Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadro çok rahat şampiyon olurdu. Tudor, işleyen sistemi bozduğu halde yine iyi puanlar aldık. Fakat arkadaşın büyük maç fobisi yüzünden ikinciliğe düştük. İşin iyi tarafı şu ki kaybettiğimiz büyük maçların 3'ü deplasmandaydı. Terim kolay kolay bu maçları vermez. Hele ki içeride.

Ekli dosyalar

• D7EkPm.webp
    D7EkPm.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 134
Sakatları var ama uzun zamandan beri oynamayan kişiler. Kayseri evinde son 4 maçtan galibiyet alamamış.(3B-1M). Genelde Kayseri'yi rahat geçiyoruz. İnşallah yine aynısı olur da Bursa maçına kadar ki 5 maçı da kazanıp iyi bir seri yakalarız tekrar.

güray ,boldrin,asamoah sakat görünüyor.varela yeni iyileşti ama bizim maçta yedekte durur en azından.yeni bi sol kanat aldılar.

ryan mendes deniz türüç de amorim

----------------umut -------------------

seklinde olur hücumları.ortasahada badji ve şamil oynar.umutla serdar aziz ilgilenir.denayer ryan mendesle ugrasır büyük ihtimal.sola dogru kayacaktır oynarken.denize de duran top ve şut imkanı vermezsek sorun yok.de amorimi tanımıyorum ama mariano ve feghouli varken atilla turanla de amorim fazla çıkamaz hücuma.

rodrigues lopezi cıkarmaz hücuma.mendes de rodriguesle ugrasır büyük ihtimal.gomis burda pivot santrfor görevi görüp verkaçlara girmeli rodrgiuesle,belhanda ve ndiaye içeri girmeli kenar ortalarında.gomisle feghouliye şut imkanı yaratmalıyız.

twitterda gremiolu evertonı istedğimize dair söylenti var.oyuncuyu ajaxta istiyomuş.

yanlıs anlamadıysam medyaya düşecekmiş bu everton soares haberi.brezilya basınını takip edelim bugün.ajaxta istiyomuş evertonu

Dun gece Brezilya liginden topculara baktim

Luan, Vinicius Jr., Arthur ve Eder Militao elit seviyenin topculari olacak isimler

Lucas Lima, Lucas Paqueta, Everton ve Romulo Otero bunun bir seviye alti

Gremio en saglam takim ayrica, acik ara

Dun gece Brezilya liginden topculara baktim

Luan, Vinicius Jr., Arthur ve Eder Militao elit seviyenin topculari olacak isimler

Lucas Lima, Lucas Paqueta, Everton ve Romulo Otero bunun bir seviye alti

Gremio en saglam takim ayrica, acik ara

arthuru ben de izlemiştim.keşke alabilsek ama zor : )şampiyon olsak dahi 20 milyon fiyat çekerler

arthuru ben de izlemiştim.keşke alabilsek ama zor : )şampiyon olsak dahi 20 milyon fiyat çekerler

Arthur Melo imkansiz duruyor. Barca Xavi'nin veliahti olarak goruyor falan gibi bir sey okudum.

Thiago Maia, Malcom ve Vitinho'yu yazmadim Avrupa'ya geldikleri icin. Onlar da bayagi klas futbolcular olacaklar gibi duruyor.

Rodrigo Caio da cok iyiymis galiba, keske Maicon uzerinden getirebilsek.

Arthur Melo imkansiz duruyor. Barca Xavi'nin veliahti olarak goruyor falan gibi bir sey okudum.

Thiago Maia, Malcom ve Vitinho'yu yazmadim Avrupa'ya geldikleri icin. Onlar da bayagi klas futbolcular olacaklar gibi duruyor.

Rodrigo Caio da cok iyiymis galiba, keske Maicon uzerinden getirebilsek.
thiago maia beklentileri karşılayamadı galiba şu an için ama büyük yetenek.malcom arsenal yolcusu zaten.rodrigo caio için de bi 10 milyon çeker sao paulo.tavarese bile 4 istediler

duyum vereyimmmmmmmmm.ceviriden anladıgım taffarel aracılıgı ile everton bizle imzalayacakmış.kontrattan bahsetmiş zaten.

@Lucsgoulart

Taffarel teria indicado a contratação do atacante Everton para o Galatasaray. @radiopachola

radiopachola gremio için yayın yapan bi radyo galiba abi.twitterda hep gremio ile ilgili şeyleri takip etmişler.gremiolu bi taraftar radyonun iddası dısında,bizim basında da cıkan haberi görüp şimdilik bekleyelim falan demiş..

@GremioXman

@Hugorysdyk adlı kullanıcıya yanıt olarak
EVERTON pode sair pro Galatasaray! Luan pode ir pra Lazio ! E o Grêmio nada de contratar ! Estamos realmente fudidos

bu arkadaş everton Galatasaray'a gitsin,luan da lazioya gitsin.dert bizde,gitsin anasını satıyım minvalinde konusmus

Son düzenleme:
biri de instagramdan taffarel para ile kandırdı şeklinde yorum yapmış.

radiopachola gremio için yayın yapan bi radyo galiba abi.twitterda hep gremio ile ilgili şeyleri takip etmişler.gremiolu bi taraftar radyonun iddası dısında,bizim basında da cıkan haberi görüp şimdilik bekleyelim falan demiş..

@GremioXman

@Hugorysdyk adlı kullanıcıya yanıt olarak
EVERTON pode sair pro Galatasaray! Luan pode ir pra Lazio ! E o Grêmio nada de contratar ! Estamos realmente fudidos

bu arkadaş everton Galatasaray'a gitsin,luan da lazioya gitsin.dert bizde,gitsin anasını satıyım minvalinde konusmus
Sanmıyorum ilgilendigimizi ama ontivero gibi olmasın bu da

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt