Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.960
- 10.791
- 2.838
mandzukici sol açık yapan hoca sandronun yokluğunda pekala sol beke de birini devşirebilir, verin ulan şu asamoahı artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bir şey demez . Son saatlere kadar olursa olur olmazsa kadrom iyi der. Hala Hocanın yapısını öğrenmemişsin bence .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlış tespitEee o zaman burada kudurmana gerek yok, bu kadar eminsen tabi ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transfer?
Kardeşim yorumunu cok beğendimEto gelirse aynı Necati'nin gelişi gibi olur ve 5-8 gol 4-6 asist yapar. Maliyeti düşükse bize uyar.
Love iyi oyuncu ama ihtiyaç olarak bakarsak Eto daha çok etkili olur katkı verir.
Musa uğraşılırsa kiralanabilir ve etkili olur alıcısı çok çıkar diye düşünüyorum kolay transfer değil.
Nasri ligin en kaliteli oyuncularından biri ama hedefsiz hiçbir oyuncu başarılı olamaz, Babel Kasımpaşa'da sanki çok fark yaratan oyuncumuydu ? Eren daha çok fark yaratan oyuncuydu kısacası her atın birde jokeyi var, Fatih Terim'de Halis Karataş misali eşeğe binse isterse getirir, Nasri gelirse ligin en iyi oyuncularından birine dönebilir.
Asamoah herkes sallıyorda adamın suçu ne ? Kontratı var ve bırakmıyorlar. İstediği şey oynamak bizde de banko oynayacağını bu lige damga vurabileceğini ve iyi para kazanacağını biliyor olmalı ki hala haberleri çıkıyor bence eninde sonunda bize gelecek.
Bernat muazzam olur da, olabiletisi bence yok.
Holebas bence sıradan olur, çok fark yaratabileceğini düşünmüyorum.
Evra kısa vadeli çözüm işinde bence iş yapar, tecrübesi, pozisyon bilgisi bile fark yaratır.
Işte onu diyorum, birini alacağız demez asla . Alabilsek alacağız gibi muhtemel konuşur.En aZından birini alacağız der ondan bahsediyorum isim olarak demedim..
di marzio bombaları kaçta patlatıyordu bi asamoah haberi gelmesin
Işte onu diyorum, birini alacağız demez asla . Alabilsek alacağız gibi muhtemel konuşur.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gel ben güzel taş düşürürümtaş düşürüyom :/
Şampiyonluk şansları düşük çünkü Başakşehir 2. yarı en az 38-39 puan toplar. 74-75 civarı bir puan almak lazım şampiyonluk için.
75 puan için de Beşiktaş 16 maçta 42 puan almak zorunda. Muazzam bir seri yapamazsa imkansıza yakın.