Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A. Musa WhoScored'a göre leicesterin birinci takımı için son maçını ağustos ayında oynamış

Onu kiralamak o kadar zor mu yav

daha işyerinden çıkıp gsstore'a gidemedim yoğunluktan artık yarına kaldı ..

tuborg la anlaşıp GS beer çıkartsalar mağlubiyette de para kazansa kulüp

bir fikir sadece

Gomis sakatlanırsa ciddi sorun yaşayabiliriz. Kupa fenomeni Sinan yahut Erene güvenmek riskli iş. Umarım FT ve yönetim bu riski almaz

''Gremio, Ramiro için Galatasaray'dan teklif aldı. Gremio, bonservisin %20'sine sahip. Ramiro'nun Avrupa hayali var ve ayrılmak istiyor.''

Rádio Barrigadas @RadioBarrigadas
#Grêmio | Clube recebeu uma proposta do Galatasaray por Ramiro, o tricolor tem apenas 20% do jogador e o negócio deve ser concretizado. O atleta tem um sonho e um desejo de atuar na europa e quer muito ir.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ramiro - Oyuncu profili 2018 | Transfermarkt önlibero lan bu

ramiro iyi topçuymuş.o burak elmasın 6-7 oyuncuya teklif var dediği futbolcualrdan biri belhanda ise satalım,ndiayeyi 10 numaraya cekelim.ramiro da fernando ile beraber oynasın

DUdTg8RWkAAi-w3

DUdTg7EX0AANZVM

Mevcut kadro ve bu bench ile şampiyon olmamız çok da kolay durmuyor.

Mustafa Cengiz yeni geldi.Belliki kulüpte kuruş yok.Ama açılışı güzel yapmak adına,ihtiyaç dahilinde 1 transfer yapacaklarını düşünüyorum,umut ediyorum,umuyorum..

Zemin güzel görünüyor.
Işıklandırma ile ilgili de bir çözüm üretilir umarım.

halduna haber salın ingiltereden kiralık bi topçu getirsin

Ahmed Musa
Diafra Sakho
Doumbia
Markovic
Ayew
Musonda
Remy
Gaitan

Bu saydigim oyuncularin cogu firsat transferi... oyuncu kiralamak bu kadar zor olmamali, yolla Carrasso'yu, 400-500bine birini kiralik getir.

sol bek kesin alınır diye düşünüyorum. Alınmama ihtimali yok.
Fatih terim in isteği ve bunu kamuoyuyla paylaşması, başkanın yeni seçilmesi nedeniyle bir heyecan getirmek istemesi, dört ay sonra seçim olacağı için başkanın ligi riske atmak istememesi, yellowfriday sonrası başkanın taraftara mahcup olmak istemesi ...
Bunlatın hepsi sol beki işaret ediyor Asamoah olmaz 6 aylık kiralık biri olur, illa biri gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt