Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbek den acil b2b lazım artık. Donk selçuk tolga kabus gibi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda hem 8 hem 10 numarada işimizi görebilecek kaliteli bir oyuncu. Transfer dahi yapamıyorken elimizdeki iyi oyuncuları neden gönderiyoruz. Oyuncuların parasını ödeyecek kaynak bulunursa ben kesinlikle Ndiayenin de Belhandanın da gitmesine karşıyım. Carole dönsün transfer kapansın gerekirse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün iyi bi oyun yoktu belki ama 12-15 pozisyona girdik.fernando ve badou yoktu.serdar,belhanda ve gomis yedekti.ilk 11den 5 oyuncu yoktu yani.üstelik latovlevici 10 kişi oynattı takımı.ama bütün bunlara ragmen sırf ilk yarı 4-0 biterdi.rodrgiuesin net 4 asisti yenmiş maçta.feghouli hatrick yapabilirdi.ayrıca sonradan oyuna giren gomis son 10 dk 3 poziyona girdi.

çok pozisyona giriyoruz,gol vuruşlarına çalışılırsa ,bu önümüzdeki haftalar için büyük bi +.ortasahayı kaybettiğimiz anlarda bile pozisyon zenginliğinden 1-2 gol kazanabilir,maçları rahat bitirebiliriz.

Tudor’u kesinlikle savunmuyorum kendisi rezil bir teknik direktör.Ama tudor dönemindeki düşüşün ve iyi giden takımın bir anda saçmalamasının en önemli nedeni futbolcuların maaşlarının yatmaması bana göre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Latovlevici 6 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak uzayacak. Yıllık ücreti 750 bin euro verin parasını feshedin sözleşmesini bu adamı 1 dakika bile izlemeye tahammülüm kalmadı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Holebas+Aminu yapılsın Badou ve Belhanda gidebilir. Hem futbolcuların maaşları da ödenmiş olur.

Galatasaray, Umar Aminu için fiyat bilgisi aldı. Osmanlıspor kulübü, oyuncunun serbest kalma bedelinin 15 milyon euro olduğunu iletti. (CNN)

Holebas+Aminu yapılsın Badou ve Belhanda gidebilir. Hem futbolcuların maaşları da ödenmiş olur.
Belhanda için herkes gitsin diyor da arkadaş yedek kulübesi rezil zaten formunu beğenmesem de adi yüzü düzgün en fazla 6 tane falan oyuncu var ona da gitsin diyorsunuz . Ha ndiaye kalsın belhanda gitsin mükemmel olur ama ikisi nereye gidiyor ?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ahaha aminu eksik kalsın,caiceodoyu kiralayalım laziodan

TRANSFER | Hebei China Fortune kulbünün Stephane M’bia’yı #Malaga kulübüne kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Umar Aminu’ya 5 milyon euro bile çok. 2-3 milyon euro bandında geliyorsa gelsin kulübede alternatif olur

Ben transfer beklemiyorum acikcasi

Oyuncularin Paralari ödense bari bu sekilde olmaz

Askin Ateş, Ekin Ayaz, Quakerboy gibi kolpacıların tamamen patladığı bir transfer dönemi oldu.Bunlara kalsaydı Ayewler,Chicharitolar,Ahmed Musalar geliyordu

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Umar Aminu'nun serbest kalma bedeli 5 milyon euro. Galatasaray'ın planı 2 milyon euro + bir oyuncu.ama teklif olumlu karsılanmadı(sporx)

2 milyona holebas ve ahmed musayı kiralarsın arkadaş

sabah martin ollson haberi görünce bek icin hem cok sasırdım hem sevindim ama tabi imkansız gibi

holebasta ollsonda takımlarının as oyuncuları keske birini alabilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt