Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun nesi yanlış?
Neyin nesi yanlış Terim elinde bizim bilmediğimiz bir gucmu var bu takıma adam akıllı bir sol bek gelmezse şampiyonluk hayal
Şampiyonluk gelmezse bu kısır döngü ile kapıya kiliti vururuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam klavyesinin yanında çekirdekleriyle , Milyar borcu olan kulübe yeni gelen yöneticinin ben transfer yapılmasını istemiyorum dediği için çapsız olduğunu iddaa etti.

Bazılarımız harbi boş yapmak için burda beyler.

1 transfer şampiyonluk hamlesi olacak bunu görmeyecek kadar kör olmamalı insan

Ne malum belki alinacak oyuncudan verim alinamayacak

sanki sampiyonluk transfer yapilarak kazaniliyor

sorsam kimi istiyorsun diye evra dersin

GALATASARAY'da taraftarın da yöneticinin de özgürce düşüncesini söylemeye hakkı var.burak elmas saglam bi adam,şanslıyız

Enkaz edebiyatı yapmasın.Mayıs'a kadar kulübü düzgün yönetsin başka bir şey beklemiyorum.
STORE'dan ne aldin bugun?

Adam daha carsamba gunu imza atti, simdiden 1ci projelerini gerceklestirdiler, taraftar sag olsun.

GSSTORE'a design yollayin, bize fikir verin diyorlar ona gore hazirliyalim diyorlar.

sen 2 gunde adamin 100 milyon euro bulmasini mi bekliyorsun?

Bu takıma sol bek ve hücumcu almayan şampiyonluğu satar.Carrasso ve Latoyu yolla 2 tane oyuncu kirala.Holebas ve Ahmed Musa.Yoksa Nisanda ağlamaya başlarız.

Neyin nesi yanlış Terim elinde bizim bilmediğimiz bir gucmu var bu takıma adam akıllı bir sol bek gelmezse şampiyonluk hayal
Şampiyonluk gelmezse bu kısır döngü ile kapıya kiliti vururuz

Evet.

Ne değişecek bunu yapınca bunlar gider oburu bunları açıklar
Bize icraat lazım sponsorla gelecek başkan tişört satmayla olmaz bu iş

Dünde yazmıştım t-shirt satmanın maddi getirisinden çok taraftarla bütünleşmede aracı olmak için önemli olduğunu. Ayrıca Dursun'la ilgili kısımda şaka yapıyorsunuz herhalde. Zaten yapılmaya yapılmaya bugünlere geldik.

STORE'dan ne aldin bugun?

Adam daha carsamba gunu imza atti, simdiden 1ci projelerini gerceklestirdiler, taraftar sag olsun.

GSSTORE'a design yollayin, bize fikir verin diyorlar ona gore hazirliyalim diyorlar.

sen 2 gunde adamin 100 milyon euro bulmasini mi bekliyorsun?

Ben anlatamıyorum ingilizce filan mı yazsam acaba.''ENKAZ EDEBİYATI YAPMASIN''.YETERLİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt