Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Biz hamzayi niye gönderdik aynısını söylüyordu oda
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam aciklama yapti, 4 aydir maas odenmemis diye, adam geleli 1 hafta olmus, ne yapmasini bekliyorsun?Aga ben bıktım yemin ediyorum.Adnan polat gelir önceki başkanı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Botokslu gelir Adnan polatı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Dursun gelir alayını kötüler enkaz edebiyatının dibini yapar.Daha seçileli bir hafta olmamış başkan çıkar gelir enkaz edebiyatını başlar.Ulan birinizde geriye dönük konuşmadan iş yapın be!
batuhan tekin kim sergen yapma allah aşkınabatuhan tekin oynar en kötü solbekte,dert etmeyin.fatih hoca halleder.hücum için de ahmet sivri ve sunday alimi var
Adam aciklama yapti, 4 aydir maas odenmemis diye, adam geleli 1 hafta olmus, ne yapmasini bekliyorsun?
Kendini belli etti şimdiden enkaz edebiyatını ilerleyen günlerde daha da artırır bi halt olmaz.En çok üzüldüğüm konuda Ayı Gökmeni haklı çıkardı başkan.
Allah tan terim varmış yoksa ne olurmuş halimiz
Adam gerekeni yapiyor zaten, taraftar STORE'daki urunleri satin alsin diyor.Dostum konuşmasın 4 aydır maaş ödenmemiş diye gerekeni yapsın.Basına beyanat vermeye gerek yok.
Burak Elmas transfer istemiyorum kendi gorusum bu mustafa cengiz transfer yapmak isterse yapar gibisinden birsey dedi.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi bekle devam ederse yine konusursun. Simdiden atip tutmaya ne gerek var.
4 ay para ödenmemis. Yok bunlar yalan deyip üstünü örtse daha mi iyi olurdu.
Poposuna abi, Galatasaray için herşeyi yaparız.Neye bakacaksın kardeşim ya da nereye
Adam gerekeni yapiyor zaten, taraftar STORE'daki urunleri satin alsin diyor.
Ne yapmasini bekliyorsun cok merak ediyorum ?