Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akif elde edilen kar eğer söylentiler doğru ise ve bu adam gerçekten 12 Milyona alındı ise 5 Milyon. Yusuf'un hesabı doğru, satışlar sonrası 20 Milyon bonservis açığı kaldı, tabii Ndiaye için daha fazla verildiği iddiası var. Bu kalan bonservisi peşin ödememișizdir orası kesin, yani maaşlar ile birlikte o yük de duruyordur.

Bunun yanında dört aydır maaş ödemeyen bir yönetim, kim bilir o bonservis taksitlerini ne zamandır ödemiyor?

Hadi gelen parayı komple bonservis kalemine yatırdın diyelim, maaşlar ne olacak? Evet iyi paraya satıldı ama senin verdiğin parayı, muhtemelen daha büyük bölümü ödenmemiş parayı çıktıktan sonra yarana merhem olmuyor.
Tarihin gelmis gecmis en hain yonetimi yav.

Secimden sonraya birakmistir taksitleri pislik herif.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu geceye kadar ses çıkmazsa tükkanı kapatın transfer bitmiş demektir

emrah bassan solbek oynasın

Akif elde edilen kar eğer söylentiler doğru ise ve bu adam gerçekten 12 Milyona alındı ise 5 Milyon. Yusuf'un hesabı doğru, satışlar sonrası 20 Milyon bonservis açığı kaldı, tabii Ndiaye için daha fazla verildiği iddiası var. Bu kalan bonservisi peşin ödememișizdir orası kesin, yani maaşlar ile birlikte o yük de duruyordur.

Bunun yanında dört aydır maaş ödemeyen bir yönetim, kim bilir o bonservis taksitlerini ne zamandır ödemiyor?

Hadi gelen parayı komple bonservis kalemine yatırdın diyelim, maaşlar ne olacak? Evet iyi paraya satıldı ama senin verdiğin parayı, muhtemelen daha büyük bölümü ödenmemiş parayı çıktıktan sonra yarana merhem olmuyor.

Elden gelen birşey yok ki dursun iti sıvamış işte onu anladık... Bundan sonra sızlansak da küfürler de etsek girdi o kazık...Önümüze bakacağız min. hasarla atlatmaya çalışmamız lazım.. Eğer topçuların parası kaldıysa bence çok doğru bir iş yaptı yönetim badou nerde takımın geri kalanını rahatlatmak nerde ..
Bir de olayın tersini düşünelim... Dursun bu haltları yedi topçuların parası ödenmemiş badou da leş gibi oynamış teklif falan yok o zaman ne halt yiyecektik ?

S.G (26) h.o

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarihin gelmis gecmis en hain yonetimi yav.

Secimden sonraya birakmistir taksitleri pislik herif.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaşırmam, bu yüzden ben Ndiaye transferine maddi anlamda sevinemiyorum. Üstelik dar olan kadromuzu iyice daraltarak yola devam edeceğiz gibi görünüyor. Ndiaye süper bir oyuncu değildi belki, skora katkısı düşüktü ama en azından dinamik bir oyuncu idi. Yerine oynayacak oyuncuları düşündükçe içim daralıyor. Aldığımızın üç beş fazlasına sattık, eğer orta saha Osmanlı maçında ki gibi oynar ise şampiyonluk çok ama çok zor. Bu da o kazandığın üç beş milyondan fazlasını kaybetmek demek.

S.G (26) h.o

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tenor.gif

Sorun olan tarafı aynı şu an biriken maaşlar gibi, o bonservis bedelleri de birikiyor. Onları da bir şekilde ödemen gerekiyor ve dört ay maaş ödemeyen bir yönetim sence ne kadarını ödemiştir?

Dursun Özbekin baskın seçim ile başkan olmak için yaptıkları kirli çamaşırların açığa çıkmasını engellemek içinmiş demekki..her gün yeni bir şey çıkıyor.

Hay serdarınızı da gürlerinizi de , bir foto paylaştı diye transfer ettiniz adamı

pl takimi icin 15 milyon £ cerez ligimiz icin süper para bu böyle malesef, örnegin pl sampiyonu 300 milyon € sonuncu en az 80 milyon € alirken
tr sampiyon 30 milyon € almakta.

fark ucuk!

PL yi bütün dünya izliyor. piyasası var. bizim süper ligi biz bile izlemiyoruz Galatasaray dışında...bu fark çok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt