Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Wba sturridgei kiralamış
Wtf
Wtf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında Suarez ile muhteşem ikiliydiler. Sakatlıklarla boğuşmaktan çöküşü hızlı oldu.Wba sturridgei kiralamış
Wtf
Tarihin gelmis gecmis en hain yonetimi yav.Akif elde edilen kar eğer söylentiler doğru ise ve bu adam gerçekten 12 Milyona alındı ise 5 Milyon. Yusuf'un hesabı doğru, satışlar sonrası 20 Milyon bonservis açığı kaldı, tabii Ndiaye için daha fazla verildiği iddiası var. Bu kalan bonservisi peşin ödememișizdir orası kesin, yani maaşlar ile birlikte o yük de duruyordur.
Bunun yanında dört aydır maaş ödemeyen bir yönetim, kim bilir o bonservis taksitlerini ne zamandır ödemiyor?
Hadi gelen parayı komple bonservis kalemine yatırdın diyelim, maaşlar ne olacak? Evet iyi paraya satıldı ama senin verdiğin parayı, muhtemelen daha büyük bölümü ödenmemiş parayı çıktıktan sonra yarana merhem olmuyor.
Akif elde edilen kar eğer söylentiler doğru ise ve bu adam gerçekten 12 Milyona alındı ise 5 Milyon. Yusuf'un hesabı doğru, satışlar sonrası 20 Milyon bonservis açığı kaldı, tabii Ndiaye için daha fazla verildiği iddiası var. Bu kalan bonservisi peşin ödememișizdir orası kesin, yani maaşlar ile birlikte o yük de duruyordur.
Bunun yanında dört aydır maaş ödemeyen bir yönetim, kim bilir o bonservis taksitlerini ne zamandır ödemiyor?
Hadi gelen parayı komple bonservis kalemine yatırdın diyelim, maaşlar ne olacak? Evet iyi paraya satıldı ama senin verdiğin parayı, muhtemelen daha büyük bölümü ödenmemiş parayı çıktıktan sonra yarana merhem olmuyor.
Şaşırmam, bu yüzden ben Ndiaye transferine maddi anlamda sevinemiyorum. Üstelik dar olan kadromuzu iyice daraltarak yola devam edeceğiz gibi görünüyor. Ndiaye süper bir oyuncu değildi belki, skora katkısı düşüktü ama en azından dinamik bir oyuncu idi. Yerine oynayacak oyuncuları düşündükçe içim daralıyor. Aldığımızın üç beş fazlasına sattık, eğer orta saha Osmanlı maçında ki gibi oynar ise şampiyonluk çok ama çok zor. Bu da o kazandığın üç beş milyondan fazlasını kaybetmek demek.Tarihin gelmis gecmis en hain yonetimi yav.
Secimden sonraya birakmistir taksitleri pislik herif.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
S.G (26) h.o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun olan tarafı aynı şu an biriken maaşlar gibi, o bonservis bedelleri de birikiyor. Onları da bir şekilde ödemen gerekiyor ve dört ay maaş ödemeyen bir yönetim sence ne kadarını ödemiştir?
Kim bilir daha neler neler var daha açığa çıkmayan.Dursun Özbekin baskın seçim ile başkan olmak için yaptıkları kirli çamaşırların açığa çıkmasını engellemek içinmiş demekki..her gün yeni bir şey çıkıyor.
pl takimi icin 15 milyon £ cerez ligimiz icin süper para bu böyle malesef, örnegin pl sampiyonu 300 milyon € sonuncu en az 80 milyon € alirken
tr sampiyon 30 milyon € almakta.
fark ucuk!
S.G (26) h.o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelmeden s.g desek olmuyor mu