- 26 Eylül 2012
- 121.953
- 72.427
- 5.068
Ben balon demedim abartılıyor dedim.Neyseki bu balondan (!) tarihimizdeki en büyük bonservis bedelini kazanacağız. Kurtulduk. Enayi İngilizler. (!)
Balon Belhanda dır mesela.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben balon demedim abartılıyor dedim.Neyseki bu balondan (!) tarihimizdeki en büyük bonservis bedelini kazanacağız. Kurtulduk. Enayi İngilizler. (!)
Bosver forveti orta saha alinmali yoksa Selcuk'a kalacagiz
Sol bek tamam
Sıra forvet'de
Ama sanıyorum transfer'i kapattık.
Badou hıyarı yarın açıklanır 18 öilyon euro civarı.
Neyseki bu balondan (!) tarihimizdeki en büyük bonservis bedelini kazanacağız. Kurtulduk. Enayi İngilizler. (!)
Sırada umarım forvet yoktur.
Ortasaha eksikliğimiz bariz çünkü.
Eto ya da Love , Jahovic’i almadıktan sonra zaten kimseyi almaz hoca.
@ukarakullukcu
5 dk.5 dakika önce
Nagatomo'nun sol bek oynayarak asist yaptığı son lig maçı Şubat 2013'teki Milan derbisi... Hücuma katkı konusunda beklentilerin gerçekçi olması bakımından önemli.
Bilen bilir, benim çok tuttuğum bir oyuncu değil ama kısa süreli bir çözüm getirse kafi. Nagatomo'nun defansif zaafiyet yaratacağını sanmıyorum ama 'idare etmekten' fazlasını beklemek üzer. Belli ki hedef sezon sonu Asamoah.
Stoke City'i basamak olarak kullanıp Everton/Leicester/Arsenal tarzı takımlara yükselmek isteyecektir.
Nasilsa dusecek ligden stoke city tutunamaz ligde.Ndiaye aynı şut ve pas performansını EPL’de devam ettirirse teneke bağlarlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doğru diyorsun aynı adamı tinerciler alsa 1.5 milyona işi bitirmişlerdi. ama bi yandan da tinerciler bu transferleri aylarca çalışmanın sonucu o fiyata bitirebiliyorlar bu yüzden 1 hafta önce gelmiş yönetime çok da kızamıyorum. 1 haftalık ön çalışmayla transfer yapmak zorunda kalıyorlarNagatomo'nun bonservisi 1.5 milyon euro eder. Biz 6 aylığına 1 milyon euro ödüyoruz. Gerçi alamaya kalksalar 3.5 öderiz, 2.5 da maaş alır. Zararın neresinden dönerdek kardır.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi