Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray transferi kapattı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki Depay’ı bize niye kiralasınlar? Depay geçen hafta PSG maçında 30 metreden gol atıp maçı kazandırdı :D

depayı kiralık alamayız lyonun en iyi oyuncusu ve sezon sonu premier lige tekrar dönmesi muhtemel.

Geçen sezon alabilirdik almadık lyona birde rafaeli kaptırdık sağ bek hamza sağolsun...Rafael mi sabri var yaaaawwww dedi kapattı konuyu ırkçı köpek

belhanda ikili mücadeleden kaçmayan bir oyuncu İmparatorumuz ondan iyi bir 8 numara yaratabilirse ndiayeyi aramayız.Haftada tek maç idare edebilir bu kadro.
Forumda bazı arkadaşlarımız 8 numara oynamalı diyordu belki olabilir keza tolga ikili mücadelelerde iyi zor bir dönem kısıtlı kadro.Allah yardımcımız olsun..

Fatih Terim hazretleri hocamızdan şu lafları bekliyorum olası şampiyonluğumuzda.
Ben ders almam ders veririm.
Allah Kerim
Fatih Terim

Belhandadan 8 numara çıkması çok zor defansif olarak baya savruk bir tarzı var hücum hattında olmalı çok gol-asist yapar kalan maçlarda

Bu takıma solbek lazım belki evet ama çok daha önemlisi orta saha lazim. Eğer çok sağlam bir oyuncu alamaz veya kiralayamazsak çok pişman oluruz. Şimdi 15 milyon gelecek diye şampiyon olunamaz ise gidecek olan 45 milyonu kimse düşünmüyor hata yapılıyor.

para var da ben mi sol bek almıyorum.ben oraya marcelo yazmayı bilmiyorum sanıyorsun galiba.Anlamadıgın üzere açıklamam gerekirse elimizde ne kadar parar varsa depaya baglıyalım.Bunu anlatmak istedim.Defansı orta sahaya yakın kurup sadece hücum futbolu oynayalım.
Oraya denayer ı koy, baltayı koy hatta beni koy paran yoksa . Carole karşı takıma asist yapmaktan başka ne yapmış bizde ?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandadan 8 numara çıkması çok zor defansif olarak baya savruk bir tarzı var hücum hattında olmalı çok gol-asist yapar kalan maçlarda

Bu adamın oynadığı futboldan bende bir şey anlamıyorum 10 numara değil sol kanat değil kendini oyuna veremiyor bunları aşabilirse gerçekten tekniği ile iş yapabilecek 3 oyuncudan biri takımda

evet 30 metreden attı ama oyuna kaçıncı dakikada girdi keşke bunu da yzsaydın.Depay ilk 11 de başladıgı maçlarda dakika 60-70 de oyundan alınıyor yada maçlara yedek başlıyor..mutsuz oldugunu düşünüyorum.
Peki Depay’ı bize niye kiralasınlar? Depay geçen hafta PSG maçında 30 metreden gol atıp maçı kazandırdı :D

Son düzenleme:
Nagatomo gelecegine linnes oynasin daha iyi
Şu Linnes kadar bu forumda şişirilen başka bi oyuncu yok. Nagatomo kim Linnes kim? Linnes dediğin adamın performansı gece ile gündüz gibi değişken, öte yandan çok hanım bi oyuncu. İkili mücadeleden korkan pısırığın teki.
Hadi biz bilmiyoruz, o kadar TD değişti. Hiçbiri tutmadı Linnes'i. Onlar da mı hiçbir şey bilmiyor?
Linnes'in de oynadığı zamanları hatırlıyoruz. Lato'dan az kalır yanı var sanki. Onu da sürekli madara ediyorlardı.

Denayer iyi bir stoper şu anda adam kendini buldu neden ayarlarıyla oynayasın...H.balta zaten yavaş birde yaşını düşün maç eksiğini düşün.Carole yi bende hiç begenmem ama sevilla almış bizde ender de olsa iyi maçları var hemde bedava kimi yazarsın.
Oraya denayer ı koy, baltayı koy hatta beni koy paran yoksa . Carole karşı takıma asist yapmaktan başka ne yapmış bizde ?

Sol bekimizin 30 metreye orta atmasına gerek yok. Baskıdan ilk anda kurtulabilecek çevikliği ve zekası olsa bize yeter. Sıfıra inildiğinde ters ayağına çekerek kendi fırsatını yaratabilmesi de avantaj olabilir. Sonuçta belli bir seviyede senelerdir oynayan hazır bir oyuncudan bahsediyoruz. Ben olumsuz değilim beklemek lazım. Ama yine de gözüm dribbling becerisi olan bir ortasahada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer iyi bir stoper şu anda adam kendini buldu neden ayarlarıyla oynayasın...H.balta zaten yavaş birde yaşını düşün maç eksiğini düşün.Carole yi bende hiç begenmem ama sevilla almış bizde ender de olsa iyi maçları var hemde bedava kimi yazarsın.
Neyse dediğim gibi görüş senin, karışamayız ama bari hayalinde vasat altı birini koy. 282727. Sınıf birini koyman üzdü beni :(

asamoah transferi cok önemli çünkü solbek ve on libero pozisyonlarında daha once oynamış biri yani tek taşla iki kuş çoğu maçta solbek oynar ama gerektiği zaman orta sahaya kaydırabilirz.

ADAMIN DİBİ

GettyImages-488890160.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt