Osman Demiröz
Tecrübeli Üye
- 31 Ocak 2009
- 5.188
- 449
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bu adamın adını hatırlamaya çalışırken ne kadar fantastik isimler denedim yahu gerçekten neredeyse kopyası.Club Brugge'deki Nakamba'yi alalim . Ndiaye'yi 1 saniye bile ozlemeyiz net .
...Belhanda ile Ndiaye'yi satıp Mata+sol bek+orta saha alıyormuşuz bi de..
Tamam sustum.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uygulamada hatamı var? Dünden bu yana Yen’i açılan hangi konuya girsem 502 hatası veriyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayerni yakindan bilen arkadaslarla konustum Bernat hakkinda, hepsi sesli güldü.
Biz, Bayern mi devre arasi tek yedek sol bekimizi satacagiz diye sordu, hemde Bernat Türkiyenin yanindan gecmez diye gercegi yüzüme vurdu hakli olarak.
Yine bos beles haberler.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ağlamayalım artık sene sonuna saklayın biraz.sen git o turşu başkanının kaybettirdiği paraları hesapla gelip burda milletin sinirlerini zıplatmak hoşuna mı gidiyor. trolllük yapacaksan da biraz komik olmayı öğren önce
Evet solbek transferi yapmamak gelecek 50yi elinin tersi ile itmektir ha birde ndiaye durumu var gerçekleşirse.Yeni gelen yönetimden mi bahsediyorsun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu boş verinde Daniel Sturridge WestBromwich Albion'a transfer olmuş....hemde KİRALIK ....bize forvet lazımken niye böylesini kiralamazlar?....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
La sarap nedir git adam gibi rakı iç para varsa viski ic,yoksa bira iyidir,sarap içeceksen yanında bol su içmen lazım içindeki kükürt yapıyor bunları,egitim verecem yakında heşarap dokundu ya :/
Yasin Ben Elmaniyemi transfer oluyormuş.2 saatte bir haber çıkma dönemi an itibariyle başladı
Newcastle Fans TV sur Twitter : "REPORTS: Wales Online say Cardiff want to take #NUFC's Yasin Ben El-Mhanni but face competition with Galatasaray for the winger.… https://t.co/WwtGi0Z8Qe"