Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndaye'nin eksiğini kapatçak Dünyadaki tek futbolcu Samba Sow beyler tabii paramıza göre,keşke yoklasak gelir bu adam

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş durum belli paraya yok.3 tane nagamato o bu şu alacağıma bir tane hucum oyuncusu alır transferi kapatırım.Ama kalitesi tartışılmayacak birini alır veya kiralarım.Ben defansı orta sahaya yakın kurup oyunu rakip sahaya yıkma taraftarıyım.15 maç ve büyük bir taraftar gücü ile bu ligi götürürüz.bize hajroviçler umut gundoğanlar lazım değil.Skor yapabilecek kaliteli bir isim yeterli.
Neyse dediğim gibi görüş senin, karışamayız ama bari hayalinde vasat altı birini koy. 282727. Sınıf birini koyman üzdü beni :(

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudoru kovmakla büyük hata yaptik. Transferden sorumlu manager yapmalıydık Terim kadrosunda.

Şampiyon olmamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Transferden önce bu takım rezil savunma yapmaktan vazgeçmeli.
Fatih terim bu işi çözmeli.

Artık transferde bu çapsız yönetimlerden hiçbir beklentim yok.Bunlar yakında Galatasaray’ı batırır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudoru kovmakla büyük hata yaptik. Transferden sorumlu manager yapmalıydık Terim kadrosunda.

yönetim değiştiği için transfer yapılmazdı tudor kalsa arda nagotomo olurdu belki ama oyun anlamında yine aynı olurduk emin ol.

Zaten kayseride 3 puanı bırakmıştık terimin yanında tudor hoca bile olamaz.Para durumu olsa alınırdı zaten kaliteli 2 adam

[FONT=&quot]Galatasaray yetkilileri, Inter'in sol beki Nagatomo ile ilgili çıkan transfer iddialarını yalanladı. (TRT Spor)[/FONT]

isimlere baktım da çer çöpü dolduracaklar yine takıma, hiç alınmasın daha iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inter forumundaki son mesaj;

Sinceramente neanche io capisco la cessione in questo momento...e lo dice uno che lo ha sempre criticato, a tratti anche insultato pesantemente...ma purtroppo al peggio non c'è mai fine e oggi Santon e Dalbert sono peggio.

Çeviri;

Açıkçası, şu anki görevi anlayamıyorum ... ve her zaman onu eleştiren, bazen de hakaret eden biriyim ... ama ne yazık ki bugün Santon ve Dalbert daha da kötüler.

al işte gökmenin gazetesi.Sonra milleti kesmiyor gelen oyuncu hayırlı olsun iyi isim filan hoop nagatomo geldi.

Vallahi billahi rahmetli dönemine döndük 360 derece

Biz fellainiyi beklerken kapıdan içeri nagatomo girdi.

Efendim küçük kardeşlerimiz bilmez bu inamoto alındığında tabi 90 koca gün vogel gelicek gelicek milanla anlaşıldı bugün indi yarın geldi derken hoop inamoto alındı ingiltere 2.liginden
Dönemin hocası gerets efsane lafını etti biz vogeli beklerken kapıdan içeri inamoto girdi..!!!
Neyseki bu sefer inter gibi bir takimdan geliyor,gelsin birkac mac oynasin fikrimi oe yazarım,kimler gelmesin dedik farkbyaratti gelsin diye bir tarafimizi yedirtenler beyin yakti,sac bırakmadı.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inter forumundaki son mesaj;

Sinceramente neanche io capisco la cessione in questo momento...e lo dice uno che lo ha sempre criticato, a tratti anche insultato pesantemente...ma purtroppo al peggio non c'è mai fine e oggi Santon e Dalbert sono peggio.

Çeviri;

Açıkçası, şu anki görevi anlayamıyorum ... ve her zaman onu eleştiren, bazen de hakaret eden biriyim ... ama ne yazık ki bugün Santon ve Dalbert daha da kötüler.

Google mı renktaş?

DUzSUstW4AAPv1N

Sabah ingiltere'ye gitmis ama bizim muhabirlerin haberi yok : d

bu adamlar ne zaman uçağa binecek, ne zaman sağlık kontrolüne girecek, ne zaman imza atacak, nerde bu yöneticiler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nagatomo bu gece istanbula gelirse sasirmayin, Terim geldikten sonra bizim muhabirlerden ses seda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt