Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha ve sol bek alinmazsa sampiyonlugu unutalim.

Ligin en kotu takimlarindan Osmanli bile orta sahamizin icinden gecti, Fernando gelse bile farketmez, Tolga ve Selcuk ile olmaz bu isler, zaten Fernando fazla ileri cikmiyor, Tolga ve Selcuk mucadele haric katki vermiyorlar, bize pas oyununda iyi olan, Ndiaye gibi hareketli ve dikine oynayan bir 8 numara lazim.

Takima fazla guvenmesinler, rakipler artik eskisi gibi degil simdi daha da iyi kadrolari var.

Son düzenleme:
Bu Ndiaye ye kisisel olarak isinamayan birtek benmiydim? Futbolundan konusmuyorum Ama Bana herzaman soguk geliyordu karakteri
sattığımız için şu andan itibaren bana da soğuk gelmeye başladı hatta sokakta yürürken kedilere tekme falan attığını bile düşünmeye başladım açıkçası o izlenimi verdi bana

Daha önce nasıl yapıyorlarsa öyle yapsınlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yıl üst üste zarar açıklayamayacağın için spk sportif aş ye el atar, UEFA da sana cezayı keser, sende şampiyon olduk diye sevinirsin, şampiyonlar liginde BJK nin maçlarını ve Arda'yı tv den izlersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfere ihtiyaç olmadığını iddaa eden kimse yok forumda ancak para olmadan nasıl yapılacak onu da açıklarlarsa sevinirim.
4 aylık borç var( 8 m €), vergi borcu var ( 6 m €) , şubatta UEFA ile görüşme var. Nasıl yapılacak pahalı transfer?
Çarşamba günü zaten iki tane kiralık oyuncu gelir, kalan 15 maç idare edecez artık.

Bitmedi şu batıyoruz, para yok söylemleri.
Ben GS'ı bildim bileli batıyor, maaşları geç ödüyor, transfer yapacak parası yok. Sanki bu maaşların geç ödenme işi ilk kez oluyormuş gibi yazmanız yok mu.

Hadi söylemini doğru bulalım, akıl var mantık var. Transfer sezonunun açıldığından beri ne adamları millet BELEŞE kiraladı. Enayi olmasaydık biz de bu piyasadan faydalanırdık. Yeni yönetim 1 hafta kala resmi olarak göreve başladı. Hadi öncesini geçelim... Geldiklerinden beri kiralık bi şekilde, 1 tane sol bek + 1 tane 8 numara alamayacaklar mı?

Millet solbeke takmış durumda ama orta saha futbolda herhangi bir bölgeden çok daha önemli bir mevki. Eger Ndiaye 'nin yerini çok iyi biriyle dolduramazsak şampiyonluk hayal kendimizi kandırmayalım. Bjk,Basak ve biz düşünürsek en kötu orta saha bizimki oluyor bu durumda.

Ne yaprlar ne ederler bilmem ama öyle transfer yapmış olmak için transfer değil gerçekten çok saglam biri lazim bize. Şu an için kiralık bir formül de olabilir bilemiyorum...

IQ_dream cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bitmedi şu batıyoruz, para yok söylemleri.
Ben GS'ı bildim bileli batıyor, maaşları geç ödüyor, transfer yapacak parası yok. Sanki bu maaşların geç ödenme işi ilk kez oluyormuş gibi yazmanız yok mu.

Hadi söylemini doğru bulalım, akıl var mantık var. Transfer sezonunun açıldığından beri ne adamları millet BELEŞE kiraladı. Enayi olmasaydık biz de bu piyasadan faydalanırdık. Yeni yönetim 1 hafta kala resmi olarak göreve başladı. Hadi öncesini geçelim... Geldiklerinden beri kiralık bi şekilde, 1 tane sol bek + 1 tane 8 numara alamayacaklar mı?

Alacaklar zaten, patladınız zaten, çarşambayı bekle görürsün alacaklar mı. Mali konularla ilgili ne olacağını da az yukarıda yazdım

5 yıl üst üste zarar açıklayamayacağım için spk sportif aş ye el atar, UEFA da sana cezayı keser, sende şampiyon olduk diye sevinirsin, şampiyonalar liginde BJK bin maçlarını ve Arda'yı tv sen izlersin

Bu transfer işini ne abarttınız kiralık oyuncu da alamayacağız bir çok kulüp kiralıyor çok da faydalı oluyor

Bu transfer işini ne abarttınız kiralık oyuncu da alamayacağız bir çok kulüp kiralıyor çok da faydalı oluyor

Transfer sezonu bitmedi daha. Kiralık oyuncu alacaklardır

@VolkanKilic__

N'DİAYE GERÇEKLERİ !
1- Futbolcunun bonservisi için Osmanlıspor'a ödenen para 7,5 Milyon Euro
2-Sözleşmesinde yer alan maaşı aynen geçerli 2 milyon 750 bin Euro
3- Futbolcuya imza parası olarak ödenen rakam 3 milyon Euro
4- Menajerine ödenen rakam 1 milyon 500 bin Euro

@VolkanKilic__

NDiaye'nin Galatasaray'a maliyeti 12 Milyon Euro bulmuş. 7.5 milyon € bonservis + 3 milyon € imza parası + 1.5 milyon € menajer ücreti

Galatasaray 600 bin € imaj parası + 1.5 milyon € bonus + 1.1 milyon € alacaklarını ödemeyecek

Vay be...

Kiralık dransfer mransferde yok anlaşılan Donk ve Lato zaten çok iyiydi ben transfer istemiyordum açıkçası

@VolkanKilic__

N'DİAYE GERÇEKLERİ !
1- Futbolcunun bonservisi için Osmanlıspor'a ödenen para 7,5 Milyon Euro
2-Sözleşmesinde yer alan maaşı aynen geçerli 2 milyon 750 bin Euro
3- Futbolcuya imza parası olarak ödenen rakam 3 milyon Euro
4- Menajerine ödenen rakam 1 milyon 500 bin Euro

@VolkanKilic__

NDiaye'nin Galatasaray'a maliyeti 12 Milyon Euro bulmuş. 7.5 milyon € bonservis + 3 milyon € imza parası + 1.5 milyon € menajer ücreti

Galatasaray 600 bin € imaj parası + 1.5 milyon € bonus + 1.1 milyon € alacaklarını ödemeyecek

Vay be...

Hem bonservis hem İmza parasını da anca dursun verir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt