Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sonuc olarak 10 milyon mu ödedik ndiaye ye,bonuslar devreye girmedi
Valla net açıklanmadan kimse bir şey diyemiyor. Sadece Erhan telli 12.5 m euro ödendi diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuc olarak 10 milyon mu ödedik ndiaye ye,bonuslar devreye girmedi
özet: galatasaray iyi giderse yabancı sayısını düşürürüzTFF Başkan Vekili Nihat Özdemir: 14 yabancıyı 1 günde düşüremeyiz. Önümüzdeki yıllarda gelişme sürecine bakarak, Spor kulüplerimizle de görüşerek belli sayılarda zaman içerisinde azaltmaya gidebiliriz. 3-4 yıl devam edecek bir süreç." (TRT Spor)
Ben oyle anlamadim,hiçbir Galatasaray'linin da "Terimin evlatlari derbilerde ezilecekler"diyecegini de sanmiyorum.Ben oyuncuları yetersiz gördüğü mü transfer gerektiğini vurguladım sen nasıl anlarsan anla arşivlerde takıl
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye demesin ndiaye gitti şampiyonluk gitti diyenler ne o zamanBen oyle anlamadim,hiçbir Galatasaray'linin da "Terimin evlatlari derbilerde ezilecekler"diyecegini de sanmiyorum.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hadi sattın N'Diaye yi yapacak birşey yok şu saatten sonra ama yerine düzgün bir oyuncu ve sol bek almazsak işimiz çok zor. Terim bile olsa çok zor.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfere ihtiyaç olmadığını iddaa eden kimse yok forumda ancak para olmadan nasıl yapılacak onu da açıklarlarsa sevinirim.
4 aylık borç var( 8 m €), vergi borcu var ( 6 m €) , şubatta UEFA ile görüşme var. Nasıl yapılacak pahalı transfer?
Çarşamba günü zaten iki tane kiralık oyuncu gelir, kalan 15 maç idare edecez artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA - Ndiaye Stoke City'de. İngiliz ekibi ile 16 milyon euroya anlaşırken Ndiaye de, Galatasaray'dan hak ettiği 1.3 milyon euroluk alacağından vazgeçti.
Galatasaray, Ndiaye'yi toplamda 17.3 milyon euro karşılığında Stoke City'e verdi. https://twitter.com/futbolarena/status/958027011422814208/photo/1
İyi para yapacak bir şey yok.