Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 saattir kafam çorba oldu.burda herkes GALATASARAY'IN sampiyonlugunu düşünüyo.gidecekse insallah yeri dolar.bence Tanrı da bu kadar bacagımıza sıkmamıza müsade etmez artık.ndiaye giderse,iyi biri gelir.iyi günler

Fernado'yu çok defansif görmeyin önde de rahat oynar adam

Mbia- Fernando günü kurtarır

Delaney lazım tam ama asla alamayız

4 saattir kafam çorba oldu.burda herkes GALATASARAY'IN sampiyonlugunu düşünüyo.gidecekse insallah yeri dolar.bence Tanrı da bu kadar bacagımıza sıkmamıza müsade etmez artık.ndiaye giderse,iyi biri gelir.iyi günler

Sergen sakin, mactan sonra aksam hoca aciklama yapar hersey netlesir, relax.

Eğer 16-18 gibi rakamlara gidecekse Ndiaye hemen satılmalı. Tamam mevkisinde şuan takımın en iyisi ama eksik olduğu özellikler de çok fazla. Şampiyonlar ligi seviyesinde bir oyuncu değil bence. hücüm + orta saha + üst düzey bir sol bek alınabilir bu paraya

FT,Selcuk’tan vazgeçmez diyorduk haklı çıktık.Sözleşmesinin son gününe kadar Selçuk bu takımın ilk 11 oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.Yerine oyuncu alınmadan satılamaz diyoruz ama FT,Ndiaye yerine Selçuk denen çöpü oynatabilmenin heyecanını yaşıyordur şu an

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden ortalığı bulandırıyosunuz. Fatih terim istemiyor zaten oyuncu zorluyor belliki yönetiminde niyeti var. Hem fatih hoca zaten kısıtlı kadrosu varken niye zor duruma soksun kendini. Yok bilmediğimiz birsey varsa ya da basinin yazdiğının tersi bir durum varsa açıklayın. Yoksa böyle garip duşüncelerle prtaligi bulandirmayalim.

Kariyerinin en verimli yaşı , 4 aydır para alamamışsın , dünyanın en iyi liginden orta sıralara oynayan bir takımdan teklif geliyor. Bu adam gitmek istemesin ne yapsın? Bu şartlarda nasıl tutabileceksin. Sadece nasıl daha fazla para kazanırız diye bakacaksın.

Yönetim iş bilmez mikrofon mikrofon konuşsunlar yazmış biri. Kardeşim kafalar ağ tutmuş galiba , seçileli 1 hafta bile olmadı röportaj verip PR yapmazsan bu medya seni bir aya yeter.

Sadece önüme gelene çamur atayım diye boş boş konuşmanın alemi yok. Kimse N’diaye’yi satmaya meraklı değil yoksa.

Seçileli 1 hafta diyorsun hala.Ulan bu adam başkan adayı değilmiydi.Klübün durumunu bilip çalışma yapması gerekmiyormuydu.Baduya teklif yenimi geldi sanıyorsun..
Bakalım nasıl bir çalışma yaptıklarını bundan sonra hep beraber göreceğiz .Taraftardan para istemek en basit yoldur .Geçin bu işleri.

Tolgay veya Poko'yu alsak şu an baya güçlü durumda olacaktık, +8 m kar ile orta sahayı koruyup o para ile iyi bir sol bek alabilirdik ama olmadı şimdilik bakalım neler olacak.

İvedilikle Mensah yoklanmalı. Macera aramaya gerek yok. Mensah gayet iyi olur o bölgemize

Niye bu forum methiye düzme yeri mi ? Benim fikrim böyle . Utanıyormuş benden sen kimsin kardeşim ? Takıma en ufak bir takviye yok , bir de en iyi orta saha oyuncun satılıyor , sen üzülmüyor musun?

Senin yaptığın insanları fişfitlemek. Forumun yüzde doksanı N’diaye kalsın diye düşünür zaten maddi durumlar olmasa. Hatta Badou kalsın Belhanda gitsin anketi %100 Badou kalsınla sonuçlanır.

Ama kulüp bu kadar dar boğazdayken henüz 3-4 gün önce gelen yönetimi suçlamak anlamsız. Kaldı ki bu olay yeni değil Dursun seçimden sonra satarız seni Badou diye olayı halı altına süpürdü bence.

Badou'ya da kızamıyorum kariyerinin çoğunu Norveç Liginde Osmanlı'da geçirdi yarım sezonda gelen Premier lig şansını da tepmek istemiyordur herhalde yaşta 28 olduğunu düşünürsek.

Tabi nasıl suç bulalım adam yerli degil yabanci. Baskasi yapsa bunu ana abrat soverdik hatta vatan haini ilan ederdik. Ama ndiaye farkli. Napsin cocuk.

1 hafta icinde yönetime giydiren hemde Özbek gibi bir dangalaktan sonra benim gözümde ya beyinsizdir ya ezik kus yada tinercidir
o kadar net!!

Tolgay veya Poko'yu alsak şu an baya güçlü durumda olacaktık, +8 m kar ile orta sahayı koruyup o para ile iyi bir sol bek alabilirdik ama olmadı şimdilik bakalım neler olacak.

Valla Tolgay hiç güvenilecek bir oyun değil, sürekli sakatlık sorunu yaşıyor ve form istikrarı yok

Elmander bize gelmeden bir kaç maç Bolton’da ortasahaydı. Ona lisans çıkartırlar mı acaba :(

Cenk olayı ile Badou olayı arasında pek fark göremiyorum. O olayda gitmesine tepki gösteren BJK taraftarına mal deyip dalga geçerken bizim taraftarın yaptığına bak.

Ndiaye gibi atletik iki yönlü oynayan adam zor bulunduğu için elin İngilizi gelip senden alıyor yoksa en son tercihleri buralar olur genelde. O yüzden işimiz iş. Fernando desen Ndiaye kadar uzun süre köpek baskısı yapacak adam değil. Mbia hele bizim tarzda bir adam değil. Bakalım ne olacak ama eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Taraftar güzel sinerji yakaladı ama sahada beceresini sergileyecek olan futbolcudur. Bir oyuncu yeteneksizse hoca sayesinde veya taraftar ateşi ile bunu bir yere kadar törpüleyebilir. O yüzden iyi oyuncun varsa iyi oynama şansın daha yüksektir. Herkese iyi forumlar

Valla Tolgay hiç güvenilecek bir oyun değil, sürekli sakatlık sorunu yaşıyor ve form istikrarı yok
Ben baya beğeniyorum açıkçası, kendisine inanılsa daha artar performansı. Beşiktaş'ta bir oynuyor bir oynamıyor haliyle o da etkiliyordur, bize gelse rahat oynardı direk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt