Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokmen nebicim haber yapmis oyle? Bir tane olumlu sey yok arkadas.

abi noluyo anlamadım:D ne yatan birşey var ne de gerçekleşen. biraz beklemekte fayda var zira olumlu olumsuz herkes birşeyler söylüyor

Buradan şu anlaşılıyor, Özbek kardeşler kulübü kendilerine borçlandırıp sağlam yemişler ama öyle böyle yememişler

Dursunun cebinden verdiğini söylediği paraların ne için harcandığı araştırılmalı.

Riva paraları falan ne oldu acaba. Borca gitti falan deyip sallıyorlardı, bu Dursun büyük bir pislik yaptı ama bakalım çıkar yakında kokusu

Nerede lan o ama Dursun borç ödüyor diye yalayan enayiler.

Herif 3 sene de ağzımıza etti.

sent via GSC

Nerede lan o ama Dursun borç ödüyor diye yalayan enayiler.

Herif 3 sene de ağzımıza etti.

sent via GSC
Hayır yani elindeki mülkleri satıyorsun ki rahatlayalım diye lakin tam tersi iyice batıyorsun. Ee o zaman sormazlar mı bu adam bu kulüpte hala nasıl gezecek. Biliyorum ki adaylığını bugün koysun en az 1000 oyu garanti öyle midesizler var

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer yapılmayacak sanırım :(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

6 aylığına kiralayın bari

bes kurus para vermeden kiralama yöntemiyle millet transferler yapıyor ne oyuncular alıyor

Hayır yani elindeki mülkleri satıyorsun ki rahatlayalım diye lakin tam tersi iyice batıyorsun. Ee o zaman sormazlar mı bu adam bu kulüpte hala nasıl gezecek. Biliyorum ki adaylığını bugün koysun en az 1000 oyu garanti öyle midesizler var

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nefret ediyorum bizim kulübün şu düzeyinden de lisesinden de o şakşakçı olan kesim üyelerden de.

sent via GSC

Yav hala Gamaspor 'un haberlerine inanılıyor mu ?

Sabah Asamoah 'ın alıyorduk şimdi vergi borcumuz olduğu için transfer yapmayacakmışız

5-6 saat içinde mi çıktı bu vergi borcu o her şeyden haberi olan Gökmen'in neden haberi yokmuş vergi borcu varken transfer yapamayacağımızın ?

Gözünüzü seveyim inanmayın böyle şeylere kesin transfer yapılacak diye bir şey söyleyemem tabi ki ama Gamaspor'un salladığının garantisini verebilirim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt