Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosver forveti orta saha alinmali yoksa Selcuk'a kalacagiz

Orta saha alınmaz bitti o iş.

Selçuk - Donk
Fernando - Tolga

Eren - Gomis var elimiz de, biri sakatlansa geçmiş olsun.
Maddi olanaklar el vermiyo diyorum neyse diyorum ama şu eto'yu nasıl alamayız.
Şu kıcı kırık konya'nın forvetleri bizden fazla.

Sol bek tamam

Sıra forvet'de

Ama sanıyorum transfer'i kapattık.

Badou hıyarı yarın açıklanır 18 öilyon euro civarı.

Sırada umarım forvet yoktur.
Ortasaha eksikliğimiz bariz çünkü.

Eto ya da Love , Jahovic’i almadıktan sonra zaten kimseyi almaz hoca.

Neyseki bu balondan (!) tarihimizdeki en büyük bonservis bedelini kazanacağız. Kurtulduk. Enayi İngilizler. (!)

cenk tosuna 28 verdi enayiler..
Burada asıl enayi biz olduk 20'ye okutmak lazımdı.Neyse hayırlısı olsun.O ligde ndiaye gerçekten başarılı olamaz.Kötü çöp filan demiyorum bende o paraları edecek bir oyuncu değil
izliyorum her hafta epl cenki 2.Maçında yuhladılar mesela

Yarım sezon için 1 milyon mu yazık o paraya iki tane bek alıyor anadolu takımları

Yalanlandı olayı falan kolpa kulüp sayfasında bişi yok

Ndiaye aynı şut ve pas performansını EPL’de devam ettirirse teneke bağlarlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ukarakullukcu
5 dk.5 dakika önce

Nagatomo'nun sol bek oynayarak asist yaptığı son lig maçı Şubat 2013'teki Milan derbisi... Hücuma katkı konusunda beklentilerin gerçekçi olması bakımından önemli.

Bilen bilir, benim çok tuttuğum bir oyuncu değil ama kısa süreli bir çözüm getirse kafi. Nagatomo'nun defansif zaafiyet yaratacağını sanmıyorum ama 'idare etmekten' fazlasını beklemek üzer. Belli ki hedef sezon sonu Asamoah.

Vay anam, babam vayyy.. Bunca zaman bekle ve gele gele bu adam mı gelecek?? Son asistini 2013 de yapmış.. Ayıptır, yazıktır, gunahtır.. Taraftarı yine hayal kırıklığına ugrayacak..

Linnes bundan iyi.. Olmadı H. Balta oynasın.. Hatta mecburiyetten Denayer oynayabilir (bir macta Tudor oynatmıştı)..

Nagatomo'nun bonservisi 1.5 milyon euro eder. Biz 6 aylığına 1 milyon euro ödüyoruz. Gerçi alamaya kalksalar 3.5 öderiz, 2.5 da maaş alır. Zararın neresinden dönerdek kardır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo'nun bonservisi 1.5 milyon euro eder. Biz 6 aylığına 1 milyon euro ödüyoruz. Gerçi alamaya kalksalar 3.5 öderiz, 2.5 da maaş alır. Zararın neresinden dönerdek kardır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
doğru diyorsun aynı adamı tinerciler alsa 1.5 milyona işi bitirmişlerdi. ama bi yandan da tinerciler bu transferleri aylarca çalışmanın sonucu o fiyata bitirebiliyorlar bu yüzden 1 hafta önce gelmiş yönetime çok da kızamıyorum. 1 haftalık ön çalışmayla transfer yapmak zorunda kalıyorlar

Fatih Terim çok şanssız adam. Sol bek ve forvet transferi olacak ve kadro güçlenecek umuduyla geldi. Bunlar olmadığı gibi elimizdeki tek dribling özelliği olan orta saha oyuncumuzu da kaybettik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bernat bitmiş mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse kadro hiç değilse geçen seneden iyi ve Terim var hadi bakalım güzel bir hikaye olsun

40633-1448527591.jpg

Almamız gerekiyor.

Badelj kontratı 4 aya bitiyor. Basın 4 Milyon Euro'yu (daha ucuza bırakmazlar) alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt