Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Siqueira bosta alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevzat Dindar:"Asamoah transferi zor gözüküyor. Alma planı rötarlı olacak. Belki de yaz döneminde olacak. Tavares ismi dolaşıyor. G.Saray mutlaka sol bek transferi yapacak. Aziz Behich transferi zor görünüyor. Ciddi bir bonservis bedeli var.G.Saray'ın mali olarak fazla açılmaması gerekiyor. Sol bek transferinde sürpriz bir hamle olacak. Brezilya'dan oyuncu getirmenin maliyeti fazla."(Milliyet)
Allah sizin belanizi versin beceriksizler hala transfer yapamadi. Allahin dandik kayserisporu bile yapti lan.
jahovicin sezon sonu sozlesmesi bitiyormus nediyorsun yedek forvet olmaz mi seneyeYa ne dostlugu yine.
Anasini satayim herkes sahtekar herkes ückagitci herkes serefsiz bir biz etiklik bekcisiyiz yillardir.
Duyumcu olmak ne kadar kolaymış.Sorusu olan varsa ben de alayım![]()
Evet hazırlık kampı bitti.Bu yeni yapılacak transferler için ciddi handikap.
Fakat Terim işini bilir.Beklemekten başka çaremiz pek de görünmüyor.
İnanıyorum ki iyi bir solbek alacaklar.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Terim floryayı dışarıya kapattığından beri duyumcular da kalmadı![]()
fazla uzattınız be evrayı başta getirselerdi en azından kamp görürdü takımla birlikte.mayısa kadar para harcayamayacağı belli kulübün ucuz bi maaşla bonservissiz evra idare ederdi. bizim beceriksiz yönetim devre arası ucuza genç ve iyi bi solbek alamaz. boşuna zorluyoruz evra bekliyor orda getir başlasın bi süre idare eder