Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ve Belhanda'nin bir gecmisi var, Garry kim? 27 yasinda ve bize gelmeden once en iyi oynadigi takim PAOK. Geldi geleli ne yapti ki, gecen sezon ilk oynadigi Konya maci haric iyi oynadigi bir maci hatirlamiyorum. Tamam su an Garry fena oynamiyor ama iki uc mac iyi oynadi diye hemen goklere cikarmayalim.

Benim kafamdaki Galatasaray'da Yasin, Rodrigues, Tolga gibi oyuncularin ilk 11de yeri yok. Ha Garry gittikce uzerine koyarsa ozaman olabilir.
Garry'den daha faydalı kaç tane kanat oyuncusu var ligde?

Garry olmasa kaleye gidemeyiz bu sene.

Adam 2012 de Engin Baytar gibi isimsiz ama çalışkan oyuncu.

Hazır antrenmandan kovulmuşken Çolak reyizi takıma kazandırmalıyız.

Feghouli ve Belhanda'nin bir gecmisi var, Garry kim? 27 yasinda ve bize gelmeden once en iyi oynadigi takim PAOK. Geldi geleli ne yapti ki, gecen sezon ilk oynadigi Konya maci haric iyi oynadigi bir maci hatirlamiyorum. Tamam su an Garry fena oynamiyor ama iki uc mac iyi oynadi diye hemen goklere cikarmayalim.

Benim kafamdaki Galatasaray'da Yasin, Rodrigues, Tolga gibi oyuncularin ilk 11de yeri yok. Ha Garry gittikce uzerine koyarsa ozaman olabilir.

Çok talihsiz bir yorum olmuş, Tudor'un Garry'i kesmesi ile birlikte düşüşümüz başladı. Senin mantığından bakacak olursak N'diaye yerine Selçuk oynaması lazım. N'diaye Osmanlı'dan geldi Selçuk ise Trabzonspor'dan.

WH Ayew için gelen 14 milyon euroyu kabul etmemiş diyorlar.

Bu arada Garry bu sezon istatisiği,3 gol 4 asist.

Necati Şanlı buyur kardeşim
716a24e22faace9a10b41468ac193a66.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

background a bu kadar takılmak doğru değil. Arshavin gibi bir adam 28 inden sonra avrupa futboluyla tanıştı. Bağzı oyuncular geç patlayabiliyor. Ya da fark edilmiyor. Çok farklı etmenler var bunda da. Sahadaki performansa bakarsak gary ikisininde önünde şuan(feghouli,belhanda)

Ben Garry'e kotu oyuncu demedim zaten, takimdaki en formda kanat oyuncusu ama benim kanat oyucularindan beklentim daha fazla, Bruma'yi unutturacak bir performans sergilemedi, aynisi Feghouli icin de gecerli, hatta Feghouli'nin konusunda 1 ay once galiba kendisinden daha iyi bir performans bekledigimi yazdim. Ha belki de diyeceksin ki kimse kolay kolay Bruma gibi performans sergilemez ama benim kanat oyuncularindan beklentim fazla. Daha cok pozisyon yaratmalari lazim, skora daha cok katki vermeleri lazim, buyuk maclarda daha cok sahneye cikmalari lazim. Fatih hoca ile uzerine koyarak devam ederler mi gorecegiz.

Albayrak'ın konuşmaları dinledim. İğrendim resmen. Yazın yapılan takım yenilemeyi eleştirmiş.

demek istediğini kaçırmışsın orada çok kıymetli oyuncularımızı küstürdü filanda demiş tudora sneijder brumayı kaybetmemizi bağlamış işte belhanda ortada yana yana sol kanat arıyoruz ortada

Ki son gün hoca bomba patlatmayı sever daha vaktimiz var dedi herhalde olacak bir şeyler.

Ayew : Yarım Sezonluk Maaşı ile 6 aylık kiralık - 10 M € Opsiyon

WHU'lu dostlarımızı Ayewden kurtaralım

demek istediğini kaçırmışsın orada çok kıymetli oyuncularımızı küstürdü filanda demiş tudora sneijder brumayı kaybetmemizi bağlamış işte belhanda ortada yana yana sol kanat arıyoruz ortada

Ki son gün hoca bomba patlatmayı sever daha vaktimiz var dedi herhalde olacak bir şeyler.

Sneijder neyse de Bruma açık şekilde kendi gitti. Daha sene başında bırakın Psv'ye gidelim demişti. Zaten ondan gelen para olmasa transfer de yapamazdık.

Albayrak orada açık şekilde Semih, Sabri, Selçuk, Yasin, Balta, Sinan gibi adamlardan bahsediyor.

Çok talihsiz bir yorum olmuş, Tudor'un Garry'i kesmesi ile birlikte düşüşümüz başladı. Senin mantığından bakacak olursak N'diaye yerine Selçuk oynaması lazım. N'diaye Osmanlı'dan geldi Selçuk ise Trabzonspor'dan.

Demek istedigim Feghouli ve Belhanda kendilerini ispat etmis oyuncular, Garry 27 yasina kadar en iyi oynadigi takim Paok.

GS dan o takım diye bahseden Emre Çolak dönerse çok kıymetli Arda Abisinin yanına dönsün

Ayew işi hayal gibi.En iyisi Musayı kaçırmayalım.CSKAda iken çok beğeniyordum.Bizim transfer süresi 3-4 gün fazla gibi.Avrupa takımlarının kadroları netleşince açığa çıkanlara sulanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt