Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerim freiyi alalım basaksehirden

Ulan gündüzümüz gecemiz twitterdan forumdan transferi geçtim duyum kovalamak oldu bu hale getirenlerin abv diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

solbek batuhan tekin olsun bari.geç olmadan oynat hocam.ahmet sivri de yedek forvet

dursun dan bu 3 m Euro yi alıp, hapse atsınlar, tecavüzcülerin olduğu koğuşa versinler bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimseyi almayacaklarsa eğer paftan birini getirsinler. Mustafa Kapı diye bir eleman vardı. Hala pişmedi mi?

BREAKING: Sky sources: @SpursOfficial agree £25m deal to sign Lucas Moura from @PSG_inside subject to medical and personal terms being completed. #SSN

Başlarım transferine de,şampiyonluğuna da.Bu sezon Galatasaray kulübünden tek beklentim Dursun soyguncusunun ibra edilmemesi.Dursun ibra edilmesin gerisi umrumda bile değil.

Kimseyi almayacaklarsa eğer paftan birini getirsinler. Mustafa Kapı diye bir eleman vardı. Hala pişmedi mi?

mustafa kapı,bozan uymaz ,ali yavuz kol var abi.2002 dogumlu mustafa kapı forvet arkası-forvet oynuyo,bu agustosta 16 olacak.bozan messi gibi.bozan 16 olacak bu sene.ali yavuz kol gecen u21 de oynadı.fatih terim talimatı büyük ihtimal.ozan ve abdulsamed de oynadı çünkü.ali yavuz kol 2001 dogumlu ve su an a takıma en yakın oyuncu.

solbek batuhan solacık oynadı u21de ve iyi performans verdi.latodan iyi defansı.

Schalke, Chelsea'den Baba'yi kiraladi. Güya sol bek arayip da bulamayan kör yöneticilere selam olsun.

Biz akıllanmayız. Bir ara Meira'yı sattık sonra Keita'yı sattık şimdi de Ndiaye. Büyük klübüz sözde.

2 tane oyuncu kiralamak bu kadar mı zor saçmalıyoruz şuan koca sezonu çöpe atacaklar şaka gibi..

onların 4 solbeklerinin olması ve bizim 1 solbekimiz olması ilginçtir.

Terim geri dönmesini istese seve seve gönderirler. Hala göndermemişler mi diyorsun; biz istemezsek zorla mı gönderecekler?...

Dediğim buydu da neyse boşver...

Başlarım transferine de,şampiyonluğuna da.Bu sezon Galatasaray kulübünden tek beklentim Dursun soyguncusunun ibra edilmemesi.Dursun ibra edilmesin gerisi umrumda bile değil.

Dogru tabi ama kepce kulakli kulubu mali olarak oyle bitirdi ki biz mecburuz sampiyon olup gelirlerimizi artirmaya.

Baska bir sansimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt