Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim geri dönmesini istese seve seve gönderirler. Hala göndermemişler mi diyorsun; biz istemezsek zorla mı gönderecekler?...

Dediğim buydu da neyse boşver...

Ben trajikomik bir hadiseye vurgu yaptım. Adamların 4 solbeki var bizim bir. İlginç olmayan ne bunda?

Yoo isterse gönderebilir. Sen oynatmak zorunda değilsin.

Dogru tabi ama kepce kulakli kulubu mali olarak oyle bitirdi ki biz mecburuz sampiyon olup gelirlerimizi artirmaya.

Baska bir sansimiz yok

Mali olarak bitik olmamızın sebebi bu insanların başkanlığı bıraktıktan sonra hiçbir yaptırıma maruz kalmaması değil mi zaten?Dursun soydu,batırdı gitti kulübü ne oldu ona ?Kim bilir hangi otelinde veya dünyanın hangi ülkesinde tatil yapıyordur.

Yahu su dransfer kelimesi nerede ciktiysa bunu yazdiginiz gunden beri transfer yapamiyoruz.

Lanetlediniz basligi..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kelimeyi ben kullandıgımda sorun olmadı.2016 yazı cok transfer yaptık, yine 2017 yazı.ne zaman bütün forum dransfer dedi,işler yolunda gitmedi.

duyum yok mu hiç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun sadece Ndiaye satılmadı eyy Galatasaraylı şampiyonluğu sattılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba neyi anlamiyorsunuz,adam gitmek istiyorum diye tutturmuş herkes ayni seyi soyluyor kaldi ki alacagini da biraktigina gore dogru zorla mi oynatacagiz gelmis teklif gitmek te istiyorsa gidecek,ha yerine adam alinmali mi alinmali ama bu da simdiki yonetimin degil dursun denen herifin sucu ,soz vermis ,yalansa ciksin aciklasin ben soz vermedim diye

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha önce Sinan yazmış ama bir kere de ben yazayım.Ndiaye'nin 1.3 milyon euro alacağı olduğu ve bu alacağından vazgeçtiği söyleniyor.Sadece 1 oyuncunun alacağı bu kadarsa Galatasaray futbol kulubünün 4 aydan beri maaşını alamayan 27 oyuncusuna olan toplam borcu ne kadardır sizce?Sadece Ndiaye'nin satışı bile karşılamaz bu borcu.Bence Bjk'nin yaptığı gibi feda demenin zamanı geldi artık.

Daha önce Sinan yazmış ama bir kere de ben yazayım.Ndiaye'nin 1.3 milyon euro alacağı olduğu ve bu alacağından vazgeçtiği söyleniyor.Sadece 1 oyuncunun alacağı bu kadarsa Galatasaray futbol kulubünün 4 aydan beri maaşını alamayan 27 oyuncusuna olan toplam borcu ne kadardır sizce?Sadece Ndiaye'nin satışı bile karşılamaz bu borcu.Bence Bjk'nin yaptığı gibi feda demenin zamanı geldi artık.

O bu sene için geri kalan maaşı değil mi yav ?

Bekleyen 8 m € diye duydum, 6 m € da vergi borcu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feda dan ziyade yavas yavas alt yapi oyuncularını 1-2 oynatmaliyiz,zaten feda olayi kendiliginden gelisecektir,giden gider kalan bizimdir bu donemde ne kadar genç kazansak kârdır. Ama sabırlı olmak şart,deniz bitti. Ha kuşlarda sevinmesin onlarda da durum farklı değil.

O bu sene için geri kalan maaşı değil mi yav ?

Adam kendi gitmek istiyor zaten neden geri kalan parası olsun, bu sezonun geri kalan parasını Stoke City den alacak.Bu adamın yıllığı 2 milyon 750 bin euro,biz bu adamı 5 ay önce aldık ve 4 aydan beri parasını ödemiyoruz alacağının ne kadar olmasını bekliyordun ki renktaşım.

layun,kenedy,rahman ,musonda gitti.kimi alacan sen baba?bu nasıl bi acizlik....inşallah ndiaye kalır.beddua olsun bu da.

Feda dan ziyade yavas yavas alt yapi oyuncularını 1-2 oynatmaliyiz,zaten feda olayi kendiliginden gelisecektir,giden gider kalan bizimdir bu donemde ne kadar genç kazansak kârdır. Ama sabırlı olmak şart,deniz bitti. Ha kuşlarda sevinmesin onlarda da durum farklı değil.

Durum farklı değil diyorsun da adamlara destek olan zengin sayısı çok fazla sponsorluk adı altında. Acıbadem'den aldıkları para yıllık 15 milyon Euro Fener'in Avrupanın ilk 20sine sokmuş göğüs reklamında. Böyle ayarsız destek aldıktan sonra bir şekilde kapatırlar açıklarını.

Durum farklı değil diyorsun da adamlara destek olan zengin sayısı çok fazla sponsorluk adı altında. Acıbadem'den aldıkları para yıllık 15 milyon Euro Fener'in Avrupanın ilk 20sine sokmuş göğüs reklamında. Böyle ayarsız destek aldıktan sonra bir şekilde kapatırlar açıklarını.

resmen şike abi yıllık 15 milyon euro almaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt