İlker Mavili
Sarı Üye
- 11 Mayıs 2015
- 890
- 244
- 613
evra sene sonuna kadar kiralık,fellaini bedava forvete de etoyu alıp kapatalım en iyisi başka çare kalmadı
Keşke öyle olsa en iyi seçenek o zaten şükredilecek bi durum yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evra sene sonuna kadar kiralık,fellaini bedava forvete de etoyu alıp kapatalım en iyisi başka çare kalmadı
31 yasindayim. Ortalama olarak hadi oncesi de var ama 2001 sezonu diyelim. 17 yildir Galatasarayin parasi yok. Bu muhabbetler artik inanin baydı beni. Hep bizmi fakiriz , hep biz mi yoksuluz bu dunya da avk
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aminu kim ya
hicbirinin izlediği falan yokFellaini DOS,OS,OOS heryerde oynayacak donanımda bir futbolcu yıllarca Unitedta tutunmuş bir adamı küçümsemek klasik futbol düşmanı tayfa işidir bana göre
huzur evinemi transfer yapiyoruz haliscim
Fellaini DOS,OS,OOS heryerde oynayacak donanımda bir futbolcu yıllarca Unitedta tutunmuş bir adamı küçümsemek klasik futbol düşmanı tayfa işidir bana göre
huzur evinemi transfer yapiyoruz haliscim
Bahsettiğin lig İngiltere abicim İngiltere. Topun 1 saniye yerinde durmadığı bir lig. Burası Türkiye, Fellaini burada götüyle oynarKücümsemekle hic alakasi yok. Adam bizim aradimiz tip oyuncu degil ondan istemiyoruz. Onu anca diye üye arkadasimizin dedigi gibi anca forvet arkasi oynatabilirsin artik. Adamda 2 pace kalmis, en iyi yeteneki bu yasta hava toplari indirmek ve rakip sahasinda mücadele etmek. Bunu N'Diayenin posizyonunda oynatirsak büyük hayat kirikligi yasatir taraftara.
En son bu adamin ne zaman macini izeldiniz siz? Manchester taraftari bile onu en cok gol lazim oldumu ve uzun hava toplarina döndükleri an joker olarak görmeyi istiyor... Oyuna katkisini fazla kalmadi Fellaininin yüksek seviyede
Fellaini DOS,OS,OOS heryerde oynayacak donanımda bir futbolcu yıllarca Unitedta tutunmuş bir adamı küçümsemek klasik futbol düşmanı tayfa işidir bana göre
Kücümsemekle hic alakasi yok. Adam bizim aradimiz tip oyuncu degil ondan istemiyoruz. Onu anca diye üye arkadasimizin dedigi gibi anca forvet arkasi oynatabilirsin artik. Adamda 2 pace kalmis, en iyi yeteneki bu yasta hava toplari indirmek ve rakip sahasinda mücadele etmek. Bunu N'Diayenin posizyonunda oynatirsak büyük hayat kirikligi yasatir taraftara.
En son bu adamin ne zaman macini izeldiniz siz? Manchester taraftari bile onu en cok gol lazim oldumu ve uzun hava toplarina döndükleri an joker olarak görmeyi istiyor... Oyuna katkisini fazla kalmadi Fellaininin yüksek seviyede
Fellaini 4 2 3 1 da oyniyamaz.
Bizim taraftar neden bu kadar isim transferi istiyor? Fellaini'yi kac kere izledinkz arkadaslar?
Fellaini lesh bir futbolcu, mourinho toplari indirsin diye CAM oynatiodu.