- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
gidin amarteyi kiralayın,opsiyonlu.ya da satın alın.ndiaye gitsin.ben aşkla baglı değilim ndiayeye.GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUGU önemli benim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan adam gitmek istiyor herifler 16 veriyor 18'e zaten serbest kalıyor belli ki bu iş bitmiş zaten.
Neyini eleştiriyorsunuz kamptan ayrılmasının, satılmasının, açıklamanın falan
-Kamptan ayrılması normal zaten gidecek 1-2 güne, oynatmamak normal sakatlanır vs vs.
-Tok satıcı görünsene ne açıklama yapıyorsun diyenler lan adamlar zaten neredeyse serbest kalma maddesini vermiş, futbolcu gitmek için hazırlanıyor. Hep tok görünsen ne olur.
-20 Milyon €'dan aşağı satmayın diyenleri gördüm adamın serbest kalma maddesi 18 zaten.
18 Milyon serbest kalır maddesi ekleyen sığırların aklına edeyim net.
Kap açıklamasını okumadın mı? 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bu yıl değil 2019 yılının haziran ayında geçerli olacak.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklima alinacak/kiralanacak bir firsat transferi gelmiyor Sergi, belki Bazoer olabilir, Wolfsburg'da fazla sansi bulmadi.
Kap açıklamasını okumadın mı? 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bu yıl değil 2019 yılının haziran ayında geçerli olacak.
Enerjisi çok önemliydi göz ardı etmeyiniz zaten ingiltere ye bu yüzden gidiyorNdiaye'nin koşmaktan başka numarası yok geldiği ilk günden beri söylüyorum set oyununda leş oyun zekası yok.Tolga form tutarsa daha çok iş yapar Ndiaye'den
Satın kim varsa satın.. Bu sene şampiyonluk kaçarsa görürüm ben sizi...
Baduya verilen bonservis çok iyi..Fakat sen bunu öngörüp ona göre hareket etmen gerekiyordu. Çok rahat kiralıkda olsa buraya yararlı bir oyuncu alınabilirdi.O zaman hiç düşünmeden satardın. Ama başımızdaklerin alayı çapsız..
İstediği kadar teklif gelsin neden kadro dışı kalıyor. Parasını eksiksiz almasını biliyor ama...Oynasın kardeşim..Ondan sonra nereye giderse gitsin.Ondan sonra mikrafonlara konuşunca yok çocukluk aşkım falan diyordu. Ne oldu aşkına...Hepsi sahtekar bunların.
Atalanta antrenörü Spinazzola kalacak demiş :red:
katılıyorum ama vakit az orta saha alınmasa bile forvet ve bek alınması şart.Beyler sakin olun yahu Ndiaye ölüp bitilecek bir oyuncu değil kesinlikle, harbiden Tolga oynar rahatlıkla onun kadar. Koşan oyuncu görmediniz diye böyle yapıyorsunuz sanırım başka bir izahı yok adam çok dengesiz bir kere. Yönetim doğru hamleler yapsın satıştan sonra çok daha elimiz güçlü çıkarız gidişinden.
Atalanta antrenörü Spinazzola kalacak demiş :red: