Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inatlaşmıyorum yahu, dursunu da savunduğum yok babamın oğlu değil, 3 senede yaşadıklarımız ortada. dediğin sinerji , dursuna olan antipatiklikten oluştu zaten.

Benim sizle zıt düştüğüm düşünce başkanın aradığımız kişi olmadığını düşünüyorum. Seçilmesinin nedeni de Mayıs’ta tekrar seçim vaadetmesi.
Uzatıp da tatsızlık çıkarmanın luzmu da yok
3 gün önce gelmiş dursundan fersah fersah önde olduğunu 3 günde belli eden bi adama haksızlık ettiğini düşünmekle birlikte yeni başkanı eleştireceksen bile dursunun adını bile sarfetme bence bu konuda. dursun hiç kimseyle kıyaslanamayacak bi haindir

@mehmetsenol

izdihamdan duran sistemler, kaldıramayan kasalar, "502 bad gateway" filan "daracık" Galatasaray algısının ürünü.. Galatasaray Gücü'nü ölçmek, algıyı genişletmek için bundan büyük sosyal deney olur mu? 2 günde onbinlerce insan, durduk yerde alışverişe koştu.

ultraslan

GALATASARAY'IMIZ, taraftarıyla TEK YÜREK olup ŞAMPİYONLUK yolunda KENETLENDİ!

Galatasaray taraftarı kenetlenme yolunda bugün mağazalara akın edip, her zaman olduğu gibi üstüne düşeni yaptı, yapacaktır da.

Galatasaray taraftarının birebir katılım yapabileceği en efektif yöntem Lisanslı ürün satın almak olsa da en önemli gelir kalemlerinden biride stat gelirleridir.

Bu konuda da TARAFTAR üstüne düşeni yine yaparak kombinelerin satışa açılan büyük çoğunluğunu tüketmiştir ve her maç çıkan biletlere yoğun ilgi göstermiştir.

İşte bu noktada GALATASARAY TARAFTARININ SESİ olarak aşağıda isimlerini yazdığımız GALATASARAYLI iş adamlarına AÇIK ÇAĞRI YAPMAK DURUMUNDAYIZ!

Adnan Polat
Alp Yalman
Faruk Süren
Ergün Gürsoy
Yurdaşen Karahasan
Tayfun Demir
Fatih İşbecer
Tarık Taşar
Adnan Öztürk
Turgay Kıran
Ahmet Özdoğan
Murat Canaydın
Ziya Sesel
Veysel Giley

GÜN BUGÜNDÜR...

Stadımızda satılamayan 70 locaya gereken ilgiyi göstermeleri şimdi BİR GALATASARAYLILIK GÖREVİDİR.

Yönetimimiz bu konuyu bugünden itibaren bir proje haline getirerek BUNDAN SONRA SATILAN HER LOCANIN SAHİBİNİ GALATASARAY CAMİASINA DEKLARE ETMELİDİR.

GÜN ELİNİ DEĞİL BEDENİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANIDIR!
#ultrAslan

1296772229_2.jpg

transfer beklerken ben
Transfer beklerken ben

0ae45846d9dbe5f3ece2866a84261abb.jpg

Eh sorunun ne o zaman. Burada zaten hemen hemen herkes Mustafa Cengiz'in Mayis da kesinlikle tekrardan secime gidecegim dedigi icin destek gösteriyor kendisine.

Millet'in taptigi veya yüksek beklentilere girdigi falan da yok. Dursun denen lanet olasi hain den kurtuldugumuz icin Mustafa Cengiz'i insanlar su anlik el üstünde tutuyor. Sahsim adina konusacak olursami biz Dursun denen bela dan kurtardigi icin kendisine cok ama cok minettarim.

Dursun Galatasaray baskanlik makaminin degerini o kadar asagilara cekti resmen yerle bir oldu. Ideal baskan olup olmadigini kimse bilmiyor bilemez de zaten ama insanlar baskanlik makamina yakisan, en azindan presentable olan konusmasini bilen kendini ifade etmesini bilen bir adamin gelmesine sevindi bu 4 ay icin olsa bile. Sonrasini bilemeyiz su an sadece Mayis'a kadar burada.

Dursunu aratacagini söylemissin, cok ama cok merak ediyorum bunu neye dayanarak ve nasil bir mantik ile söylüyorsun. 4 ay da bu adam Dursunu aratabilmesi icin ya kulübü tamamen yok etmeli yerle bir etmeli ya da ne bileyim stadi falan yakmali.

Neyse yarin mactan sonra hoca'dan transfer ile ilgili durumu ogreniriz

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bir başka sol bek oyuncusu Watford'ın Yunan savunmacısını Holebas, Özgür Sancar'a transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Holebas, "Şu anda benim açımdan problem yok. Şu anda ben sadece bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Watfordla anlaşmaya çalışıyoruz galiba

Yahu ödeme konusunda sezon sonu ödeyebileceğimiz bir ödeme planı çıkarmak çok zor olmasa gerek. Hele hele Holebas gibi bir adam için.

Asamoah ile sene sonu için ön protokol yap. Holebası da 6 ay + 1 yıl opsiyonlu imzala işte. Daha ne bekliyoruz anlamadım ki.

ua baskani bile listede var ama unal baskan yok
derhal trt spora cikip zirlamali

Mali durum kötü fakat biz de gidin 8-10 milyona sol bek alın demiyoruz. Kiralık olur, Holebas ya da Evra tarzı tecrübeli bir isim olur, sonuçta bir şekilde çözülmesi gerekiyor bu sorunun.

Holebası 600 B €'ya kiralarsın,1 Milyonda opsiyon koyarsın sezon sonu için Asamoahla protokolü yaparsın,Latoyu Sivasa yollarsın devre arasında mis gibi halledilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt