Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Gokmen nebicim haber yapmis oyle? Bir tane olumlu sey yok arkadas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olay doğruysa transfer yapmayalım daha iyi
Iste bu adama hala utanmadan bin küsür oy veren şerefsizlere dolu kulüp. Keşke yeni Başkan da biraz paralı olsaydı, biraz popülist birine benziyor . Neyse yapacak bir şey yok , bu kulüp satilmadan ihya olmaz zatenRiva paraları nereye gitti araştırılmalı.
bencede. Ön sözlesme Asamoah ile yapip duralim. Bu ne abi. Kulübün bir tek bana borcu yok galiba
Bu dursun birde çıkıp çıkıp Aysala laf ediyordu. Amiyane tabirle kulübün anasını bellemiş özbek brotherslar.
Dursunun cebinden verdiğini söylediği paraların ne için harcandığı araştırılmalı.
Herşey mümkün.Bence dursunun cebinden verdiği para falan yok. Öyle gösterip kulübü soydular
Hayır yani elindeki mülkleri satıyorsun ki rahatlayalım diye lakin tam tersi iyice batıyorsun. Ee o zaman sormazlar mı bu adam bu kulüpte hala nasıl gezecek. Biliyorum ki adaylığını bugün koysun en az 1000 oyu garanti öyle midesizler varNerede lan o ama Dursun borç ödüyor diye yalayan enayiler.
Herif 3 sene de ağzımıza etti.
sent via GSC
bari Hakan Balta oynamasınHolabes alınır ve kapanır gibi.
Nefret ediyorum bizim kulübün şu düzeyinden de lisesinden de o şakşakçı olan kesim üyelerden de.Hayır yani elindeki mülkleri satıyorsun ki rahatlayalım diye lakin tam tersi iyice batıyorsun. Ee o zaman sormazlar mı bu adam bu kulüpte hala nasıl gezecek. Biliyorum ki adaylığını bugün koysun en az 1000 oyu garanti öyle midesizler var
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi