Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye gelirken de böyle deniyordu şimdi gitmesin deniyor...Aminu rotasyonda iş yapar...önemli olan sol bek hamlesi

Nevzat yine p.ştluğunu göstermiş eminin ki aminuyla ilgimiz yok ve yarın maçta aminu kötü oynarsa diyecekler ki GS yine oyuncunu aklını çeldi. Bu herif valla büyük hain dursun buna kaç para veriyorsa artık

Galatasaray Lisesi kapansın? O kapansın dediğin liseyi bir araştır.

Bilmiyorlar ki Galatasaray Lisesi’nden çıkan başkanlar genelde Lisenin en çöpleri. O liseden çıkan insanlar zaten büyük yerlere gelmiş ve başkanlıkla uzaktan yakından alakası olmayacak insanlar. Ayrıca her liseli Galatasaraylı diye bir şey de yok. Her neyse diyeceğim şu ki Galatasaray satılsın borçlarıyla birlikte ama lise lise olarak kalsın yaklaşık 400-500 yıllık tarihiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lütfen bir daha Galatasaray Liseli hiçbir şahıs başkanlığa adaylığını dahi koymasın.Hatta Galatasaray Lisesi kapansın kökten çözüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anigif_enhanced-15531-1422903769-13.gif

Evet transfer kapanmış açılmadan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın alacakları ödenemiyorsa zaten transfer yapmak doğru olmaz.
Şu kampanya işi sonrası ücretler ödenir ve oyuncuların parasını bir nevi taraftar Ödemiş olur. Bunun yaratacağı duygusal motivasyonu yaratabilecek çapta bir transfer yok.

Şampiyon olacağız. Kanırta kanırta

Aminu h.o

Riva'yı satıp da futbolculara para ödeyememe durumua nasıl düştük anlam veremiyorum,şerefsiz olduğunu biliyorduk ta dursunun bu kadarını tahmin edemiyordum,hotellerin yansın şerefsiz embesil dursun,gün yüzü görme

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riva'yı satıp da futbolculara para ödeyememe durumua nasıl düştük anlam veremiyorum,şerefsiz olduğunu biliyorduk ta dursunun bu kadarını tahmin edemiyordum,hotellerin yansın şerefsiz embesil dursun,gün yüzü görme

Yanarsa sigortadan parasını fazlasıyla alıp daha iyisini inşaa eder bu Dursun. Direk iflas etsin, beş parasız kalsın bence.

1 hafta önce olmayan sorunlar nedense seçim sonrası birden ortaya çıktı. Transferi engelleyen vergi borcu Dursun iki transfer yapacağız dediğinde yok muydu? Tüm gündem ya Dursun’un köpekleri tarafından manipüle ediliyor ya da iktidar Dursun’un gönderilişinden rahatsız ve saldırıya geçiyor.

tersten anlaşmıstır o,yeni yönetim inşallah rivayı hallederde borçlar sıfırlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt