- 2 Temmuz 2011
- 137.967
- 58.845
- 5.488
Fernando ne zamana kadar sakat? Eger Transfermarkt'ta yazan dogruysa (19 Subata kadar) sampiyonluga veda edebiliriz simdiden.
fatih hoca dedi ya erken dönecek ama kayseri maçına yetişmesi zor diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando ne zamana kadar sakat? Eger Transfermarkt'ta yazan dogruysa (19 Subata kadar) sampiyonluga veda edebiliriz simdiden.
Sakatları var ama uzun zamandan beri oynamayan kişiler. Kayseri evinde son 4 maçtan galibiyet alamamış.(3B-1M). Genelde Kayseri'yi rahat geçiyoruz. İnşallah yine aynısı olur da Bursa maçına kadar ki 5 maçı da kazanıp iyi bir seri yakalarız tekrar.
twitterda gremiolu evertonı istedğimize dair söylenti var.oyuncuyu ajaxta istiyomuş.
yanlıs anlamadıysam medyaya düşecekmiş bu everton soares haberi.brezilya basınını takip edelim bugün.ajaxta istiyomuş evertonuSahte duyumcu olarak duyuracagim isimdi :asd22:
Bu herif ve Romulo Otero diye bir topcu
yanlıs anlamadıysam medyaya düşecekmiş bu everton soares haberi.brezilya basınını takip edelim bugün.ajaxta istiyomuş evertonu
Dun gece Brezilya liginden topculara baktim
Luan, Vinicius Jr., Arthur ve Eder Militao elit seviyenin topculari olacak isimler
Lucas Lima, Lucas Paqueta, Everton ve Romulo Otero bunun bir seviye alti
Gremio en saglam takim ayrica, acik ara
arthuru ben de izlemiştim.keşke alabilsek ama zor : )şampiyon olsak dahi 20 milyon fiyat çekerler
thiago maia beklentileri karşılayamadı galiba şu an için ama büyük yetenek.malcom arsenal yolcusu zaten.rodrigo caio için de bi 10 milyon çeker sao paulo.tavarese bile 4 istedilerArthur Melo imkansiz duruyor. Barca Xavi'nin veliahti olarak goruyor falan gibi bir sey okudum.
Thiago Maia, Malcom ve Vitinho'yu yazmadim Avrupa'ya geldikleri icin. Onlar da bayagi klas futbolcular olacaklar gibi duruyor.
Rodrigo Caio da cok iyiymis galiba, keske Maicon uzerinden getirebilsek.
duyum vereyimmmmmmmmm.ceviriden anladıgım taffarel aracılıgı ile everton bizle imzalayacakmış.kontrattan bahsetmiş zaten.
@Lucsgoulart
Taffarel teria indicado a contratação do atacante Everton para o Galatasaray. @radiopachola
hea ... ???
Everton Soares, Sergi demin videolarini atti
guvenilir 1seymi?
hea ... ???
Sanmıyorum ilgilendigimizi ama ontivero gibi olmasın bu daradiopachola gremio için yayın yapan bi radyo galiba abi.twitterda hep gremio ile ilgili şeyleri takip etmişler.gremiolu bi taraftar radyonun iddası dısında,bizim basında da cıkan haberi görüp şimdilik bekleyelim falan demiş..
@GremioXman
@Hugorysdyk adlı kullanıcıya yanıt olarak
EVERTON pode sair pro Galatasaray! Luan pode ir pra Lazio ! E o Grêmio nada de contratar ! Estamos realmente fudidos
bu arkadaş everton Galatasaray'a gitsin,luan da lazioya gitsin.dert bizde,gitsin anasını satıyım minvalinde konusmus