Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.889
- 23.451
- 3.723
caicedoyu begeniyon mu abi,ayı gibi gelirse gomisle yıkar ortalıgı
Takip ettiğim bir isim değil. Ekvador takımından hatırlıyorum biraz ama çok golcü değildi sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caicedoyu begeniyon mu abi,ayı gibi gelirse gomisle yıkar ortalıgı
Hoca yasin'i oynatır. Belhanda pek 11 olmaz gibiMuslera..
Mariano...Maicon..Serdar/Denayer..Linnes
Fernando..Tolga
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis
2.yarı için bu kadroyu oturtmamız gerekiyor yapcak bişi yok başka
Tolga kronik sakat 1.5 ay sonra sakatlanacak ve futbolculuk vasfı kalmamış selçuk ve donka kalacağız. Müneccim filan değilim. Verilere bakarak bir öngörüde bulunuyorum.Muslera..
Mariano...Maicon..Serdar/Denayer..Linnes
Fernando..Tolga
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis
2.yarı için bu kadroyu oturtmamız gerekiyor yapcak bişi yok başka
Ndiaye'nin faydasi mi yok . Tamamsüre çok kısıtlı, yoksa belhanda ve ndiayenin gitmesi çok iyi olur çünkü faydaları yok
orta saha selçukla tolgaya emanet edilirse şampiyon olamayız burası sıkıntı
yönetim erken gelseydi yerine kiralık oyuncu alınırdı da şuan zor
sol bek için en azından 6 aylık evrayı alıp kampta hazırlamalıydık,her türlü eldekilerden iyidir
ndiaye kesin gider .
belhanda insallah gider .
evra , eto , emre akbaba ve olursa fellaini gelir.
bu lassana nerede suan ne yapiyor ?
Şuan takımdaki oyuncuların 4 aydır paralarının yatmamasi Ndiaye'nin gitmesinden çok daha önemli çünkü Fatih Hoca takıminda futboldan başka sorun olmasını dışardan gelecek bir sorun olmasını istemez belki de bu yüzden istemese bile Ndiaye büyük ihtimal satılacak gibi.
15 teklif var deniliyor çoğu yerde Ndiaye şuan için 18-20 eder neden eder temposu hırsı mücadelesi driplingleri IPL için çok uygun ama işin pas hücum yönünde siritirmi bilemem ama IPL takımları zaten Ndiaye yi Kante'ye benzediği için bu kadar ısrarcılar bence. Bunu son gün avantajını kullanıp 18-20 milyona satmaliyiz kesinlikle.
Şimdi de Belhanda Werder Bremen haberleri çıktı ki orda bı gözdemiz vardı Thomas Delenay takas yapabiliriz belki üstüne 2 milyon civarı alabilcegimizi düşünüyorum.
Ndiaye 18
Belhanda'dan 2 milyon
Totalde 20 milyon bonservis geliri ki bu parayla Asamoah zor ama belki alınırsa 3 milyonda oraya gitse YellowFriday ve maç günü gelirleri olsun kalan bonservis olsun 20 milyon euro gibi bir rakam yaklaşık 90 milyon TL ki takımdaki oyuncu maaşları ödenir ve biraz olsun nakit rahatlığı sağlanır.
Güc kazanacagimiza büyük güc kaybettigimiz tek transfer dönemi sanırım.3 gün sonra transfer dönemi kapanıyor + Ndiaye yolcu + Transfer yapamadık
Gerçekten son dönemlerin en kötü transfer dönemini geçirmiş olabiliriz![]()