- 21 Ocak 2010
- 72.695
- 51.121
- 5.003
Galatasaray transferi kapattı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki Depay’ı bize niye kiralasınlar? Depay geçen hafta PSG maçında 30 metreden gol atıp maçı kazandırdı![]()
belhanda ikili mücadeleden kaçmayan bir oyuncu İmparatorumuz ondan iyi bir 8 numara yaratabilirse ndiayeyi aramayız.Haftada tek maç idare edebilir bu kadro.
Forumda bazı arkadaşlarımız 8 numara oynamalı diyordu belki olabilir keza tolga ikili mücadelelerde iyi zor bir dönem kısıtlı kadro.Allah yardımcımız olsun..
Fatih Terim hazretleri hocamızdan şu lafları bekliyorum olası şampiyonluğumuzda.
Ben ders almam ders veririm.
Allah Kerim
Fatih Terim
Galatasaray transferi kapattı
Caner ve Alex Telles Nagatomoyu kesememiş muazzam bir sporcu geliyor :asd22:
Oraya denayer ı koy, baltayı koy hatta beni koy paran yoksa . Carole karşı takıma asist yapmaktan başka ne yapmış bizde ?para var da ben mi sol bek almıyorum.ben oraya marcelo yazmayı bilmiyorum sanıyorsun galiba.Anlamadıgın üzere açıklamam gerekirse elimizde ne kadar parar varsa depaya baglıyalım.Bunu anlatmak istedim.Defansı orta sahaya yakın kurup sadece hücum futbolu oynayalım.
Belhandadan 8 numara çıkması çok zor defansif olarak baya savruk bir tarzı var hücum hattında olmalı çok gol-asist yapar kalan maçlarda
Peki Depay’ı bize niye kiralasınlar? Depay geçen hafta PSG maçında 30 metreden gol atıp maçı kazandırdı![]()
Şu Linnes kadar bu forumda şişirilen başka bi oyuncu yok. Nagatomo kim Linnes kim? Linnes dediğin adamın performansı gece ile gündüz gibi değişken, öte yandan çok hanım bi oyuncu. İkili mücadeleden korkan pısırığın teki.Nagatomo gelecegine linnes oynasin daha iyi
Oraya denayer ı koy, baltayı koy hatta beni koy paran yoksa . Carole karşı takıma asist yapmaktan başka ne yapmış bizde ?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyse dediğim gibi görüş senin, karışamayız ama bari hayalinde vasat altı birini koy. 282727. Sınıf birini koyman üzdü beniDenayer iyi bir stoper şu anda adam kendini buldu neden ayarlarıyla oynayasın...H.balta zaten yavaş birde yaşını düşün maç eksiğini düşün.Carole yi bende hiç begenmem ama sevilla almış bizde ender de olsa iyi maçları var hemde bedava kimi yazarsın.