Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi şampiyonlukta az da olsa rahat edek bikaç hafta.seri yaparsak,gerisi formalite olur aslantepede.basaksehir ve besıktaş maçları taraftar baskısı ve fatih terim sayesinde galibiyetle biter.trabzonu farklı da yenebiliriz,yakalarsak.
fener maçı beraberlik kafi.

Valla ne yalan soyleyeyim, son hafta kalp kirmayi seviyorum.

Takiminda 1. Sol bek olmayan tavares'i almak yanlis tercih olur diye dusunuyorum,oyuncuyu hic izlemedim ama diger sol bek ile esit sayida maca cikmasi üst düzey bir sol bek olmadigini gösterir

Telles bize transfer olmadan önce brezilya liginin en iyi sol beklerinden biriydi

[TH="class: zentriert"]Puan[/TH]

[TD="class: rechts hauptlink, bgcolor: #afd179"]1 [/TD]
[TD="class: zentriert no-border-rechts"] [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Başakşehir [/TD]
[TD="class: zentriert"] 17 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 11 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 3 [/TD]
[TD="class: zentriert"]31:18[/TD]
[TD="class: zentriert"]13[/TD]
[TD="class: zentriert"]36[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink, bgcolor: #c3dc9a"]2 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Galatasaray [/TD]
[TD="class: zentriert"] 11 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 2 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 4 [/TD]
[TD="class: zentriert"]37:22[/TD]
[TD="class: zentriert"]15[/TD]
[TD="class: zentriert"]35[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink, bgcolor: #a5cce9"]3 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Fenerbahçe [/TD]
[TD="class: zentriert"] 9 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 6 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 2 [/TD]
[TD="class: zentriert"]34:20[/TD]
[TD="class: zentriert"]14[/TD]
[TD="class: zentriert"]33[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink, bgcolor: #a5cce9"]4 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Beşiktaş [/TD]
[TD="class: zentriert"] 8 [/TD]
[TD="class: zentriert"]29:16[/TD]
[TD="class: zentriert"]13[/TD]
[TD="class: zentriert"]30[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink"]5 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Kayserispor [/TD]
[TD="class: zentriert"]25:18[/TD]
[TD="class: zentriert"]7[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink"]6 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Göztepe [/TD]
[TD="class: zentriert"] 9 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 5 [/TD]
[TD="class: zentriert"]30:26[/TD]
[TD="class: zentriert"]4[/TD]

[TD="class: rechts hauptlink"]7 [/TD]
[TD="class: no-border-links hauptlink"] Trabzonspor [/TD]
[TD="class: zentriert"] 5 [/TD]
[TD="class: zentriert"] 4 [/TD]
[TD="class: zentriert"]33:28[/TD]
[TD="class: zentriert"]5[/TD]
[TD="class: zentriert"]29[/TD]

şu listeden en az 4 takımın ayagı kesilmeli 2.yarının ilk 4 haftası.fazla heycana gerek yok bence.bu kadar şamata yeter

Başakşehir'in ilk 5 maçından 4'ü tehlikeli. İyi bir başlangıç yaparsak muhtemelen kısa süre içerisinde liderliği alırız.

Takiminda 1. Sol bek olmayan tavares'i almak yanlis tercih olur diye dusunuyorum,oyuncuyu hic izlemedim ama diger sol bek ile esit sayida maca cikmasi üst düzey bir sol bek olmadigini gösterir

Telles bize transfer olmadan önce brezilya liginin en iyi sol beklerinden biriydi

transfrmarketdeki veriye baktın mı..gremiodan 31 aralık 2016da sao paulo bye transfer olmuş.ordan a takıma cıkmıs.aslında yeni yeni piyasaya cıkan bi futbolcu

Fellaini nin istatistiklerini biliyor musun Batuhan? Premier Ligde kendini kanıtlamış bir oyuncu bize gelirse öpte başına koy. Gelirse defansif ve ofansif olarak büyük katkı saglar. Maurinho nun bırakacagını sanmıyorum ama gelirse en buyuk transfer olur.

Yahu benim derdim istatisik ile değil ki, Ndiaye'yi iyi bir paraya satıyorsak ve Kaliteli sol bekle, forvet alıyorsak onun yerine de uygun bonservis ile Fellaini'yi alıyorsak kabul edilir diyorum. Onun haricinde Ndiaye'nin oyun tarzı ile Fellainin tarzı bir olmadığı da ortada değil mi? Benim odaklandığım iki bölge var Sol bek ve Forvet, yönetim nasıl bir yöntem ile buralarda ki açığı kapatacak yada kapatabilecek mi? Göreceğiz.

Ayhan gidince Nevzat ve Ali Naci adlı şahışlar yorumculuğa başlamış anlaşılan.

Fatih Terim döneminin en büyük faydası dışarıya mümkün mertebe bilgi sızmaması.

Tabi menajerler ve başı boş yöneticiler nabız ölçmek için isimleri yine de veriyordur bir yerde ama resmi teklif yapılmadan isimler düşmez oldu. Bu iyi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

milandan kiralayabileceğimiz futbolcu yok mu

Son düzenleme:
fellainiyi baya zamandır istiyorum ya gelse cok iyi olur sol bekten orta saha ihtiyacımız var

Devre arasına kadar en az puan kaybıyla gidelim devre arası 2-3 transferle şampiyon olabiliriz diyorduk hala daha transfer yok. Balta ile 2. Yarıya baslamaktan cok korkuyorum. Alternatif icin iyi bir secim olur balta ama 11’i anca telekomdaki maclarda idare eder. Daha forvet de lazım, isimiz cok zor, bu gidisle olmaz dıransfer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu benim derdim istatisik ile değil ki, Ndiaye'yi iyi bir paraya satıyorsak ve Kaliteli sol bekle, forvet alıyorsak onun yerine de uygun bonservis ile Fellaini'yi alıyorsak kabul edilir diyorum. Onun haricinde Ndiaye'nin oyun tarzı ile Fellainin tarzı bir olmadığı da ortada değil mi? Benim odaklandığım iki bölge var Sol bek ve Forvet, yönetim nasıl bir yöntem ile buralarda ki açığı kapatacak yada kapatabilecek mi? Göreceğiz.

Sen kaliteli sol bek + forvet diyorsun.. Ben de kaliteli sol bek + Fellaini diyorum.. Ok??? Arada ne fark var, anlatayım mı? Gomis varken forvet yedek olacak.. Ama Premier Ligde kendini isbatlamıs Fellaini bu ligde kral olur.. Yan toplardan gol yeme olayı minimuma iner + goller atar. Daha açık anlatamam artık. Gelsin gorursun yahu..

Fernando ne zamana kadar sakat? Eger Transfermarkt'ta yazan dogruysa (19 Subata kadar) sampiyonluga veda edebiliriz simdiden.

Sen kaliteli sol bek + forvet diyorsun.. Ben de kaliteli sol bek + Fellaini diyorum.. Ok??? Arada ne fark var, anlatayım mı? Gomis varken forvet yedek olacak.. Ama Premier Ligde kendini isbatlamıs Fellaini bu ligde kral olur.. Yan toplardan gol yeme olayı minimuma iner + goller atar. Daha açık anlatamam artık. Gelsin gorursun yahu..

İyide, Gomisin sakatlanma ihtimali yok mu? Erenin durumu ortada açıkcası beni korkutan bu yani renktaş. Neyse sohbet için teşekkürler, iyi geceler.

kayseride kimler sakat bi bakayım

Sakatları var ama uzun zamandan beri oynamayan kişiler. Kayseri evinde son 4 maçtan galibiyet alamamış.(3B-1M). Genelde Kayseri'yi rahat geçiyoruz. İnşallah yine aynısı olur da Bursa maçına kadar ki 5 maçı da kazanıp iyi bir seri yakalarız tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt