Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@emreekaaplan

Ndiaye’de işlem tamam, resmi işlemlerin yarın sabaha kadar tamamlanması bekleniyor. Rakam ilk teklifte olduğu gibi 15+1 Milyon Euro

#Emerson from @OfficialASRoma to @ChelseaFC, deal done
2705.png
@SkySport @SkySportsNews

Ndiaye gidip kimse gelmeyecek tüm muhabirler benzer şeyi söylüyor sezonu kaybetme ihtimalimiz çok fazla

Rezalet bir teklif. 15m son dakika adam satmak için düşük bir bedel.

Transfere ihtiyaç olmadığını iddaa eden kimse yok forumda ancak para olmadan nasıl yapılacak onu da açıklarlarsa sevinirim.
4 aylık borç var( 8 m €), vergi borcu var ( 6 m €) , şubatta UEFA ile görüşme var. Nasıl yapılacak pahalı transfer?
Çarşamba günü zaten iki tane kiralık oyuncu gelir, kalan 15 maç idare edecez artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir: 14 yabancıyı 1 günde düşüremeyiz. Önümüzdeki yıllarda gelişme sürecine bakarak, Spor kulüplerimizle de görüşerek belli sayılarda zaman içerisinde azaltmaya gidebiliriz. 3-4 yıl devam edecek bir süreç." (TRT Spor)
özet: galatasaray iyi giderse yabancı sayısını düşürürüz

Ben oyuncuları yetersiz gördüğü mü transfer gerektiğini vurguladım sen nasıl anlarsan anla arşivlerde takıl

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben oyle anlamadim,hiçbir Galatasaray'linin da "Terimin evlatlari derbilerde ezilecekler"diyecegini de sanmiyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ndiaye ye kisisel olarak isinamayan birtek benmiydim? Futbolundan konusmuyorum Ama Bana herzaman soguk geliyordu karakteri

Ben oyle anlamadim,hiçbir Galatasaray'linin da "Terimin evlatlari derbilerde ezilecekler"diyecegini de sanmiyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye demesin ndiaye gitti şampiyonluk gitti diyenler ne o zaman

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfere ihtiyaç olmadığını iddaa eden kimse yok forumda ancak para olmadan nasıl yapılacak onu da açıklarlarsa sevinirim.
4 aylık borç var( 8 m €), vergi borcu var ( 6 m €) , şubatta UEFA ile görüşme var. Nasıl yapılacak pahalı transfer?
Çarşamba günü zaten iki tane kiralık oyuncu gelir, kalan 15 maç idare edecez artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu sordugunu surekli soruyorum ama cevap alamiyorum , sorma bence

Orta sahamız alternatifsizdi zaten şimdi tamamen zayıfladı sol bek ve orta saha olmadan şampiyon olamayız

SON DAKİKA - Ndiaye Stoke City'de. İngiliz ekibi ile 16 milyon euroya anlaşırken Ndiaye de, Galatasaray'dan hak ettiği 1.3 milyon euroluk alacağından vazgeçti.

Galatasaray, Ndiaye'yi toplamda 17.3 milyon euro karşılığında Stoke City'e verdi. https://twitter.com/futbolarena/status/958027011422814208/photo/1

İyi para yapacak bir şey yok.

bu bilgi dogruysa (1,3 milyon euro) , dusunun tum takimin almasi gereken birikmisleri ne kadardir acaba ?

ndiaye satisi da kapatamaz bunu , bir oyuncu daha satilabilir , sanirim 31 ocakta tum ulkelerde transfer kapanmiyor

o tarihten sonra da giden olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt