Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklını kullanan herkes alır. Son 2 günde ne kiralik oyuncular gitti hem de 1.5 senelik . Buna kiralamada denmez . Studgirre , kenedy , baba vs. Ama bizim yönetim dediğim gibi ağlamaktan vakit bulamadılar ki zavallılar bir baksın etrafına

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklini kullanan örnek veriyorum PL takimi mesela oyuncusunu türkiyeye kiralamaz. Cok cok zor

Ya nasıl bi kulüp kardeşim aklım hayalim almıyor. Ulan yellowfriday dersiniz taraftar koşar, her türlü haksızlığın, çapsızlığın karşısında durur, gelir tribünde deli gibi destekler, ara transferde eksik bölgeni takviye edeceğin yerde en değerli oyuncularından birini satarsın ona da ses çıkarmaz, ama yeter artık ya! Biz uefa süper kupa görmüş taraftarız böyle bi çapsızlığı nasıl reva görürsünüz bize. Satın kulübü bi katarlıya bitsin. Zaten sevdamız renklere kişilere değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lige yeni çıkan Brighton bile Izquerdo'ya 13 milyon pound ödedi. Yıllardır premier ligde mücadale eden Stoke 15 milyon pound veriyor zar zor. 20 milyon pounda kadar çıkmalıydık.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklini kullanan örnek veriyorum PL takimi mesela oyuncusunu türkiyeye kiralamaz. Cok cok zor
Bence Türkiye Ligi sizin sandığınız gibi eski saçma sapan lig olarak görünmüyor Avrupa'da. Yabancı sınırı ile artık lig bayağı ilgi çekiyor. Cengiz, Cenk , Ndiaye bunlar kısa vadede kanıtı. Eskiden 10 yılda bir böyle satış yaparken şimdi 2 sene içind e rekor satışlar yapıyorsun . Diyeceksin ki fiyatlar arttı ama bu da etken değil . O zaman Avusturya, Çek, Slovakya vb. Liglerden oyuncular da çift haneli rakamlara gider ama gidemiyor doğal olarak . Lig gelişmekte tabii yabancı sınırı ile alakalı. Özetle verirler yeter ki sen ağlama ve işine bak . Biri koltuk sevdası yüzünden yapmaz biri ağlamaktan yapmaz vs.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih terim leş türk almayı sever
sercan,yiğit vs...
aldırır aldırır kulübü zarara uğratır
serdarın bize faydası olmaz,bu krizde bize sağ açık mı lazım şimdi?

Lige yeni çıkan Brighton bile Izquerdo'ya 13 milyon pound ödedi. Yıllardır premier ligde mücadale eden Stoke 15 milyon pound veriyor zar zor. 20 milyon pounda kadar çıkmalıydık.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun denen mal 15 civarına evet deyince bunlar da biz PL kulübüyüz. Anlaşmadan dönmeyiz demiş. Olay yine Dursun yani.

Ya arayacağız da ne yapalım adam gitmek için can atıyorsa?

Ben ona kızmıyom.
Gideceği 1 hafta önce netleşmiştir illaki yönetici bazında, e ozmn paranın geleceğide biliniyordu neden takviye yapmadın ?
Sadece gidenin yerine değil hiç biryere yapmadılar.

Şampiyonluğa oynuyoruz diye kimse masal anlatmasın o halde, hem alma hem elindekinide ver.
Tek bildikleri fakir edebiyatı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

lan aminaou gelsin bari yav, gokten kuku yagsa kafamiza yaprak duser nebicim kulüp olduk emanazokorayim

Ben badoyu çok ariyacagimizi düşünmüyorum..tolga fernando ile orta saha gider Ndiaye olmadan sampiyon olamayiz gibi bir saçmalık olmaz ama bernat kiralik.. birde kara aminu gibi veya vs yedek forvet ile çok götürürüz Turkiyede kanatlar çalışsın yeter ki Gomis de atar tolga fernardo direnç katar ortasaha ya artık belhandaya iş daha çok düşüyor topu çıkarmak için hepsi bu

Yav bu kar zarar mevzusu da canimi sıkmaya basladi.Biz o bonservis odemesini zaten yapilandirmis bir sekilde hala neden -ye yazip canimizi sıkiyoruz.
Ona bakarsak 40m bonservis odedik 20m oyuncu sattik
Badouda 17ye gitti dersek h
40-37 = 3m zarardayiz :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun olan tarafı aynı şu an biriken maaşlar gibi, o bonservis bedelleri de birikiyor. Onları da bir şekilde ödemen gerekiyor ve dört ay maaş ödemeyen bir yönetim sence ne kadarını ödemiştir?

pl takimi icin 15 milyon £ cerez ligimiz icin süper para bu böyle malesef, örnegin pl sampiyonu 300 milyon € sonuncu en az 80 milyon € alirken
tr sampiyon 30 milyon € almakta.

fark ucuk!

Ben ona kızmıyom.
Gideceği 1 hafta önce netleşmiştir illaki yönetici bazında, e ozmn paranın geleceğide biliniyordu neden takviye yapmadın ?
Sadece gidenin yerine değil hiç biryere yapmadılar.

Şampiyonluğa oynuyoruz diye kimse masal anlatmasın o halde, hem alma hem elindekinide ver.
Tek bildikleri fakir edebiyatı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Asıl gerizekalılık transfer döneminde seçime gitmek.

fatih terim leş türk almayı sever
sercan,yiğit vs...
aldırır aldırır kulübü zarara uğratır
serdarın bize faydası olmaz,bu krizde bize sağ açık mı lazım şimdi?
serdar =Emrah Başsan madem önemli neden o oynamıyo aynı tip oyuncu alıyoruz hiç bir özelliği yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt