Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Stoke City'nin 16 milyon €'luk teklifini kabul ederse; Badou Ndiaye'nin '25 maça çıkarsa, 1.5 milyon € bonus alacak' maddesindeki ödemeden kurtulacak ve 7.5 milyon €'ya transfer ettiği oyuncudan büyük bir kâr elde edecek. (Sabah)

Sıktı bu konu akşam maç var. Valla hiç uğraşamayacağım Ndiaye ile falan. Hadi kolay gelsin ben Beyoğluna akar

Marianoyu da satalım Abdurrahim sabriyi geri alsın, bi kaç ay önce marianonun sabriden fazlası nedir ve daha bi sürü şey zırvalamıştı şimdi sonuçları çıkmaya başladı. Selçukla tolgayla samba yapcaz aynı geçen seneki gibi. Lanet olsun ne diyim bu abicilik kafalarının da böyle yerli takıntıları var ki buna terim de dahil. Yavaş yavaş başa dönüyoruz hadi bakalım sanıyolar papaz hep pilav yicek

Neden ortalığı bulandırıyosunuz. Fatih terim istemiyor zaten oyuncu zorluyor belliki yönetiminde niyeti var. Hem fatih hoca zaten kısıtlı kadrosu varken niye zor duruma soksun kendini. Yok bilmediğimiz birsey varsa ya da basinin yazdiğının tersi bir durum varsa açıklayın. Yoksa böyle garip duşüncelerle prtaligi bulandirmayalim.
Oyuncu illa EPL isteseydi sezon basi bize degil oraya giderdi bence

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin yaptığın insanları fişfitlemek. Forumun yüzde doksanı N’diaye kalsın diye düşünür zaten maddi durumlar olmasa. Hatta Badou kalsın Belhanda gitsin anketi %100 Badou kalsınla sonuçlanır.

Ama kulüp bu kadar dar boğazdayken henüz 3-4 gün önce gelen yönetimi suçlamak anlamsız. Kaldı ki bu olay yeni değil Dursun seçimden sonra satarız seni Badou diye olayı halı altına süpürdü bence.
Kardeşim laf anlamada biraz sorunun olduğu belli . Sana ilkokul seviyesinde cevap vereyim . Yeni yönetimin zor bir görev üstlendiği belli , nankörlük de yapmıyorum . Ama sorunları oyuncu satmadan başka yollarla çözmek gerekirdi . Kızgınlığım buna . Ortalığı karıştırdığım da yok . Selçuk la , Donk la Derbilerde hezimete uğradın mı sen benden çok söylenirsin yönetime

Neden ortalığı bulandırıyosunuz. Fatih terim istemiyor zaten oyuncu zorluyor belliki yönetiminde niyeti var. Hem fatih hoca zaten kısıtlı kadrosu varken niye zor duruma soksun kendini. Yok bilmediğimiz birsey varsa ya da basinin yazdiğının tersi bir durum varsa açıklayın. Yoksa böyle garip duşüncelerle prtaligi bulandirmayalim.

FT ilk geldiği gün ben olsaydım Sabri’yi göndermezdim demişti aynı şey Selçuk içinde geçerli göndermeyecek bu konuda fikri net.Ayrıca FT karşı çıkarsa Ndiaye’yi göndermeye kimsenin gücü yetmez sonuçta kendisinin tek bir lafı dahi emir konumundadır hele Albayrak’ın olduğu bir yönetimde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler sakin olun yahu Ndiaye ölüp bitilecek bir oyuncu değil kesinlikle, harbiden Tolga oynar rahatlıkla onun kadar. Koşan oyuncu görmediniz diye böyle yapıyorsunuz sanırım başka bir izahı yok adam çok dengesiz bir kere. Yönetim doğru hamleler yapsın satıştan sonra çok daha elimiz güçlü çıkarız gidişinden.

ndiayenin yerine adam gibi oyuncu lazim tolgayla selcukla bu is olmaz. sampiyonluk gider

Ndiaye o kadar muhim bir futbolcu degildi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Super ligden oyuncu almayın diyen çakma futbol profleri dinlemeyip Badou Ndiayeyi kulübümüze kazandıran yönetime 1 tesekkur borçluyuz

Aradaki farka bakar mısınız? bir tarafta teklif geldi diye kafası karışan ve önemli bir maç öncesi kampı bırakıp giden Ndiaye bir yandan takımı izin vermiyor diye mutlu olmamasına rağmen işinin gereğini yapan ve arıza çıkarmayan Asamoah. Bir yandan alternatifi yok diye sürekli arttırılan bonservis ücretine rağmen Asamoahı satmayan Juventus bir taraftan ilk teklifte şampiyonluk yolunda zaten kısıtlı kadrosu olmasına rağmen hem de transfer sezonunun son günlerinde Ndiayeyi satan Galatasaray.

dun burak elmas ndiayeyi satmayacagiz dememismiydi

Selçuklu donklu orta sahayı görünce anlarsınız ndiaye mühim mi değil mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakalım hoca ne diyecek aksama ,kokusu cıkar,trnsfere gerek yok icimizden hallederiz derse gecmis olsun diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt