Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidin amarteyi kiralayın,opsiyonlu.ya da satın alın.ndiaye gitsin.ben aşkla baglı değilim ndiayeye.GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUGU önemli benim için.

Holebas(Kiralık)
Asamoah(2 M € Bonservis)

Mütüş olur Asamoah orta sahada Ndiaye kadar oynar

Lan adam gitmek istiyor herifler 16 veriyor 18'e zaten serbest kalıyor belli ki bu iş bitmiş zaten.

Neyini eleştiriyorsunuz kamptan ayrılmasının, satılmasının, açıklamanın falan

-Kamptan ayrılması normal zaten gidecek 1-2 güne, oynatmamak normal sakatlanır vs vs.
-Tok satıcı görünsene ne açıklama yapıyorsun diyenler lan adamlar zaten neredeyse serbest kalma maddesini vermiş, futbolcu gitmek için hazırlanıyor. Hep tok görünsen ne olur.
-20 Milyon €'dan aşağı satmayın diyenleri gördüm adamın serbest kalma maddesi 18 zaten.

18 Milyon serbest kalır maddesi ekleyen sığırların aklına edeyim net.

Yanlış biliyorsun. 18milyon euro serbest maddesi mayıs 2019dan sonra geçerli. İstersek 30a bile satabiliriz şimdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kap açıklamasını okumadın mı? 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bu yıl değil 2019 yılının haziran ayında geçerli olacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen futbolcuyu alırken değerini biçmişsin zaten.

16 milyon € + 2 milyon € bonusa biter bu iş hayırlı olsun.

Transfer de son gün bombaları bekliyorum ben

Asamoah + eto gelir gibi

Orta saha donk - selçuk fernando - tolga kalacak gibi.
+ olarak oyuncuların 4 aylık paralarını yatırırlar bu bütçeyle, burda kalmak istemeyen oyuncuyu tutmak yersiz.

Transferler kampa yetişecek :oley:

Ndiaye'nin koşmaktan başka numarası yok geldiği ilk günden beri söylüyorum set oyununda leş oyun zekası yok.Tolga form tutarsa daha çok iş yapar Ndiaye'den

Keşke Ndiaye değilde Belhanda’ya 10 milyon euroluk bir teklif gelseydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kap açıklamasını okumadın mı? 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bu yıl değil 2019 yılının haziran ayında geçerli olacak.

Yok aga onu kimse okumamış. Gazetecisinden taraftarına kadar herkes aynı

Ndiaye'nin koşmaktan başka numarası yok geldiği ilk günden beri söylüyorum set oyununda leş oyun zekası yok.Tolga form tutarsa daha çok iş yapar Ndiaye'den
Enerjisi çok önemliydi göz ardı etmeyiniz zaten ingiltere ye bu yüzden gidiyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O daha büyük mallık yav, 2 sene sonrası için bu kadar düşük bonservis bedeli belirlenir mi? Adama şimdi 18 verseler satın almak için yine yeter. Böyle saçma bir madde görmedim.

Satın kim varsa satın.. Bu sene şampiyonluk kaçarsa görürüm ben sizi...

Baduya verilen bonservis çok iyi..Fakat sen bunu öngörüp ona göre hareket etmen gerekiyordu. Çok rahat kiralıkda olsa buraya yararlı bir oyuncu alınabilirdi.O zaman hiç düşünmeden satardın. Ama başımızdaklerin alayı çapsız..

İstediği kadar teklif gelsin neden kadro dışı kalıyor. Parasını eksiksiz almasını biliyor ama...Oynasın kardeşim..Ondan sonra nereye giderse gitsin.Ondan sonra mikrafonlara konuşunca yok çocukluk aşkım falan diyordu. Ne oldu aşkına...Hepsi sahtekar bunların.

Bir maç daha oynasa 750bin euro bonus vermemiz gerekirdi osmanlıya. Büyük ihtimal bunu ve sakatlık riskini düşünerek almadılar kadroya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler sakin olun yahu Ndiaye ölüp bitilecek bir oyuncu değil kesinlikle, harbiden Tolga oynar rahatlıkla onun kadar. Koşan oyuncu görmediniz diye böyle yapıyorsunuz sanırım başka bir izahı yok adam çok dengesiz bir kere. Yönetim doğru hamleler yapsın satıştan sonra çok daha elimiz güçlü çıkarız gidişinden.

Yeni gelen yönetim ağlamaktan fırsat bulacak da orta saha alacak . Burada gerçekleri söyledik diye modluk yapan alp basma adlı arkadaş ve bazı ergen üyelere müstehak. Yazmayacaktım da bunu demezsem olmazdı. Dursun gider mustafa gelir o gider mehmet gelir ama bu geri kafalılık baki kalır.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler sakin olun yahu Ndiaye ölüp bitilecek bir oyuncu değil kesinlikle, harbiden Tolga oynar rahatlıkla onun kadar. Koşan oyuncu görmediniz diye böyle yapıyorsunuz sanırım başka bir izahı yok adam çok dengesiz bir kere. Yönetim doğru hamleler yapsın satıştan sonra çok daha elimiz güçlü çıkarız gidişinden.
katılıyorum ama vakit az orta saha alınmasa bile forvet ve bek alınması şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt