Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şartlarda ağlamayacak tek yönetim cebinden para koyacak olanlar olur. Bunun da ne kadar saçma bir şey olduğunu Dursun ve Aziz'den biliyoruz.

Zengin olduğu için kulüp başkanı olunca yanında saçmalama, her türlü riyakarlığı yapma hakkını da cebine koyuyorsun bu ülke de. Sahiplik kültürüne yer yok.

İlla bir sahibimiz olacaksa bu ne Dursun gibi çapsız, ne de Aysal gibi çakal olmalı. Yabancı bir vizyoner olur o zaman.
O da olmayacağı için böyle ağlaya ağlaya ömrümüz bitecek maalesef . Ya biri gelir Hocaya takar başarıyı keser ya biri gelir para verir ama kulübün anasını ağlatır 2.5 sene rezil eder ya da biri gelir sabah akşam ağlar . Valla Allah bize sabır versin taraftar olarak .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sporundibi ilgileniyoruz diyo galiba :/

Adam Gladbach da banko oynuyor, yerine oynayacak baska sol bek de yok. Mecbur kalinca Elvedi oynuyor iste ama cok berbat solda o cocuk.

Simdilik sol bek almayi da düsünmüyorlar benim bildigim kadariyla. Daha gecen yaz kontratini uzattilar 2019'a kadar.

Transfer yok klüp bitik
Yönetim istifa bunlarda kendi reklamını yapıyor alışverişle klüp düzlüğe çıkmaz
Iyi oyuncu gelecek iyi oyuncu seyirciyi seyircide sponsoru getirir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim zaten kaliteli bi 11imiz var,2 yedek lazım.

Aytemiz Alanyaspor, Panathinaikos'tan Lucas Villafanez'i transfer etti (beIN)

DUduCdCWAAAqbgy.jpg

Enkaz edebiyatı yapmaya gelecekse gelmesin dursun la devam edilsin mayısa kadar başkanın sağda solda çıkıp çıkıp ağlamalarını dinleyemem.
Enkaz edebiyatının kralını Dursun'un adamı Levent Nazifoğlu Beyaz tvye çıkarak yapmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Halbuki kendisi sürekli ağlıyordu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu öğlen biraz sıkıntılı,akşama ve yarın akar haberler

Dinazorlar mı yapacaktı bu dediğini 2,5 yıl dursuna ses etmeyenler ki neden etmedikleride belli

Bir şekilde dursun başkanlığını tamamlayamazdı ondan eminim.Ancak Mustafa Cengiz an itibariyle sınıfta kaldı.Galatasaray'ın mali durumu belli yapacağı işler belli bunlar az çok genel kurul üyeleri biliyor.Seçimden önce Üst perdeden konuşup başkan olunca başka konuşma yapılırsa taraftar desteğini kaybeder.

bizim zaten kaliteli bi 11imiz var,2 yedek lazım.
Nasıl kaliteli 11 sol bek takımda futbolcu olup olmadığı meçhul biri oynuyor
Kusura bakmayın kadro derbilerde elek olur
Ornek kayseri maçının ikinci yarısı 5 tane orta saha oyuncusu aldı hoca kayseri karşısında

Mustafa Bey'den tek beklentim mali genel kurulda Dursun Döneminin bütün pisliklerini tek tek ortaya çıkarıp rezil etmesidir, üstünü örterse diğerlerinden bir farkı kalmaz.

Enkaz edebiyatının kralını Dursun'un adamı Levent Nazifoğlu Beyaz tvye çıkarak yapmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav onlar zaten ayrı facia.Konuşmaya bile gerek duymuyorum leventi dursunu.Benim demek istediğim Mustafa başkan seçimden önce bambaşka şeyler konuşuyordu.Mali yapı olsun,sponsorluk olsun,transfer olsun.Başkan seçildi şimdi başka şeyler konuşmaya başladı.İnandırıcılığını kaybediyor.

Nasıl kaliteli 11 sol bek takımda futbolcu olup olmadığı meçhul biri oynuyor
Kusura bakmayın kadro derbilerde elek olur
Ornek kayseri maçının ikinci yarısı 5 tane orta saha oyuncusu aldı hoca kayseri karşısında

fatih hoca varken elek olmaz,derbi kazanırız.ayrıca kayseri maçında takımın yarısı yoktu.maicon,senin adam yerine koymadıgın fernando ve bir de gomis

Elmas

Almiş olmak icin oyuncu almaya karsiyim dedi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rezan potansiyelli diyolar,zarar gelmez

İhraç talep ediyorum. Daha ilk günden ağlayan taraftarın hiçbir başarıya sevinme hakkı yok. Fatih Terim geldiğinde de bu tip kişiler ortaya çıkmıştı :D En büyük sorunumuz içimizdeki hainler her zaman söylüyorum.

lato 1-2 maça kesilir,linnes alır ilk 11i

Yav onlar zaten ayrı facia.Konuşmaya bile gerek duymuyorum leventi dursunu.Benim demek istediğim Mustafa başkan seçimden önce bambaşka şeyler konuşuyordu.Mali yapı olsun,sponsorluk olsun,transfer olsun.Başkan seçildi şimdi başka şeyler konuşmaya başladı.İnandırıcılığını kaybediyor.
Eski Yonetim sadece KAP bildirimleri dagitti Mustafa Cengiz ve yonetimine, bu yuzden boyle olacagini bilmiyorlardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt