- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Yahu su dransfer kelimesi nerede ciktiysa bunu yazdiginiz gunden beri transfer yapamiyoruz.Dransferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Lanetlediniz basligi..
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu su dransfer kelimesi nerede ciktiysa bunu yazdiginiz gunden beri transfer yapamiyoruz.Dransferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Terim geri dönmesini istese seve seve gönderirler. Hala göndermemişler mi diyorsun; biz istemezsek zorla mı gönderecekler?...
Dediğim buydu da neyse boşver...
Dogru tabi ama kepce kulakli kulubu mali olarak oyle bitirdi ki biz mecburuz sampiyon olup gelirlerimizi artirmaya.
Baska bir sansimiz yok
Yahu su dransfer kelimesi nerede ciktiysa bunu yazdiginiz gunden beri transfer yapamiyoruz.
Lanetlediniz basligi..
Acaba neyi anlamiyorsunuz,adam gitmek istiyorum diye tutturmuş herkes ayni seyi soyluyor kaldi ki alacagini da biraktigina gore dogru zorla mi oynatacagiz gelmis teklif gitmek te istiyorsa gidecek,ha yerine adam alinmali mi alinmali ama bu da simdiki yonetimin degil dursun denen herifin sucu ,soz vermis ,yalansa ciksin aciklasin ben soz vermedim diyeBugun sadece Ndiaye satılmadı eyy Galatasaraylı şampiyonluğu sattılar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
baya iyi reklam olmuş bu 2000 jenerasyonun topcularını terim 2012de felan kendi topladı deniliyor,en az 2-3 tanesini kullansa keşke...
kimin feykisin
Daha önce Sinan yazmış ama bir kere de ben yazayım.Ndiaye'nin 1.3 milyon euro alacağı olduğu ve bu alacağından vazgeçtiği söyleniyor.Sadece 1 oyuncunun alacağı bu kadarsa Galatasaray futbol kulubünün 4 aydan beri maaşını alamayan 27 oyuncusuna olan toplam borcu ne kadardır sizce?Sadece Ndiaye'nin satışı bile karşılamaz bu borcu.Bence Bjk'nin yaptığı gibi feda demenin zamanı geldi artık.
kuş musun rtash
Daha önce Sinan yazmış ama bir kere de ben yazayım.Ndiaye'nin 1.3 milyon euro alacağı olduğu ve bu alacağından vazgeçtiği söyleniyor.Sadece 1 oyuncunun alacağı bu kadarsa Galatasaray futbol kulubünün 4 aydan beri maaşını alamayan 27 oyuncusuna olan toplam borcu ne kadardır sizce?Sadece Ndiaye'nin satışı bile karşılamaz bu borcu.Bence Bjk'nin yaptığı gibi feda demenin zamanı geldi artık.
Yahu su dransfer kelimesi nerede ciktiysa bunu yazdiginiz gunden beri transfer yapamiyoruz.
Lanetlediniz basligi..
Feda dan ziyade yavas yavas alt yapi oyuncularını 1-2 oynatmaliyiz,zaten feda olayi kendiliginden gelisecektir,giden gider kalan bizimdir bu donemde ne kadar genç kazansak kârdır. Ama sabırlı olmak şart,deniz bitti. Ha kuşlarda sevinmesin onlarda da durum farklı değil.Daha önce Sinan yazmış ama bir kere de ben yazayım.Ndiaye'nin 1.3 milyon euro alacağı olduğu ve bu alacağından vazgeçtiği söyleniyor.Sadece 1 oyuncunun alacağı bu kadarsa Galatasaray futbol kulubünün 4 aydan beri maaşını alamayan 27 oyuncusuna olan toplam borcu ne kadardır sizce?Sadece Ndiaye'nin satışı bile karşılamaz bu borcu.Bence Bjk'nin yaptığı gibi feda demenin zamanı geldi artık.
O bu sene için geri kalan maaşı değil mi yav ?
Feda dan ziyade yavas yavas alt yapi oyuncularını 1-2 oynatmaliyiz,zaten feda olayi kendiliginden gelisecektir,giden gider kalan bizimdir bu donemde ne kadar genç kazansak kârdır. Ama sabırlı olmak şart,deniz bitti. Ha kuşlarda sevinmesin onlarda da durum farklı değil.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Durum farklı değil diyorsun da adamlara destek olan zengin sayısı çok fazla sponsorluk adı altında. Acıbadem'den aldıkları para yıllık 15 milyon Euro Fener'in Avrupanın ilk 20sine sokmuş göğüs reklamında. Böyle ayarsız destek aldıktan sonra bir şekilde kapatırlar açıklarını.
resmen şike abi yıllık 15 milyon euro almaları...