Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riva satilsin mali sorunlar cözülecek deniliyordu. Riva satildi daha beter olduk.

Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu kulüp Dursun faciasini atlatirsa daha da batmaz Kimse merak etmesin

Riva ve florya banka kredi borclarina ve faiz yukune elbet ciddi fayda getirdi getirecek , daha insaat baslamadi , floryanin ihalesi bile yapilmadi

ama futbola iliskin giderleri oradan karsilamamiz zaten ffp sebebiyle mumkun degil

Paftan bildiğim üç genç var. Metehan,Mustafa Kapı bide Ahmet Sivri

metehanı pek izlemedim.ahmet bu hafta kanat oynadı ama ona ragmen cok iyiydi.ali yavuz kol ben geliyorum diyo adeta.ben övdüğümde genelde bişey olmuyo ya hani,bu cocuklar beni aşar.az daha sabredin

Fedalık bir durum yok kazandığımız kadarını harcayalım yeter. 10 liralık gelirimiz var 50 liralık takım kuruyoruz.

Riva satilsin mali sorunlar cözülecek deniliyordu. Riva satildi daha beter olduk.

riva satılmadı aslında devletle ortak anlasma yapıldı riva arazi olarak yine bizim üzerine yapılacak villalar oteller vs bunlardan gelecek gelirin %80ni sanırım bizim olacaktı anlasma böyle deniyordu

eger gercekten ıslak imzalı böyle bir anlasma varsa o para öyle yada böyle parca parca bize gelecek

fakat o anlasmayı ben görmedim yaglı surat kongrede bile göstermedi eger yoksa iste ozaman bedayvaya peskes cekmis ve de suc islemis demektir

Ndiaye de bizi cezbeden hırsı ve agresifliğiydi...

Skor katkısı hemen hemen hiç yok gibi bişey..

Juve den Lemina ve Asamoah ı sene sonu almalıyız

Bir anda 4 aylık alacağı kapatamayız zaten. Tek başına Badou'nun satışı yetmez ona büyük ihtimal. Ama 4 ay yerine ilk planda 2 aya indirebilsek o gecikmeyi, hem oyuncular rahatlar hem transfer (mümkünse kiralık) şansı olabilir.

2 ay ödeme yapamayız ve 2 ay sonra oyuncuların tekrardan 4 aylık alacakları olur Onatcan.Artık sorunlarımıza kalıcı çözümler bulmalıyız.Bu süreç bizi en değerli varlıklarımızın(riva ve florya)satışına kadar götürdü malesef.Oyuncu satışları ve yıllık ücretlerde yapılacak indirimlerle desteklemeliyiz bu durumu.

garry rodrigues tarzi transferler yaparsak yani çok para harcamadan takima çok katki saglayabilen topçular alinirsa fazla sorun yaşamayiz

ha etoo evra gibi ihtiyarlara milyonlarca avro hediye edersek bir kaç sezon sonra biz de fedaya başlamak zorunda kaliriz

Son düzenleme:
metehanı pek izlemedim.ahmet bu hafta kanat oynadı ama ona ragmen cok iyiydi.ali yavuz kol ben geliyorum diyo adeta.ben övdüğümde genelde bişey olmuyo ya hani,bu cocuklar beni aşar.az daha sabredin
Valla Sergi bende Metehan kardeşimizi videodan gördüm gözüme iyi geldi. Hem fizikli hemde teknik. Tabi ismini yanlış hatırlamıyorsam.

genc yetenekli topcular hic mi transfer edilmez yahu

Valla Sergi bende Metehan kardeşimizi videodan gördüm gözüme iyi geldi. Hem fizikli hemde teknik. Tabi ismini yanlış hatırlamıyorsam.

tek bildiğim 2002-2001 dogumlu bikaç gencin çok sağlam geldiği.büyük kazanç Galatasaray için.

Oyuncu kiralayin, fransa ligue 2'ye bakin, scout ekibi illa ki birini bulur.

2 ay ödeme yapamayız ve 2 ay sonra oyuncuların tekrardan 4 aylık alacakları olur Onatcan.Artık sorunlarımıza kalıcı çözümler bulmalıyız.Bu süreç bizi en değerli varlıklarımızın(riva ve florya)satışına kadar götürdü malesef.Oyuncu satışları ve yıllık ücretlerde yapılacak indirimlerle desteklemeliyiz bu durumu.

Kısa vadeli planlama için demiştim zaten. Sonrası için iş yine yönetimde. Dursun'un pislikleri bir şekilde temizlenmeli. Taşınmazları satarak sadece sorunları öteleriz. Kalıcı bir çözüm değil dediğin gibi. Bence öncelik maaş disiplinini sağlamaktan geçiyor. Maaşları oyuncuların piyasasının çok üstünde tutunca göndermek istediğinde de gönderemiyorsun çünkü.

tek bildiğim 2002-2001 dogumlu bikaç gencin çok sağlam geldiği.büyük kazanç Galatasaray için.

inşallah ama sadece yetenekle olmuyor, çok fazla değişken var ,yeterli şans bulabilceklermi ,baskıyı kaldırabilceklermi ,taraftar her top kaybettiğinde ıslık çalcakmı? sadece yetenekle alakalı değil ses yarışmaları mesela, katılanların çogu sesi güzel insanlar ama 100 kişiden 1i yıldız oluyor oda şanslıysa...

Kısa vadeli planlama için demiştim zaten. Sonrası için iş yine yönetimde. Dursun'un pislikleri bir şekilde temizlenmeli. Taşınmazları satarak sadece sorunları öteleriz. Kalıcı bir çözüm değil dediğin gibi. Bence öncelik maaş disiplinini sağlamaktan geçiyor. Maaşları oyuncuların piyasasının çok üstünde tutunca göndermek istediğinde de gönderemiyorsun çünkü.

maaş bütçesini 65 den 40 a indirmek gerek, bonservis nedeniyle ekstra borç da yapmazsan Riva ve Florya gelirleri ile 5 yıla borç sıfırlanır. Ancak yapamazlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sicmisim transfere.

Su an kapa gelmesi gereken en onemli aciklama dursun ozbek haininin kulupten ihracinin islemlerinin basladigi aciklamasidir.

Ayrica o aciklama icinde her turlu hukuk yoluna basvurulup bu herifin surundurulecegide belirtilmelidir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt