Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle güzel bir sol bek ve forvet bulduk mu miss gibi olacak bizim için. Fatih hoca da seviyor böyle gençleri olur mu olur yani dediğin gibi, forvet arkası felan da oynayabiliyormuş transfermarkt'a göre, Tafi işin içindeyse alabiliriz yüksek ihtimal.

aslında burda herkeste oldugu gibi feghouliden ciddi beklentilerim var.meziyeti büyük çünkü.kayseri deplasmanıymış,sivas deplasmanıymış önemli değil,çünkü biizm feghoulimiz var demek istiyorum.bu artık olsun ya.

keza belhanda adlı apaçi içinde geçerli bu.zor değil maça kendini vermek,heleki bu kadar para alıyosun....fatih hoca etki edecek inşallah

Son düzenleme:
aslında burda herkeste oldugu gibi feghouliden ciddi beklentilerim var.meziyeti büyük çünkü.kayseri deplasmanıymış,sivas deplasmanıymış önemli değil,çünkü biizm feghoulimiz var demek istiyorum.bu artık olsun ya.

keza belhanda içinde geçerli bu.zor değil maça kendini vermek,heleki bu kadar para alıyosun....fatih hoca etki edecek inşallah

Umarım, ikisine de sağlam para veriyoruz, biz destekleyelim elimizden geleni yapalım da, umarım futbolcular da kendilerini toplarlar.. İyi geceler :)

Bunlar ciddi ciddi transfer yapmadan secime girecek dursun kaybederse ozaman zaten transfer beklemek hayalci olur yeni yönetimden

Dursun yeteneksizin tranfer yapabilme imkanı yok.Galatasaray Adasına peşkeş çektirip anca böyle parayla transfer yaptırır davar,7 ay oldu bi kaliteli sol bekle anlaşamadılar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapılmayacağını haftalar önce söylemiştik

hamza style içimizden çıkartırız.

Günaydınn
Elde ki kadrodan şampiyonluk bekleyeceğiz.

Donk ve selçuk'un form tutması lazım
Yasin ve sinan'ın katkı vermesi lazım

Eray'ın Tk maçlarında iyi performans göstermesi lazım

Gomis sakaklansa gol sıkıntısı yaşarız, eren Tk maçları için bile yetersiz.

Sol bek sorunu halen devam ediyor, uzun maraton da hakan balta linnes ne kadar katkı verir şüpheli.

Tek güvendiğim Fatih Terim'dir. Onun oyuncular üstünde etkisi, kazma oyunculara bile üstün performans göstertmesi tek umudum.

Günaydınnnn
4225d0d1c399ee2bbfd61b37b9fe2ed1.jpg

Galatasaray, 21 yaşındaki sol bek Junior Tavares için 1.5 M € teklif etti. Tavares'in bonservisinin %50'sine sahip olan Sao Paulo, 2.5 M € civarı bir teklifi kabul edebilir. (Radio Bandeirantes)

Hakan baltanın Kayseri deplasmanında ryan mendez ile oynayacak olmasından daha büyük bir endişe olabilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Lucsgoulart

Taffarel teria indicado a contratação do atacante Everton para o Galatasaray. @radiopachola

öğlen bu konuda haberler düşer diye düşünüyorum.dün gece konusuldu.isim everton soares.iyi günler herkese

tavares ve evertonı alıp rahatlayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt