Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea Roma'nin brezilyali sol beki Emerson'a talipmis

Kenedy veya Baba(1 senedir mac yapmadi sakatliktan dolayi) kiralanabilir

Transfer filan olmaz bu gidişle.

Sol bek gelirse gelir, 1'den fazla transfer beklemiyorum.

O kadar emre mor - kaan ayhan isimleri geçti tık yok.

Bild'e göre Aubameyang'in babasi Londra da görüsme yapiyormus. Auba giderse yerine Bathuayi gelebilirmis.

Quaker sözlüğe gelmiş. Kolpalıyor gene

DTuRaYCWAAUFmCP

sa
kadir paylaştımı bilmiyorum

[FONT=&quot]Ayhan Akman: “Bu sezon başında planlamada Konoplyanka vardı ama olmadı. Şu an durumları nedir bilmiyorum. Sezon sonu Asamoah transferi olacaktır. Çok doğru bir isimdir bence sezon sonunda gelecektir. Konoplyanka için çok uğraşıldı.”

[/FONT]
[FONT=&quot]Ayhan Akman: “Son güne kadar o transferin bittiği yönünde bilgi vardı. Juventus son anda transferi iptal etti ve Latovlevici geldi.”[/FONT]

Ulan Aykut adamın kariyerini bitirdin

[FONT=&quot]Yiğithan'ın sakatlığı hakkında Dick Advocaat: "Transferi için anlaşma sağlanan bir oyuncunun oynatılmasına inanamıyorum. Söylenildiği gibi 5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım olmayacak." (NOS)[/FONT]

Quakerboy Remy hakkında:Oyuncunun türkiye haklarını alan bir menajer tarafından takımımıza önerilmiş ve listeye alınmıştı. isteklerinin makul olması nedeniyle olabilirliği yüksek gözüküyordu. ancak oyuncunun birden fazla kulübe önerildiğinin ortaya çıkması ile kulüpler arasındaki dostluk ilişkilerinin bozulmaması adına beklemeye geçilmesine karar verildi.

Ulan Aykut adamın kariyerini bitirdin

Yiğithan'ın sakatlığı hakkında Dick Advocaat: "Transferi için anlaşma sağlanan bir oyuncunun oynatılmasına inanamıyorum. Söylenildiği gibi 5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım olmayacak." (NOS)

beyinsiz. Tinecilerde cenk için bunu yapmıştı. Neyin kafası hiç bilmiyorum.

ne anlatıyor rengdas

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Remy için sunu yazmış

oyuncunun türkiye haklarını alan bir menajer tarafından takımımıza önerilmiş ve listeye alınmıştı. isteklerinin makul olması nedeniyle olabilirliği yüksek gözüküyordu. ancak oyuncunun birden fazla kulübe önerildiğinin ortaya çıkması ile kulüpler arasındaki dostluk ilişkilerinin bozulmaması adına beklemeye geçilmesine karar verildi.

West Ham; Javier Hernandez, Andre Ayew ve Diafra Sakho için gelecek teklifleri dinlemeye hazır. (Sky Sports)

Chicharito ve Ayew fena olmazdı ama çok para ister bunlar

Son düzenleme:
Quakerboy:Öncelikle çalışmalar sürse de seçim sonuçlanana kadar ciddi bir adım atılmayacak gibi gözüküyor.Sol bek konusunda her geçen gün liste güncelleniyor.Junior Tavares'in konusunda scout raporu olumlu gelmedi.Ancak tam anlamıyla kendisinden vazgeçilmiş değil.Bonservis kaynaklı sorunları da mevcut.Net bir durum an itibariyle belli değil.Olumlu ya da olumsuz kesin gelişmeleri yakın zamanda duyacaksınız.Victor Luis ve Gerardo Arteaga ise scout önerisi isimler.Bunun dışında bir tane daha genç ve güney amerikalı alternatifler arasında.Son tahlilde risk alınmaması yönünde bir karar alınırsa Evra ya da türevi tecrübeli bir isme de yönelinebilir.Yedek kaleci konusunda Çağlar Şahin Akbaba ile görüşülse de teklifimiz kabul görmedi. bonservisi beklentinin üzerinde. Hayrullah Mert Akyüz alternatifler arasında.Ancak yedek kaleci transferi için Cedric Carrasso ile Eray İşcan'ın ayrılması şart.Bu transfer döneminde olmaz ise gelecek dönemlerde bu iki ismi duyabiliriz.Emre Mor konusunda daha önce teklif yapılacağını aktarmıştım.Teklif iletilse bile şu an itibariyle geri dönüş alınabilmiş değil.Cengiz Ünder için hoca istekli olsa da şartlar pek uygun değil gibi.Emrah Başsan ve Tarık Çamdal kendilerine takım bulurlarsa ayrılacaklar.Her gelişmeyi günü gününe yazamasam da son yazdığımdan beri genel durumu toparlamak adına kısa bir özeti bu şekilde toparlayabilirim.

Son düzenleme:
Quakerboy:öncelikle çalışmalar sürse de seçim sonuçlanana kadar ciddi bir adım atılmayacak gibi gözüküyor. sol bek konusunda her geçen gün liste güncelleniyor.junior tavares'in konusunda scout raporu olumlu gelmedi. ancak tam anlamıyla kendisinden vazgeçilmiş değil. bonservis kaynaklı sorunları da mevcut. net bir durum an itibariyle belli değil. olumlu ya da olumsuz kesin gelişmeleri yakın zamanda duyacaksınız.victor luis ve gerardo arteaga ise scout önerisi isimler. bunun dışında bir tane daha genç ve güney amerikalı alternatifler arasında.son tahlilde risk alınmaması yönünde bir karar alınırsa evra ya da türevi tecrübeli bir isme de yönelinebilir.yedek kaleci konusunda çağlar şahin akbaba ile görüşülse de teklifimiz kabul görmedi. bonservisi beklentinin üzerinde. hayrullah mert akyüz alternatifler arasında. ancak yedek kaleci transferi için cedric carrasso ile eray işcan'ın ayrılması şart. bu transfer döneminde olmaz ise gelecek dönemlerde bu iki ismi duyabiliriz.emre mor konusunda daha önce teklif yapılacağını aktarmıştım. teklif iletilse bile şu an itibariyle geri dönüş alınabilmiş değil. cengiz ünder için hoca istekli olsa da şartlar pek uygun değil gibi.emrah başsan ve tarık çamdal kendilerine takım bulurlarsa ayrılacaklar.her gelişmeyi günü gününe yazamasam da son yazdığımdan beri genel durumu toparlamak adına kısa bir özeti bu şekilde toparlayabilirim.
Birsey yazmasaydi keske bu nedir arkadas.
Transfer felan olmaz bu vakitten sonra

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bonboş konusmus acikcasi..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt