Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mandzukici sol açık yapan hoca sandronun yokluğunda pekala sol beke de birini devşirebilir, verin ulan şu asamoahı artık

eto-o-bitmis_378025.jpg
..
25fa3f1975b4827044f6cebfe6ece69b.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Eto gelirse aynı Necati'nin gelişi gibi olur ve 5-8 gol 4-6 asist yapar. Maliyeti düşükse bize uyar.

Love iyi oyuncu ama ihtiyaç olarak bakarsak Eto daha çok etkili olur katkı verir.

Musa uğraşılırsa kiralanabilir ve etkili olur alıcısı çok çıkar diye düşünüyorum kolay transfer değil.

Nasri ligin en kaliteli oyuncularından biri ama hedefsiz hiçbir oyuncu başarılı olamaz, Babel Kasımpaşa'da sanki çok fark yaratan oyuncumuydu ? Eren daha çok fark yaratan oyuncuydu kısacası her atın birde jokeyi var, Fatih Terim'de Halis Karataş misali eşeğe binse isterse getirir, Nasri gelirse ligin en iyi oyuncularından birine dönebilir.

Asamoah herkes sallıyorda adamın suçu ne ? Kontratı var ve bırakmıyorlar. İstediği şey oynamak bizde de banko oynayacağını bu lige damga vurabileceğini ve iyi para kazanacağını biliyor olmalı ki hala haberleri çıkıyor bence eninde sonunda bize gelecek.

Bernat muazzam olur da, olabiletisi bence yok.

Holebas bence sıradan olur, çok fark yaratabileceğini düşünmüyorum.

Evra kısa vadeli çözüm işinde bence iş yapar, tecrübesi, pozisyon bilgisi bile fark yaratır.
Kardeşim yorumunu cok beğendim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu sandro ramirezi kiralayak bari.sürati ve şutu var,yası da genç...

Holebas gelir 6 aylık + 1 opsiyon

+

Eto'o, Chicharito, Ayew yahut Ahmed Musa gelir.

Transfer kapanır.

Şampiyonluk şansları düşük çünkü Başakşehir 2. yarı en az 38-39 puan toplar. 74-75 civarı bir puan almak lazım şampiyonluk için.

75 puan için de Beşiktaş 16 maçta 42 puan almak zorunda. Muazzam bir seri yapamazsa imkansıza yakın.

Imkansiz birsey :D

Fenerle iceride, bizim ve IBB ile deplasman da oynuyorlar. Trabzon da deplasman ama onlari adam yerine koymadigim icin puan kaybetmekten ziyade 3 puan almalarinin ihtimali daha yüksek.

Bir de Fener maci ilk Bayern maci sonrasi, IBB maci da ikinci Bayern maci sonrasi. Puan kayiplari kesin.

Bitmiş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt