Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 yasindayim. Ortalama olarak hadi oncesi de var ama 2001 sezonu diyelim. 17 yildir Galatasarayin parasi yok. Bu muhabbetler artik inanin baydı beni. Hep bizmi fakiriz , hep biz mi yoksuluz bu dunya da avk

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en çok yönetim değiştiren ve bir şeyler yapacağına inanıldığı için değil bizden biri diye başkan seçen tek kulüp biz olduğumuz için

Fellaini DOS,OS,OOS heryerde oynayacak donanımda bir futbolcu yıllarca Unitedta tutunmuş bir adamı küçümsemek klasik futbol düşmanı tayfa işidir bana göre

Sevilla Layun'u aldiysa 4 tane Sol beki olacak.

Carole bari geri gelsin ya.

Bugün derin Galatasaray ve üst yöneticiler devreye girmiştir
Klüpteki usulsüzlüklerin hiçbiri araştırılmayacak ve üstü örtülecektir

Transferler
Menajerler
Riva
Florya
Otel
Ada
Toplam borçlar
Gelecek gelirler
Klubün davaları
Klubün halka açılması
Hepsi sümenaltı edilecek.

birisi twitterden böyle yazmış doğruysa geçmiş olsun

Fellaini DOS,OS,OOS heryerde oynayacak donanımda bir futbolcu yıllarca Unitedta tutunmuş bir adamı küçümsemek klasik futbol düşmanı tayfa işidir bana göre

Kücümsemekle hic alakasi yok. Adam bizim aradimiz tip oyuncu degil ondan istemiyoruz. Onu anca diye üye arkadasimizin dedigi gibi anca forvet arkasi oynatabilirsin artik. Adamda 2 pace kalmis, en iyi yeteneki bu yasta hava toplari indirmek ve rakip sahasinda mücadele etmek. Bunu N'Diayenin posizyonunda oynatirsak büyük hayat kirikligi yasatir taraftara.

En son bu adamin ne zaman macini izeldiniz siz? Manchester taraftari bile onu en cok gol lazim oldumu ve uzun hava toplarina döndükleri an joker olarak görmeyi istiyor... Oyuna katkisini fazla kalmadi Fellaininin yüksek seviyede

Kücümsemekle hic alakasi yok. Adam bizim aradimiz tip oyuncu degil ondan istemiyoruz. Onu anca diye üye arkadasimizin dedigi gibi anca forvet arkasi oynatabilirsin artik. Adamda 2 pace kalmis, en iyi yeteneki bu yasta hava toplari indirmek ve rakip sahasinda mücadele etmek. Bunu N'Diayenin posizyonunda oynatirsak büyük hayat kirikligi yasatir taraftara.

En son bu adamin ne zaman macini izeldiniz siz? Manchester taraftari bile onu en cok gol lazim oldumu ve uzun hava toplarina döndükleri an joker olarak görmeyi istiyor... Oyuna katkisini fazla kalmadi Fellaininin yüksek seviyede
Bahsettiğin lig İngiltere abicim İngiltere. Topun 1 saniye yerinde durmadığı bir lig. Burası Türkiye, Fellaini burada götüyle oynar

@ManuLonjon

Concernant Younes Belhanda ( Galatasaray), l'OGC Nice souhaite un prêt avec OA ce que le club Turc ne veut pas. Chacun campe sur ses positions donc aucune avancée. De son côté, le Werder Breme préparerait une offre ferme d'achat. A suivre....

Ne oluyor boyle Belhanda 2 mac yedek oturdu diye hemen menajerine bana kulup ara mi dedi yoksa.

DOS'da nasil oyniyacak arkadas? Siz hicmi acip futbol izlemiyorsunuz?Adam Everton'da 10 numara'da free roaming olarak oynadi basarili oldu. United'e geldi DOS ve OS olarak oynadi herkes annasina avradina kufur etti, mourinho 10 numara'da oynatip kafa topu ondir dedo diye azicik basarili oldu, yoksa cöp tenekesi.

Ayrica her mac dirsek atiyor, 1ci sefer gormezler ceza olmaz 2ci sefer yapmasa bile oyuncu yere dustugu an kirmizi alir.

Belli donmeyen,futbol topuna atom bombasi muamelesi ceken adamdir Fellaini.

Futbol dusmaniymis, he evet.

Bu sezon çok süre bulamadı zaten ama geçen sene izlediğim maçları olmuştu United'ta,Boyu uzun diye koşamaz,pas atamaz falan sanıyor millet hiçte öyle değil gayet iyi kullanıyor topu ayrıca agresif ve sert bir oyuncu,Bu ligde hava topundan ve karmaşadan çok gol atacak potansiyelide var. Selçuk-Tolga gibi iki adam var elde ikiside orta sahada sırıtıyor bana göre ama Fellaini beğenilmiyor yaw,Bu sene o sakatlığı yaşamasa alma ihtimalimiz bile olmazdı gayet iyi adam.Ndiayeden az katkı vermez orta sahanın göbeğinde ona nazaran artılarıda var eksileride

Belhanda'nin takim aramasi normal, adam dunya kupasina katilacak, orda oynamak istiyor. Terim'in egosunu beklemek istemiyor.

belhanda alacaklarini alamadığı için mutsuz benc

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: "Biz Ndiaye'yi İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık. Ndiaye satılırsa herhangi bir pay almayacağız."

Fellaini 4 2 3 1 da oyniyamaz.

Bizim taraftar neden bu kadar isim transferi istiyor? Fellaini'yi kac kere izledinkz arkadaslar?

Fellaini lesh bir futbolcu, mourinho toplari indirsin diye CAM oynatiodu.

Şu an oynadığımıza da 4-2-3-1 denemez. Öyle oynasak forvet arkasına ilk yazılacak isim Belhanda olmalı. Hoca orada Feghouli'yi gizli forvet gibi kullanıyor. Ha dediğinize şu yönden katılıyorum. Fernando - Fellaini benim kafama yatmıyor. Oyunu tamamen değiştirmek gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt