kadrona koyduğun Feghouli ve Belhanda Trabzonspor ve Fenerbahçe maçında kırmızı gördü.

Feghouli ve Belhanda'nin bir gecmisi var, Garry kim? 27 yasinda ve bize gelmeden once en iyi oynadigi takim PAOK. Geldi geleli ne yapti ki, gecen sezon ilk oynadigi Konya maci haric iyi oynadigi bir maci hatirlamiyorum. Tamam su an Garry fena oynamiyor ama iki uc mac iyi oynadi diye hemen goklere cikarmayalim.

Benim kafamdaki Galatasaray'da Yasin, Rodrigues, Tolga gibi oyuncularin ilk 11de yeri yok. Ha Garry gittikce uzerine koyarsa ozaman olabilir.

Feghouli ve Belhanda'nin bir gecmisi var, Garry kim? 27 yasinda ve bize gelmeden once en iyi oynadigi takim PAOK. Geldi geleli ne yapti ki, gecen sezon ilk oynadigi Konya maci haric iyi oynadigi bir maci hatirlamiyorum. Tamam su an Garry fena oynamiyor ama iki uc mac iyi oynadi diye hemen goklere cikarmayalim.

Benim kafamdaki Galatasaray'da Yasin, Rodrigues, Tolga gibi oyuncularin ilk 11de yeri yok. Ha Garry gittikce uzerine koyarsa ozaman olabilir.
garry hakkında çok karamsar düşünüyorsun belli ki...

background a bu kadar takılmak doğru değil. Arshavin gibi bir adam 28 inden sonra avrupa futboluyla tanıştı. Bağzı oyuncular geç patlayabiliyor. Ya da fark edilmiyor. Çok farklı etmenler var bunda da. Sahadaki performansa bakarsak gary ikisininde önünde şuan(feghouli,belhanda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt