Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ile Ndiaye'yi satıp Mata+sol bek+orta saha alıyormuşuz bi de..

Tamam sustum.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
...
ca873d857b8d71d22fecaa4ef1504c03.jpg

Bayerni yakindan bilen arkadaslarla konustum Bernat hakkinda, hepsi sesli güldü.

Biz, Bayern mi devre arasi tek yedek sol bekimizi satacagiz diye sordu, hemde Bernat Türkiyenin yanindan gecmez diye gercegi yüzüme vurdu hakli olarak.

Yine bos beles haberler.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Biz, Bayern mi devre arasi tek yedek sol bekimizi satacagiz

-Bayerni yakindan bilen Hakan Delikanlının arkadaşları

Yeni gelen yönetimden mi bahsediyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet solbek transferi yapmamak gelecek 50yi elinin tersi ile itmektir ha birde ndiaye durumu var gerçekleşirse.
Enkaz edebiyatı yapmayacağız diye geldiler, ettikleri tek kelam bu. Zaten ilk gün Galatasaray lisesine Fransız lisesi gafını yapan adamdan pek bişey beklemiyordum.

Onu boş verinde Daniel Sturridge WestBromwich Albion'a transfer olmuş....hemde KİRALIK ....bize forvet lazımken niye böylesini kiralamazlar?....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

bizim kulüp sözleşmesi biten oyuncular ve kiralık oyunculara karşıdır cogu zaman,kim gelirse gelsin çöp de olsa milyonları saçmaya bayılır

everton brozovici alıyormuş. Davy klavysen h.o.(kiralık)

[FONT=&quot]TRANSFER | [/FONT]#Nice[FONT=&quot], satın alma opsiyonuyla beraber Younes Belhanda’yı kiralamak istiyor, [/FONT]@GalatasaraySK[FONT=&quot] ise bu teklife sıcak bakmıyor. Werder Bremen kulübü ise bonservisiyle beraber transfer etmek için teklifde bulundu. (via [/FONT]@ManuLonjon[FONT=&quot])

bu eski haber ancak görmeyenler olabilir.

Birde emre çolak kadrodışı kalmış sürpriz bir transfer olabilir. Merkez ortasaha da oynar emre. [/FONT]

Son günü transfer yaparlarsa umarim belgeleri yetistirirler.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt