- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Cok sorunlu tiplersiniz gercekten. Son günlerde saskin sekilde takip ediyorum buralari.
harbiden ben de gülerek takip ediyorum,herkes benden daha transfer sevdalısı cıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok sorunlu tiplersiniz gercekten. Son günlerde saskin sekilde takip ediyorum buralari.
Neyin nesi yanlış Terim elinde bizim bilmediğimiz bir gucmu var bu takıma adam akıllı bir sol bek gelmezse şampiyonluk hayalBunun nesi yanlış?
Beni duşman bellemen uzer sergencigim.özgürce düşüncesine söylemeye hakkı var
Eğer küfür etseydim, trolluk yapsaydım, takımla kafa bulsaydım, ciddi şekilde konuşmasaydım dikkat çekmezdim değil mi ? Çok güzel mod tavsiyesi neyse alın forum sizin kardeş.Ali Bey çok dikkat çekiyorsun yapma.
Sinerjiyi bozacak eylemlerden ve mesajlardan kaçınalım.
Poposuna abi, Galatasaray için herşeyi yaparız.
Enkaz edebiyatı yapmasın.Mayıs'a kadar kulübü düzgün yönetsin başka bir şey beklemiyorum.
Ne malum belki alinacak oyuncudan verim alinamayacak1 transfer şampiyonluk hamlesi olacak bunu görmeyecek kadar kör olmamalı insan
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
STORE'dan ne aldin bugun?Enkaz edebiyatı yapmasın.Mayıs'a kadar kulübü düzgün yönetsin başka bir şey beklemiyorum.
Enkaz edebiyatı yapmayan avatarındaki başkanı ve önceki hocayı da beğenmiyordun. Ben anlamadım ki ne istiyorsunuz.
Benim kimi istediğimi herkes biliyorNe malum belki alinacak oyuncudan verim alinamayacak
sanki sampiyonluk transfer yapilarak kazaniliyor
sorsam kimi istiyorsun diye evra dersin
Neyin nesi yanlış Terim elinde bizim bilmediğimiz bir gucmu var bu takıma adam akıllı bir sol bek gelmezse şampiyonluk hayal
Şampiyonluk gelmezse bu kısır döngü ile kapıya kiliti vururuz
Ne değişecek bunu yapınca bunlar gider oburu bunları açıklar
Bize icraat lazım sponsorla gelecek başkan tişört satmayla olmaz bu iş
STORE'dan ne aldin bugun?
Adam daha carsamba gunu imza atti, simdiden 1ci projelerini gerceklestirdiler, taraftar sag olsun.
GSSTORE'a design yollayin, bize fikir verin diyorlar ona gore hazirliyalim diyorlar.
sen 2 gunde adamin 100 milyon euro bulmasini mi bekliyorsun?
Ne latoyu carlos mu yapacak