Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Riva satilsin mali sorunlar cözülecek deniliyordu. Riva satildi daha beter olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paftan bildiğim üç genç var. Metehan,Mustafa Kapı bide Ahmet Sivri
Riva satilsin mali sorunlar cözülecek deniliyordu. Riva satildi daha beter olduk.
Bir anda 4 aylık alacağı kapatamayız zaten. Tek başına Badou'nun satışı yetmez ona büyük ihtimal. Ama 4 ay yerine ilk planda 2 aya indirebilsek o gecikmeyi, hem oyuncular rahatlar hem transfer (mümkünse kiralık) şansı olabilir.
Valla Sergi bende Metehan kardeşimizi videodan gördüm gözüme iyi geldi. Hem fizikli hemde teknik. Tabi ismini yanlış hatırlamıyorsam.metehanı pek izlemedim.ahmet bu hafta kanat oynadı ama ona ragmen cok iyiydi.ali yavuz kol ben geliyorum diyo adeta.ben övdüğümde genelde bişey olmuyo ya hani,bu cocuklar beni aşar.az daha sabredin
Valla Sergi bende Metehan kardeşimizi videodan gördüm gözüme iyi geldi. Hem fizikli hemde teknik. Tabi ismini yanlış hatırlamıyorsam.
Oyuncu kiralayin, fransa ligue 2'ye bakin, scout ekibi illa ki birini bulur.
2 ay ödeme yapamayız ve 2 ay sonra oyuncuların tekrardan 4 aylık alacakları olur Onatcan.Artık sorunlarımıza kalıcı çözümler bulmalıyız.Bu süreç bizi en değerli varlıklarımızın(riva ve florya)satışına kadar götürdü malesef.Oyuncu satışları ve yıllık ücretlerde yapılacak indirimlerle desteklemeliyiz bu durumu.
tek bildiğim 2002-2001 dogumlu bikaç gencin çok sağlam geldiği.büyük kazanç Galatasaray için.
Kısa vadeli planlama için demiştim zaten. Sonrası için iş yine yönetimde. Dursun'un pislikleri bir şekilde temizlenmeli. Taşınmazları satarak sadece sorunları öteleriz. Kalıcı bir çözüm değil dediğin gibi. Bence öncelik maaş disiplinini sağlamaktan geçiyor. Maaşları oyuncuların piyasasının çok üstünde tutunca göndermek istediğinde de gönderemiyorsun çünkü.