Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sivası bi geçsek sonrasında hem fernando döner hemde kadıköye kadar seri yapacağımız maçlar var inanılmaz önemli yav vala düşünüp duruyorum şu maçı kafamda acayip büyüttüm.

Rakipten ziyade Osmanlı maçındaki Badou'suz, statik orta saha korkutuyor beni. Yoksa Gomis de geri döndü, daha güvenle bakmamız lazımdı. Kazasız geçersek cidden derin bir nefes alacağız rakiplerin zorlu maçları başlarken.

zenci forvet ve üstelik Premier ligden hemen alın

Okaka hocanın istediği forvetin net tanımıdır. Ligde de aşırı iş yapar ama gelmez.

@gamasporcom

ÖZEL HABER ??
Galatasaray transferde 2. isim için çalışıyor. Yuto Nagatomo’dan sonra forvet transferi için de girişimler sürüyor.
Adaylardan biri Watford’un İtalyan forveti Stefano Okaka. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği sabah saatlerinde belli olacak

okaka 9 maç 1 gol, ismi güzel. gelsin sabah başlasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi nasıl geliyor onu anlamadım juve bayern gibi gerçekten büyük klupler işini şansa bırakmaz
Gittiğimiz bütün solbekler 6 aylık kontrat teklif edildi evra holebas ikiside 1.5 yıllık mukavele istedi
Bu bağlamda nagamoto dünya kupası ıçin 6 ayı kabul etti
Benim şahsi fikrim menajerinin açıklamaları italyan kaynaklar asamoah in sezon sonu bize dahil olacağı

abv juve

Ben Holebas’a gittiklerini düşünmüyorum , sordurdular kulübü yüksek fiyat çekti ya da bırakmadı bence. Yoksa Holebas’a zıplaya zıplaya 1.5 sene kabul ederdik.

Ben de Asamoah’ın geleceğine hiç inanmadım yazdan sonra belki protokol çıkar dedim ama olmadı.

okaka bizim lig için iyi forvet sırtında gezdirir stoperleri

Sky Sports 2 saat once bunu yazdi:

Stefano Okaka could also be loaned out, but nothing has been confirmed yet.

Stefano Okaka baska takima kiralik gidebilir ama henuz net bir gelisme yok.

Okakanin yotube Videosunu izledim altina yabancinin biri „WTF he misses almost everything“ yazmis

Okaka’da bize sürekli yazılan oyuncular listesine girdi ama gelmez.

he ben Okaka , Ozan ve Nagatomo’ya fitim. 6 ay kurtarırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt