Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Ndiaye gelirken de böyle deniyordu şimdi gitmesin deniyor...Aminu rotasyonda iş yapar...önemli olan sol bek hamlesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Lisesi kapansın? O kapansın dediğin liseyi bir araştır.
Ndiaye giderse onun yerine transfer yapmazlar. Selcuk oynar adim gibi eminim.
Lütfen bir daha Galatasaray Liseli hiçbir şahıs başkanlığa adaylığını dahi koymasın.Hatta Galatasaray Lisesi kapansın kökten çözüm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soldaki abi yatsi namazını kılıp gelmiş gibi
Önceden 15 milyon istiyoruz diyorlardı Osmanlı. Sanmam öyle 2 3 istemezlerNdiaye gelirken de böyle deniyordu şimdi gitmesin deniyor...Aminu rotasyonda iş yapar...önemli olan sol bek hamlesi
Riva'yı satıp da futbolculara para ödeyememe durumua nasıl düştük anlam veremiyorum,şerefsiz olduğunu biliyorduk ta dursunun bu kadarını tahmin edemiyordum,hotellerin yansın şerefsiz embesil dursun,gün yüzü görme
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tersten anlaşmıstır o,yeni yönetim inşallah rivayı hallederde borçlar sıfırlanırRiva'yı satıp da futbolculara para ödeyememe durumua nasıl düştük anlam veremiyorum,şerefsiz olduğunu biliyorduk ta dursunun bu kadarını tahmin edemiyordum,hotellerin yansın şerefsiz embesil dursun,gün yüzü görme
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam gibi adam![]()
vay be