Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hamzayi niye gönderdik aynısını söylüyordu oda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga ben bıktım yemin ediyorum.Adnan polat gelir önceki başkanı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Botokslu gelir Adnan polatı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Dursun gelir alayını kötüler enkaz edebiyatının dibini yapar.Daha seçileli bir hafta olmamış başkan çıkar gelir enkaz edebiyatını başlar.Ulan birinizde geriye dönük konuşmadan iş yapın be!
Adam aciklama yapti, 4 aydir maas odenmemis diye, adam geleli 1 hafta olmus, ne yapmasini bekliyorsun?

batuhan tekin oynar en kötü solbekte,dert etmeyin.fatih hoca halleder.hücum için de ahmet sivri ve sunday alimi var
batuhan tekin kim sergen yapma allah aşkına :D
lato zaten top diye sektirir altyapidakileri, bize sağlam bi solbek lazım, net .. mevcut altypaidakilerle 5. falan oluruz 4-5 haftaya

Ünal Aysal kulübü batırdı yeaaa, Dursun başganımız ne güzel sportif başarı ile manyak bir kadro bırakıp, oyuncularımız maaşını bile tıkır tıkır ödediğimiz bir döneme geçtik hem de arazileri satarak, gerçekten büyük iş.

Bu 1 maçla gaza gelen yönetici profili nedir hiç anlamadım az rasyonel olun yahu neymiş eski oyunculardan nasıl verim aldığını görmüşmüş, 2 hafta sonra bir puan kaybet bak o zaman nasıl verim alıyorsun eskilerden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
DUdooAvWsAAM_L8.jpg

Kendini belli etti şimdiden enkaz edebiyatını ilerleyen günlerde daha da artırır bi halt olmaz.En çok üzüldüğüm konuda Ayı Gökmeni haklı çıkardı başkan.

Bi bekle devam ederse yine konusursun. Simdiden atip tutmaya ne gerek var.

4 ay para ödenmemis. Yok bunlar yalan deyip üstünü örtse daha mi iyi olurdu.

1 transfer şampiyonluk hamlesi olacak bunu görmeyecek kadar kör olmamalı insan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sorunlu tiplersiniz gercekten. Son günlerde saskin sekilde takip ediyorum buralari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt