Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: 300 Bin yedek stok var. Yellow Friday devam etsin arkadaşlar. Satışlar çok iyi gidiyor.

Mustafa Cengiz: Ödemeler ile ilgili herhangi bir problem bundan sonra yaşanmayacak. Her şeyi düzelteceğiz. Taraftar rahat olsun.

her gelen önce ki yalan söylemiş diyor,sizden sonra gelen de size diyecek,kim doğru söylüyor bu kulüpte

taraftar olarak donumuzu satıp kulübe harcasak bu borç bitmeyecek anlaşılan

Ya dursun kulübün anasını belledi ama şu yeni gelen başkanların da enkaz edebiyatı sıkıyor. Anlaşıldı uzun bir süre enkaz muhabbeti sürüp gidecek. Zaten transfer olayı kapandı o iş bitti bari şampiyonluk gelse . Dursun senin de tekrar Allah belanı versin mübarek günde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz: Bazı konularda sürekli yakınmaya veya enkaz edebiyatı yapmak için bu koltuğu devralmadım. Sorun olarak ne var ise aşacağız.

vagner love'ı da almıs bejaka,haber 1903...ama bonservisi yazmıyo henüz

Ya benim anlamadigim 4 ay gibi uzun bir süre borç var ama dursun zamanı sanki bahar gibi lanse ediliyordu. Ben dursun zamanında şu 1 haftadır olan eski Canaydın Dönemi gibi bir dönem hatırlamıyorum. Inanın şu 1 haftada 2005'te gibi hissettim kendimi , Polat çıkacak da sms ile para isteyecek gibi yine .
Hadi dursun para veriyordu güzel şeyler yazsın diye ama bu adamı sevmeyen Erhan, Kadir hatta Altaylı bile varken nasıl olur da hiç gündeme gelmezdi bunlar . Demeye çalıştım Başkan oy niyetli , Dursun serefsizinin bıraktığı şeyler kolay olmaz tabii ama sen de taraftarın moralini bozma be arkadaş.
Dün de dedim dursun gibi bir it bugün seçime girdiğinde en az 1000 oyu garantiyse bu kulüp umarım batar ve satılır. Psg nasıl 5 sene önce Mevlut ile oynayıp şimdi herkes ondan korkuyorsa biz dr öyle olmalıyız . Psg'nin Genel Kurulunda bizim gibi şerefsizler dolu olmamasına rağmen kurtulduysa bizim acilen bayrağı çekmemiz lazım...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cenkten bize o kadar para gelse ve gidip vagner loveı alsak bizim elit taraftar küfrederdi,net olarak.heleki şampiyonlar ligindeysek.

vagner love iyi transfer ama o ilgilendiklerinin 2 kat altında bi futbolcu

Son düzenleme:
Gollllllllllllllllllllllll

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juve soinazzoyu geri aldı asamoahi birakiyor

Işte bu işte bu

transfer kapanmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt